Aktiv

Pulsklokke til dame: Disse er best i test i 2024

Bilde av 4 pulsklokker som alle er testvinnere til dame i 2024. Klokkene er klippet inn i en kollasj med lilla bakgrunn, med en blå runding g gule bokstaver med tallene «2024». Vi har sett på testene og funnet frem de beste pulsklokkene til dame i 2024.
Pulsklokker til dame passer selvsagt like godt til herre, men kjennetegnes med at de er stilige og gjerne litt mindre. Vi har funnet frem variantene, fra merker som Garmin, Polar og Samsung, som alle er best i test i 2024. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Leter du etter årets beste pulsklokke til dame? Vi har funnet frem treningsklokker, fra merker som Garmin, Samsung og Polar, som alle er best i test i 2024!

Er du ute etter en ny pulsklokke? Vi har funnet frem pulsklokker som alle er best i test i 2024! Vi har valgt å kalle artikkelen for «best i test til dame», men la oss gjøre det klinkende klart, det er ingenting i veien for at disse blir brukt av herre.

Utvalget er basert på at klokkene er stilige og gjerne treningsklokker designet for mindre håndledd. Når det kommer til Garmin-klokker for eksempel, tilsier bokstavene etter modell-navnet hvor tykke håndledd klokkene passer til. «S» er laget for smalere håndledd mens varianter uten bokstav er «normale» og «X» for de med bredere håndledd.

Garmin klokkene fra Fenix 7-serien er best i test i 2024

Techradar skriver at klokken er proppfull av avanserte treningsverktøy som gjør det mulig å optimalisere den ukentlige treningen eller trening til konkurranser. Men det er ikke bare her den får en topplassering, GearLab velger også å kalle dette for den beste pulsklokken på markedet.

– Batteritiden på Fenix 7 Pro-serien er enkelt og greit fantastisk god med opptil flere uker i smartklokkemodus, skriver Pulssonen om sportsklokken.

Er du ute etter andre, og kanskje større pulsklokker til trening? Dette er pulsklokkene som er best i test til dame og herre i 2024.

best i test
Garmin fenix 7S Pro Sapphire Solar

Garmin fenix 7S Pro Sapphire Solar

Sjekk prisen her

Her hjelper vi deg med å finne ut hvilken Garmin Fenix 7-klokke som passer best til deg.

Pulsklokker fra Polar: De beste billige sportsklokkene

Techradar kaller Polar Vantage V2 for den beste billige pulsklokken i 2024, og Healthline mener at det er den beste klokken med pulsbelte. Klokken kommer i to størrelser; S og M/L.

«beste billige»
Polar Vantage V2 (M/L)

Polar Vantage V2 (M/L)

Pris nå: 4 419 kroner hos avXperten
Her får du den til laveste pris

Runner’s World velger derimot å kalle Polar Pacer Pro for den beste Polar-klokken på markedet i 2024, og gir den spesielt skryt for den lange batteritiden og ikke minst prisen.

«beste på markedet»
Polar Pacer Pro 45mm GPS (carbon gray)

Polar Pacer Pro 45mm GPS (carbon gray)

Pris nå: 2 897 kroner hos CDON
Her får du den til laveste pris

Testvinner for design er Garmin sin pulsklokke «Vivoactive 5»

– Garmins flotteste pulsklokke så langt, skriver Techradar og kårer Garmin Vivoactive 4 til «beste design» i sin test «beste pulsklokke 2024». Og i tillegg til et flott design mener de også at den har en «fantastisk treningssporing med full GPS».

Disse løpeskoene er forresten best i test til dame i 2024!

«Beste design»
Garmin Vivoactive 5

Garmin Vivoactive 5

Sjekk prisen her

Samsung sin pulsklokke «Galaxy 5 Pro»: – Beste for Wear OS

Beste løpe-pulsklokke for Wear OS-brukere, mener Techradar om Samsung Galaxy 5 Pro i deres oversikt over årets beste pulsklokker.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro er en veldig kul klokke med flust av funksjoner perfekt for løpere, uten tvil den beste Wear OS-klokken for dedikerte løpere og Samsung-brukere, skryter de, og kaller klokken for et «utmerket kjøp».

«Beste for Wear OS»
Samsung Galaxy 5 Pro

Samsung Galaxy 5 Pro

Pris nå: 2 589 kroner hos Ditur.no
Her får du den til laveste pris

Garmin Forerunner 55: Beste billige pulsklokke til dame

Det er Healthline som mener at Garmin Forerunner 55 er den beste pulsklokken for løpere i 2024. De skryter av GPS-ferdigheter og mange aktivitetsfunksjoner, som for eksempel til løping.

– Som en bonus, er den mindre, lett i vekt og designet for å være komfortabel på lengre løpeturer, skryter de av den rimeligere pulsklokken.

Visste du forresten grunnen til at du ikke må trene når du er syk?

billig
Garmin Forerunner 55 Sportsur

Garmin Forerunner 55 Sportsur

Pris nå: 1 390 kroner hos Scandinavian Photo
Her får du den til laveste pris