Julekalender

Pringles julekalender 2023

Vi åpner Pringles julekalender 2023! Finn ut om den populære chipsen står til forventningene i det vi avslører den smakfulle kalenderens innhold!

Vi har åpnet årets Pringles-julekalender for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Glad i Pringles? Da må du sjekke ut denne julekalenderen som gir deg en boks på 40g med uimotståelig gode chips fra Pringles hver dag i ventetiden før jul!

Er adventskalenderen verdt kjøpet? Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Pringles julekalender:

Positivt

+ Pringles er alltid godt

+ Størrelsen på boksene

Negativt

– Variasjon

– Pris pr. boks

Pringles Julekalender

Pringles Julekalender

Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Julekalenderen lover 24 bokser med Pringles i fire forskjellige smaker, og det er nettopp dette man får, hverken mer eller mindre.

Gir kalenderen oss julestemning?

Kalenderen er kanskje dekorert med hvite trær, snøkrystaller og noen julelys, men dette er nok ikke kalenderen vi hadde valgt dersom julestemning er en viktig faktor for deg når du velger julekalender.

Produktkvalitet

Pringles er alltid godt, så her er det ikke mye å klage på. Vi liker også at man får 40g Pringles hver dag i 24 dager. Kvaliteten på selve kalenderen er også helt grei, ikke den beste, men langt fra den dårligste.

Variasjon

Dessverre er det ikke så stor variasjon i denne kalenderen da det kun er fire smaker fordelt på 24 dager. Pringles finnes i mange spennende smaker så her er vi litt skuffet over at man ikke får noen av de andre også.

Er kalenderen verdt pengene?

Julekalenderen fra Pringles koster 599 kr, noe som vil si omtrent 25 kr pr. boks. Det er en litt stiv prislapp ettersom du får kjøpt de samme boksene til en lavere pris flere andre steder. Hadde man fått noen flere spennende smaker hadde det kanskje veid opp mer enn det gjør med de fire smakene man faktisk får.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere