Shopping

Prissjekk: Enorm Samsung-TV satt ned 45.000 kr i pris(!)

Black Week: Bilde av Samsung 98Q80C
Denne giga-TVen er både absurd stor, og absurd (relativt sett) billig nå. (Foto: Samsung )

Denne enorme TV-en har fått et enormt prisavslag nå, og er kanskje det beste tilbudet på TV vi har sett under årets Black Week.

Black Week er kanskje den tiden på året hvor man kan gjøre det beste kuppet på en ny TV. Vi kom over dette tilbudet på en monster-TV fra Samsung, som med unntak av en periode i september har kostet 79990 kroner så lenge den har vært til salgs. Nå er prisen redusert med 56 %, og er dermed helt nede i 34990 kroner. Plutselig var ikke drømmen om å ha en enorm TV i stua så fjern likevel…

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

Samsung Q80C: Kjempestor TV til mye mindre pris

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

56% avslag
Samsung Q80C 98” QLED-TV

Samsung Q80C 98” QLED-TV

Denne enorme Tv-en har aldri vært billigere. Sikre deg den nå!
Pris nå: 79 990 kroner hos Dustin Home
Her får du den til laveste pris

Denne modellen er en QLED LCD-TV med Full Array LED-baklys, Quantum Processor 4K og Supreme UHD Dimming som garanterer farger og skarphet i toppklassen. Kombinert med et godt lydanlegg vil du med denne TV-en få et hjemmekinoanlegg som de færreste har maken til.