Shopping

Julelys ute: Pynt til jul med disse store julelysene

Julelys ute: AI-generert bilde av et juledekorert hus.
Drømmer du om en skikkelig fargerik og lysende juletid? Vi har funnet det beste julelyset til utebruk! (Foto: Generert med OpenAI)

Liker du juledekorasjoner som er litt «over the top», som lysende nisser og reinsdyr? Vi har funnet det beste innen julelys til bruk ute!

Det finnes mange meninger om hvordan man best pynter til jul. Noen står fast på den mer klassisk norske varianten, med julebukk, engle-glansbilder, ensfarget julelys og generelt «nedpå» pynt. Andre sverger til den mer amerikanske tilnærmingen, med overdådig pynt som glitter og med mye lys i mange farger.

Om du er en av dem som tilhører sistnevnte gruppe, bør du lese videre. Vi har nemlig funnet noen av de mest sprø «over the top» juledekoren du kan kjøpe her til lands!

Sjekk også ut vår nyttige jule-artikler her!

Julelys ute: «Ho-Ho-Ho»-skilt

Vis at du «ikke leker» jul i ditt hus med dette store LED-skiltet som staver julenissens ikoniske latter. Det røde og grønne skiltet levner definitivt ingen tvil om at det feires jul hvor enn du henger det opp.

Oppblåsbart julereinsdyr med lys

Blir det mer klassisk amerikansk julebelysning enn et oppblåsbart lysende reinsdyr? Neppe. Denne enorme figuren er garantert å lyse opp hagen din som nesen til et visst annet reinsdyr.

Oppblåsbart julereinsdyr

Oppblåsbart julereinsdyr

Sjekk prisen her

God Jul LED-julelys

Om enorme lysende reinsdyr blir litt i overkant for deg, er kanskje dette skiltet mer din greie. Skiltet staver enkelt og greit julehilsenen «God Jul» i sirlig skrift med varm-hvite LED-lys, og er en hyggelig måte å ønske naboer og forbipasserende en fin julehøytid.

God Jul-skilt

God Jul-skilt

Sjekk prisen her

LED-juletre

Ja, det går jo an å sette opp et juletre med lyslenke på ute, men så er det jo langt enklere å bare få opp dette 125 cm høye «juletreet» istedenfor. Kan også brukes innendørs om du vil, men hvorvidt det egnes til å gå rundt vites ikke.

Juletre 125x88 cm

Juletre 125×88 cm

Sjekk prisen her

Slik velger du riktig kunstig juletre.

Oppblåsbar julebue med lys

Hvem vil vel ikke bli møtt av både nissen og en snømann stående i æresvakt under en oppblåsbar sukkerstang-bue hver gang de skal inn og ut av huset? Okei, det gjelder kanskje ikke alle, men om du vil ha et oppsiktsvekkende og stemningsskapende inngangsparti denne jula er dette dekorasjonen for deg.

Oppblåsbar julebue med lys

Oppblåsbar julebue med lys

Sjekk prisen her

Neon-nisse julelys

Nissen er en travel type, og om du verken har snille barn i hus eller grøt å sette ut til den skjeggete skikkelsen, kan du alltids helgardere deg med en lysende neon-fremstilling av han.

Julenisse i fallskjerm

Engler daler ned i skjul? Vel, nå gjør også nissefar det. Og det i fallskjerm.

Julenisse i fallskjerm

Julenisse i fallskjerm

Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: