Reise

Restplass fra Bodø: Reis billig til syden fra Bodø lufthavn

Strand med knallbøått hav og blå himmel, i bakgrunnen er noen fjell. Vi har samlet restplass fra Bodø til populære destinasjoner som Gran Canaria, Kreta i Hellas, Side i Tyrkia, Mallorca og Tenerife.
Drømmer du om sol og varme? Vi har samlet restplass fra Bodø slik at du enkelt kan finne billig reise til destinasjoner som Gran Canaria, Kreta, Side, Mallorca og Tenerife. (Foto: Colourbox)

Ute etter restplass fra Bodø? Vi har samlet billige reiser til populære destinasjoner i syden, alle med utreise fra Bodø lufthavn.

Drømmer du om sol og varme, vakre strender og spennende kultur, samt har Bodø Lufthavn som nærmeste flyplass? Da må du fortsette å lese.

Vi har samlet restplasser fra Bodø slik at du enkelt kan finne billige reiser til destinasjoner som Gran Canaria, Tyrkia, Hellas, Mallorca og Tenerife.

Det finnes flere restplass-destinasjoner fra Bodø lufthavn, men vi har valgt å skrive om topp fem destinasjoner basert på hvilke steder nordmenn søker etter restplasser til.

Liker du billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for tema «restplass.»

Restplass fra Bodø til Gran Canaria: En solfylt perle

Gran Canaria er en solfylt perle. Her kan du oppleve alt fra gyldne sanddyner til frodige fjellandskap. Maspalomas sanddyner er som et ørkenlandskap ved havet, mens byen Las Palmas tilbyr urban sjarm med historisk arkitektur. Her får du vennlige lokale innbyggere, deilige tapasretter, og muligheter for både avslapping og aktiv ferie.

Her kan du lese mer om restplass til Gran Canaria!

Restplass til Gran Canaria

Restplass til Gran Canaria

Her kan du finne billig reise fra Trondheim til solfylte Gran Canaria! Du kan også finne billige reiser fra Trondheim til Gran Canaria hos blant annet Tui og Ving.
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Hele året! Gran Canaria har et mildt klima gjennom hele året, men høysesongen er fra november til april.

Les også: Med disse kredittkortene gjør du utenlandsreisen tryggest mulig.

Restplass fra Bodø til Hellas: Antikke ruiner og vakre strender

Kreta er Hellas største øy, og har en blanding av antikke ruiner, vakre strender og imponerende fjellandskap. Her kan du oppleve alt fra de mystiske Minoan-ruinene ved Knossos til de idylliske strandbuene ved Balos. Kreta har et mangfold som appellerer til enhver reisende. La deg friste av det lokale kjøkkenet med retter som moussaka og dakos, mens du utforsker de historiske landsbyene og kysten.

Her kan du lese mer om restplass til Hellas!

Restplass Hellas

Restplass Hellas

Du kan også finne billige reiser fra Bodø lufthavn til Kreta hos blant annet Norwegian Holiday.
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Vår og tidlig høst (mai-juni og september-oktober). Disse månedene tilbyr behagelige temperaturer og færre folkemengder enn i høysesongen i juli og august.

Restplass fra Bodø til Tyrkia: Sammensmelting av gammelt og nytt

Side ligger på Tyrkias solfylte sørkyst, og har en harmonisk sammensmelting av gammelt og nytt. Her får du antikke greske ruiner som står side om side med moderne resorter langs de gylne strendene. Besøk Apollo-tempelet som er et symbol på Sides rike historie, eller ta en rusletur i de smale brosteinsgatene hvor du vil finne hyggelige kaféer, tradisjonelle bazarer og et livlig natteliv.

Restplass Tyrkia

Restplass Tyrkia

Du kan også finne billige reiser fra Bodø lufthavn til Side hos blant annet Norwegian Holiday.
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Våren (april-mai) og tidlig høst (september-oktober). I disse periodene unngår du den sterkeste sommervarmen og turisttoppen, men får fortsatt nyte godt vær.

Restplass fra Bodø til Mallorca: Opplev turkisblått vann

Mallorca er en skatt av naturlig skjønnhet. Fra Tramuntana-fjellene til de skjulte vikene med turkisblått vann. Denne øya er en drøm for de som elsker natur. Palma, som er øyas hovedstad, kombinerer historiske monumenter som La Seu-katedralen med en moderne livsstil. Her kan du sykle, vandre rundt eller bare nyte en drink ved sjøen.

Restplass Mallorca

Restplass Mallorca

Du kan også finne billige reiser fra Bodø lufthavn til Mallorca hos blant annet Apollo.
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Våren (april til juni) og tidlig høst (september-oktober) gir behagelige temperaturer og er spesielt populært blant syklister og vandrere som vil utforske øyas naturlige skjønnhet.

Restplass fra Bodø til Tenerife: Besøk Europas høyeste vulkan

Tenerife er den største av Kanariøyene, og er kjent for sitt mangfoldige landskap. Her får du alt fra den vulkanske majesteten Mount Teide, Europas høyeste vulkan, til sorte lavastrendene og frodige laurbærskoger. Liker du stjernetitting? Teide nasjonalpark er et av verdens beste steder for dette. Tenerife er ikke bare en stranddestinasjon; det er en øy med utallige muligheter, kombinert med en herlig spansk kultur og matopplevelser.

Her kan du lese mer om restplass til Tenerife!

Restplass Tenerife

Restplass Tenerife

Du kan også finne billige reiser fra Bodø lufthavn til Tenerife hos blant annet Solfaktor.
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Hele året er klimaet behagelig, men spesielt fra november til februar er øya et populært reisemål for de som ønsker en vinterflukt.

Les mer på våre temasider: