Grill

Portabel grill: Campingaz er forbrukerfavoritt og testvinner

Den portable grillen Campingaz Party Grill 200 i aksjon. Et svært praktisk produkt hvis du er glad i å lage mat utendørs. Foto: Produsenten

Parkgrillen fra Campingaz er en absolutt favoritt blant forbrukerne, men det er én viktig ting du bør tenke over før kjøp.

På en varm sommerdag frister det ofte lite å skulle slave over grytene inne på et varmt kjøkken. Da er det rett og slett lite som slår det å svippe innom butikken, kjøpe med seg noe grillmat og å kunne ta middagen ute i sola i stedet. Her kommer den lille, portable og praktiske forbrukerfavoritten Campingaz Party Grill inn i bildet.

Interessert i grilling? Se alle relevante grill-guider her.

På Amazon, en av verdens største nettbutikker, har denne parkgrillen blitt en kundefavoritt og mange skryter av produktet. I tillegg har det norske testnettstedet Tek.no testet produktet, og rost det opp i skyene:

– Gir rå varme og supert resultat. Morsom og ukomplisert å grille på, skriver Tek.no.

Hos FJELLSPORT
Campingaz 200CV

Campingaz 200CV

Sjekk prisen her

988 av totalt 1262 kundeanmeldelser på Amazon gir denne 5 stjerner. Oppsummert er produktet enkelt i bruk og det fungerer utmerket, spesielt på dags- og på campingturer.

Les også: De beste elektriske grillene

Et godt alternativ til engangsgrillen

Som et svært godt alternativ til den velkjente og mindre miljøvennlige engangsgrillen, har den portable grillen fra Campingaz både stekeplate og rist, så den kan fint innfri på nordmenns krav til en grillmiddag i parken, på svaberget eller i skogen. Det kan likevel være fint å være klar over at det også finnes andre alternativer, med større grillflate enn denne tilbyr.

  • Effekt: 2000W
  • Forbruk: 145 g/t (CV470 varer i 3 timer)
  • Transportstørrelse: 32 x 33cm
  • Vekt: 2840g

Verdt å tenke på før kjøp

Campingaz benytter proprietære gassbeholdere og ikke den «vanlige» gassbeholderen fra Primus med skrufunksjon. Gassbeholderen som brukes på Campingaz kan eksempelvis handles hos butikker som Jula, Skitt Fiske og Watski.

Her får du kjøpt Campingaz Party Grill 200CV i Norge