Reise

Restplass fra Bergen – Finn billig reise til syden fra Flesland

To bilder som har smeltet sammen til ett bilde. Til venstre ser du bryggen i Bergen som «smelter» inn i et bilde av en strand i Hellas. Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Bergen til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser fra Flesland.
Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Bergen lufthavn slik at du enkelt kan finne billige reiser til syden fra Flesland.

Ute etter restplass fra Bergen? Vi gir deg full oversikt over billige reiser til syden som alle har utreise fra Bergen lufthavn Flesland.

Drømmer du om sol og varme, vakre strender og spennende kultur, samt har Bergen lufthavn som nærmeste flyplass? Da må du fortsette å lese!

Vi har nemlig snakket med Avinor om hvilke charter-reiser som går fra Bergen lufthavn i år, slik at du kan se hvor det er størst sjanse for å finne billige restplass-reiser til sol og varme fra Flesland.

billig reise
Restplasser fra Bergen lufthavn

Restplasser fra Bergen lufthavn

Sjekk prisene hos Apollo

Hvis det ikke er så viktig hvilken flyplass du reiser fra anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for restplasser hvor du finner en rekke tips til billige reiser!

Legg merke til at utvalget med restplasser fra Bergen lufthavn, Flesland, vil kunne variere ettersom dette er reiser som ikke er blitt solgt tidlig, og derfor tilbys til en lavere pris.

– Restplasser legges ofte ut 30-40 dager frem i tid, i en liste som kontinuerlig oppdateres. Dette kan derfor være en god mulighet til å sikre seg ferien til en rimeligere pris, spesielt dersom man er fleksibel i forhold til avreisedatoer og reisemål, forklarer kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera.

Hvem tilbyr restplasser fra Bergen?

Det finnes flere reiseoperatører som som byr på restplasser fra Bergen. TuiVing og Apollo er blant de mest populære som byr på charter-reiser til syden.

Hvor mange reiser hvert av byråene tilbyr har vi ikke oversikt over, men med Restplass.no kan du enkelt sammenligne flere reisebyråer samtidig for å finne tilgjengelige restplasser fra Bergen.

billige reiser
Restplasser fra Bergen lufthavn

Restplasser fra Bergen lufthavn

Sjekk prisene hos Restplass.no

Her kan du forresten lese om hvor reiseeksperten anbefaler å legge Hellas-ferien til.

Hvor kan man reise med restplasser fra Bergen?

om nevnt tidligere er restplasser reiser som ikke er blitt solgt fram til kort tid før avreise. Vi har derfor snakket med Avinor som forteller hvilke charter-destinasjoner man kan fly til fra Bergen lufthavn. De kom med en liste over flyvningene som er forventet hver måned til forskjellige populære syden-destinasjoner. Med denne listen kan du få en indikasjon på når og hvor det er størst mulighet til å eventuelt finne restplasser.

For eksempel kan du ikke forvente restplasser til Gran Canaria i juli ettersom det ikke er noen flyvninger da. Til gjengjeld er det mange flyvninger til Chania i august, noe som gjør at man kan være heldig å finne restplasser da.

Tabell som viser syden-reiser fra Flesland lufthavn i Bergen. Her ser du reiser til blant annet Kreta, Rhodos, Bulgaria, Tyrkia og Kypros. Vi hjelper deg med å finne restplasser fra Bergen til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser fra Bergen lufthavn.
Charter-reiser til syden fra Bergen lufthavn. (Foto: ABC Startsiden)

Polen står ikke på Avinors liste over charter-reiser, men den polske rivieraen kan by på vel så mange fine strender og behagelige temperaturer som både Hellas og Gran Canaria. Her kan du lese mer om bade-byen Sopot i Polen.

Les mer på våre temasider: