Syden

Restplass fra Stavanger: Hit kan du reise billig

Billig restplass fra Stavanger: Bilde av pittoresk gresk kystlandsby.
Drømmer du om sol og varme? Vi har samlet restplass fra Stavanger slik at du enkelt kan finne billig reise til destinasjoner som Gran Canaria, Hellas, Tyrkia, Mallorca og Tenerife (Foto: Colourbox)

Ser du etter restplass fra Stavanger? Vi har samlet billige reiser til populære destinasjoner som Gran Canaria og Hellas, alle med utreise fra Sola Lufthavn.

Lengter du etter sol og varme, vakre strender og spennende kultur, og har Sola som nærmeste flyplass? Da må du lese dette.

Vi har samlet restplasser fra Stavanger slik at du enkelt kan finne billige reiser til destinasjoner som Gran Canaria, Hellas, Tyrkia, Tenerife og Mallorca.

Det finnes flere restplass-destinasjoner fra Stavanger, men vi har valgt å skrive om topp fem destinasjoner basert på hvilke steder nordmenn søker på flest restplasser til.

På jakt etter billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for restplass!

Restplass fra Stavanger til Gran Canaria: En solfylt perle

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en solfylt juvel med mangfoldig natur, fra gullfargede sanddyner til frodige fjellområder. Maspalomas’ sanddyner kan minne om et ørkenlandskap ved havet, mens Las Palmas by byr på urban sjarm med sin historisk arkitektur. Du kan forvente deg gjestfrie lokale innbyggere, herlige tapasretter og muligheter for både avslapning og en aktiv ferie.

Her kan du lese mer om restplass Gran Canaria!

Restplass til Gran Canaria

Restplass til Gran Canaria

Her kan du finne billig reise fra Stavanger til solfylte Gran Canaria!
Sjekk prisen hos Restplass.no her Sjekk prisen hos Apollo her

Restplass fra Stavanger til Hellas: Antikke ruiner og vakre strender

Kreta, den største øya i Hellas, er en harmonisk blanding av antikke ruiner, nydelige strender og majestetiske fjellandskap. Fra de gåtefulle Minoiske ruinene ved Knossos til de billedskjønne strendene ved Balos; Kreta byr på en mangfoldighet som fenger de fleste reisende. La deg fortrylle av den lokale gastronomien med delikatesser som moussaka og dakos, samtidig som du utforsker de historiske landsbyene og kysten.

Her kan du lese mer om restplass til Hellas!

Restplass.no
Restplass Hellas

Restplass Hellas

Her kan du finne billig reise fra Stavanger til solfylte Kreta i Hellas!
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Vår og tidlig høst (mai-juni og september-oktober). Disse månedene byr på behagelige temperaturer og færre folkemengder enn i høysesongen i juli og august.

Restplass fra Stavanger til Tyrkia: Sammensmelting av gammelt og nytt

Side, som ligger langs den solrike sørsiden av Tyrkia, er en harmonisk smeltedigel av fortid og nåtid. Gamle greske ruiner eksisterer side om side med moderne feriesteder ved de gylne strendene. Apollo-tempelet, som ruver ved sjøkanten, symboliserer Sides rike historie. Når du vandrer gjennom de smale brosteinsgatene, vil du oppdage sjarmerende kafeer, tradisjonelle basarer og et pulserende natteliv

Restplass Tyrkia

Restplass Tyrkia

Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Våren (april-mai) og tidlig høst (september-oktober). I disse periodene unngår du den sterkeste sommervarmen og turisttoppen, men får fortsatt nyte godt vær.

Restplass fra Stavanger til Mallorca: Opplev turkisblått vann

Mallorca, den største av de Baleariske øyer, er en perle av naturskjønnhet. Fra Tramuntana-fjellene til de skjulte vikene med turkisblått vann, er denne øya en drøm for naturelskere. Palma, hovedstaden på øya, kombinerer historiske monumenter som La Seu-katedralen med en moderne livsstil. Enten du foretrekker sykling, vandring eller bare ønsker å nyte en forfriskende sangria ved sjøen, så har Mallorca en avslappet middelhavsatmosfære som trekker reisende tilbake igjen og igjen

Restplass Mallorca

Restplass Mallorca

Her kan du finne billig reise fra Stavanger til solfylte Mallorca!
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Våren (april til juni) og tidlig høst (september-oktober) gir behagelige temperaturer og er spesielt populært blant syklister og vandrere som vil utforske øyas naturlige skjønnhet.

Restplass fra Stavanger til Tenerife: Besøk Europas høyeste vulkan

Tenerife, den største av Kanariøyene, er berømt for sitt varierte landskap. Fra den majestetiske vulkanen Mount Teide, som er Europas høyeste, til de svarte lavastrømmene og frodige laurbærskogene.

Er du en stjernekikker? Teide nasjonalpark er blant verdens fremste steder for dette. Tenerife er altså ikke bare en stranddestinasjon;, men er en øy som tilbyr en overflod av muligheter, sammen med den herlige spanske kulturen og gastronomien.

Her kan du lese mer om restplass til Tenerife!

Restplass Tenerife

Restplass Tenerife

Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Hele året er klimaet behagelig, men spesielt fra november til februar er øya et populært reisemål for de som ønsker en vinterflukt.