Shopping

Høstens fineste regnjakke til dame

Hold deg tørr i høst med disse lekre regnjakkene. (Foto: Stormberg / Helly Hansen)

Vi går inn i en værtung og våt sesong i møte. Vi har samlet høstens regnjakker til dame som skjermer deg fra regn, vind og høstværet.

Det å gå ut i høstværet kan være en kjedelig og trist affære, men regnværet kan kanskje bli litt lettere med en ny og lekker regnjakke på. En god regnjakke er proppet full av flere forskjellige funksjoner som hjelper deg med å holde deg tørr og varm gjennom hele høsten. 

Vi har samlet en rekke regnjakker for enhver smak, enten du foretrekker korte eller lange, forskjellige farger, mønster eller en helt enkel modell, finner du det her. 

Rains regnjakke

Regnjakken fra Rains holder deg god og tørr, selv på fuktigste dagene.
Regnjakken fra Rains holder deg god og tørr, selv på fuktigste dagene. (Foto: Get Inspired)

Rains kom med full fart for noen år siden inn på det nordiske markedet. De populære regnjakkene fra det danske merket er nå å se i hele Skandinavia når regnværet melder sin ankomst. Hos Rains får du både klassiske regnjakker, men også mer sporty og stilige varianter. 

Det som skiller Rains ut fra andre varianter er at alt de selger er 100% vanntett. Det inkluderer sekker, capser, sko og andre klær. 

Rains regnjakke i grønn

Rålekker regnjakke med matt finish! Rains Jacket har vanntett PU-materiale og sveisede sømmer.
Sjekk prisen her

Rains regnjakke

Deilig regnjakke med matt finish fra Rains. Jakken har knappelukking i front og skråfrontlomme.
Sjekk prisen her

Rains ryggsekk

Minimalistisk ryggsekk fra det danske merket Rains. Sekken er laget i 100% vanntett stoff, og har en funksjonell lukking.
Sjekk prisen her

Helly Hansen regnjakke: Ny modell av den klassiske parkasen

Helly Hansen har blitt en stor favoritt blant oss nordmenn når det kommer til uteklær.  Nå har de kommet med en ny versjon av den populære Fisherman jakken. Nå med et litt mer feminint utrykk.
Helly Hansen har blitt en stor favoritt blant oss nordmenn når det kommer til uteklær. Nå har de kommet med en ny versjon av den populære Fisherman jakken. Nå med et litt mer feminint utrykk. (Foto: Helly Hansen)

Helly Hansen er kjent for sin gode kvalitet og stilrene design. Merket er kanskje mest kjent for seiljakke og vind- og vannavvisende plagg og har den siste perioden tatt Norge på nytt med storm.

Kirkwall er Helly Hansens moderne og feminine vri på den klassiske Fisherman-regnjakken. Den vindtette og vanntette jakken til dame er laget i retrostil, og passer til turer i byen og pendling frem og tilbake til jobb. Jakken har en lett vekt og er vann- og vindtett. Her har Helly Hansen laget en regnjakke som er funksjonell samtidig som den ser bra ut på. 

Helly Hansen Kirkwall 2 – Gul

Ny, moderne versjon av den klassiske Helly Hansen Fisherman-regnjakken. Denne vindtette og vanntette jakken til dame leveres i en flott retrostil, og er både stilig og praktisk.
Sjekk prisen her

Helly Hansen Kirkwall 2 – Mørke blå

Ny, moderne versjon av den klassiske Helly Hansen Fisherman-regnjakken. Denne vindtette og vanntette jakken til dame leveres i en flott retrostil, og er både stilig og praktisk.
Sjekk prisen her

Regnjakke med en feminin silhuett fra Ilse Jacobsen

Med regnjakken fra Ilse Jacobsen holder du deg tørr og trendig på en og samme tid.
Med regnjakken fra Ilse Jacobsen holder du deg tørr og trendig på en og samme tid. (Foto: Ellos)

Denne litt lenger trenchcoaten fra Ilse Jacobsen er både stilig, funksjonell og er utstyrt med et lekkert belte i livet som gir en feminin silhuett. Jakken er vind- og vanntett med tapede sømmer. Hetten er fastmontert, med snor og stropper. 

Jakken lukkes enkelt med YKK toveis glidelås og beskyttende vindstopper med trykknapper. Jakken er perfekt til deg som ønsker å holde deg tørr på vei til jobb.

llse Jacobsen Regnfrakk Rain87

Regnfrakken Rain87 fra Ilse Jacobsen har en rett, ikonisk silhuett med fast hette og raglanermer.
Sjekk prisen her

Softshell regnjakke fra Ilse Jacobsen

Regnfrakk fra Ilse Jacobsen med A-linjeformet silhuett, framstilt i mykt softshellmateriale som puster. Jakken er vann og vindtett med en myk fleece på innsiden.
Sjekk prisen her

Ilse Jacobsen Regnfrakk Rain70

Regnfrakk Rain 70 fra Ilse Jacobsen er vind- og vanntett med teipede sømmer. Vannsøyle 5000 mm. Fast hette med snøring og stoppere.
Sjekk prisen her

BLÆST – vær stilsikker i stormen

BLÆST har blitt regnsesongens mest populære plagg. Nå kam du nesten ikke gå på gata uten å se den moderne regnponsjoen.
BLÆST har blitt regnsesongens mest populære plagg. Nå kam du nesten ikke gå på gata uten å se den moderne regnponsjoen. (Foto: Ferner Jacobsen)

BLÆST er oppfunnet der vind og vær herjer som verst, nemlig vestkysten av Norge. Med tekniske stoffer laget for utendørs bruk og design som sklir rett inn i urbane strøk er regnjakkene fra BLÆST et stilsikkert valg som holder deg tørr. Det beste med merket er at de fleste av jakkene er unisex og du finner både tykke og tynne regnjakker i sortimentet. Jakken som kanskje er mest polulær denne høsten er regnponchoen i jordfarger. 

Blæst Bergen 900 black

Sjekk prisen her

Blæst Bergen regnponcho 050 Beige

Sjekk prisen her

Skalljakke som tåler mye regn

En god regnjakke er et must på høsten. Stormberg har et stort og unikt utvalg.
En god regnjakke er et must på høsten. Stormberg har et stort og unikt utvalg. (Foto: Stormberg)

Skal du ut på lengre turer i marka eller fjellet og det er sjanse for mye regn på turen, bør du ikke ikle deg en regnjakke, men en skalljakke i høy kvalitet. En 3-lags skalljakke har ofte bedre vannavvisende egenskaper enn en klassisk regnjakke, spesielt om du i tillegg impregnerer jakka. 

Du finner et stort utvalg skalljakker til både dame og herre hos Stormberg og Anton Sport.

Haglöfs skalljakke

Roc GTX er en helårs fjelljakke med et trelags Gore-Tex-materiale, som gir fullstendig beskyttelse mot vind og vann.
Sjekk prisen her

Froland Stormberg

Froland skalljakke er en vindtett og vannavstøtende jakke for tur og friluftsbruk. Jakken har praktiske detaljer som to romslige glidelåslommer og justeringsmuligheter på hette og midje. 8000 mm vannsøyle.
Sjekk prisen her

Stormberg Farfjellet skalljakke

Farfjellet jakke er en myk og behagelig turjakke med fireveis stretchfunksjon, og svært gode vanntette og fukttransporterende evner. 15 000 mm vannsøyle.
Sjekk prisen her

Farnes skalljakke fra Stormberg

15 000 mm vannsøyle.
Sjekk prisen her

Regnjakke for de kalde regndagene

En regnværsdag på sommeren i Norge kan fort bli svært kjølig, spesielt om det blåser godt i tillegg. Da kan softshell-jakken fra Ilse Jacobsen eller den tykke, gode Rigging Coat fra Helly Hansen være gode å ha. Begge jakkene varmer godt over rumpa og beskytter mot vinden når været er litt ekstra surt.

Ilse Jacobsen Softshell Regnfrakk

Jakke beskytter mot regn på de kaldeste dagene. Jakken finnes i sort, grønn, beige, orange, hvit og rosa.
Sjekk prisen her

Rains vanntette boblejakke

Jakken fra Rains er laget av et pustende, vanntett stoff som holder deg varm og tørr. Jakken har en slitesterk gummikant, to romslige lommer, stor hette med snøring og hel glidelås foran.
Sjekk prisen her