Reise

Restplass fra Trondheim: Hit kan du reise billig

Bilde av krystallklart blått hav med noen klipper i bakgrunnen på Tenerife. Vi har samlet restplass fra trondheim til populære destinasjoner som Gran Canaria, Kreta i Hellas, Side i Tyrkia, Mallorca og Tenerife.
Drømmer du om sol og varme? Vi har samlet restplass fra Trondheim slik at du enkelt kan finne billig reise til destinasjoner som Gran Canaria, Kreta, Side, Mallorca og Tenerife. (Foto: Colourbox)

Ute etter restplass fra Trondheim? Vi har samlet billige reiser til populære destinasjoner som Gran Canaria og Hellas, alle med utreise fra Værnes.

Drømmer du om sol og varme, vakre strender og spennende kultur, samt har Værnes som nærmeste flyplass? Da må du fortsette å lese.

Vi har samlet restplasser fra Trondheim slik at du enkelt kan finne billige reiser til destinasjoner som Gran Canaria, Hellas, Tyrkia, Tenerife og Mallorca.

Det finnes flere restplass-destinasjoner fra Trondheim, men vi har valgt å skrive om topp fem destinasjoner basert på hvilke steder nordmenn søker på flest restplasser til.

Liker du billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for tema «restplass.»

Restplass fra Trondheim til Gran Canaria: En solfylt perle

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en evig solfylt perle med variert natur fra gyldne sanddyner til frodige fjellandskap. Maspalomas sanddyner er som et ørkenlandskap ved havet, mens byen Las Palmas tilbyr urban sjarm med sin historiske arkitektur. Forvent deg vennlige lokale innbyggere, deilige tapasretter, og muligheter for både avslapping eller en aktiv ferie.

Her kan du lese mer om restplass Gran Canaria!

Gran Canaria
Restplass til Gran Canaria

Restplass til Gran Canaria

Her kan du finne billig reise fra Trondheim til solfylte Gran Canaria! Du kan også finne billige reiser fra Trondheim til Gran Canaria hos blant annet Tui og Ving.
Sjekk restplasser hos Restplass.no Sjekk Prisen hos Apollo

Beste tid å reise: Hele året! Gran Canaria har et mildt klima gjennom hele året, men høysesongen er fra november til april, hvor mange nordmenn søker sol.

Les også: Med disse kredittkortene gjør du utenlandsreisen tryggest mulig.

Restplass fra Trondheim til Hellas: Antikke ruiner og vakre strender

Kreta, Hellas største øy, er en blanding av antikke ruiner, vakre strender og imponerende fjellandskap. Fra de mystiske Minoan-ruinene ved Knossos til de idylliske strandbuene ved Balos, har Kreta et mangfold som appellerer til enhver reisende. La deg forføre av den lokale gastronomien med retter som moussaka og dakos, mens du utforsker de historiske landsbyene og kysten.

Her kan du lese mer om restplass til Hellas!

Hellas
Restplass Hellas

Restplass Hellas

Her kan du finne billig reise fra Trondheim til solfylte Kreta i Hellas! Du kan også finne billige reiser fra Trondheim til Kreta hos blant annet Tui og Ving.
Sjekk prisen hos Restplass.no Sjekk prisen hos Apollo

Beste tid å reise: Vår og tidlig høst (mai-juni og september-oktober). Disse månedene byr på behagelige temperaturer og færre folkemengder enn i høysesongen i juli og august.

Restplass fra Trondheim til Tyrkia: Sammensmelting av gammelt og nytt

Side, beliggende på Tyrkias solfylte sørkyst, er en harmonisk sammensmelting av gammelt og nytt. Antikke greske ruiner står side om side med moderne resorter langs de gylne strendene. Apollo-tempelet, som står ved sjøkanten, er et symbol på Sides rike historie. Mens du rusler i de smale brosteinsgatene, vil du finne hyggelige kaféer, tradisjonelle bazarer og et livlig natteliv.

Tyrkia
Restplass Tyrkia

Restplass Tyrkia

Du kan finne billige reiser fra Trondheim til Side hos blant annet restplass.no.
Sjekk prisen hos Restplass.no

Beste tid å reise: Våren (april-mai) og tidlig høst (september-oktober). I disse periodene unngår du den sterkeste sommervarmen og turisttoppen, men får fortsatt nyte godt vær.

Restplass fra Trondheim til Mallorca: Opplev turkisblått vann

Mallorca, den største øya i Balearerne, er en skatt av naturlig skjønnhet. Fra Tramuntana-fjellene til de skjulte vikene med turkisblått vann, er denne øya en drøm for naturelskere. Palma, øyas hovedstad, kombinerer historiske monumenter som La Seu-katedralen med en moderne livsstil. Sykling, vandring eller bare det å nyte en sangria ved sjøen – Mallorca har en avslappet middelhavsrytme som tiltrekker seg reisende om igjen og om igjen.

Mallorca
Restplass Mallorca

Restplass Mallorca

Her kan du finne billig reise fra Trondheim til solfylte Mallorca! Du kan også finne billige reiser fra Trondheim til Mallorca hos blant annet Tui og Ving.
Sjekk prisen hos Restplass.no Sjekk prisen hos Apollo

Beste tid å reise: Våren (april til juni) og tidlig høst (september-oktober) gir behagelige temperaturer og er spesielt populært blant syklister og vandrere som vil utforske øyas naturlige skjønnhet.

Restplass fra Trondheim til Tenerife: Besøk Europas høyeste vulkan

Tenerife, den største av Kanariøyene, er kjent for sitt mangfoldige landskap. Fra den vulkanske majesteten Mount Teide, Europas høyeste vulkan, til de sorte lavastrendene og frodige laurbærskogene. Og liker du stjernetitting? Teide nasjonalpark er et av verdens beste steder for dette. Tenerife er ikke bare en stranddestinasjon; det er en øy med utallige muligheter, kombinert med en herlig spansk kultur og gastronomi.

Her kan du lese mer om restplass til Tenerife!

tenerife
Restplass Tenerife

Restplass Tenerife

Du kan også finne billige reiser fra Trondheim til Tenerife hos blant annet Ving og restplass.no.
Sjekk prisen hos Restplass.no

Beste tid å reise: Hele året er klimaet behagelig, men spesielt fra november til februar er øya et populært reisemål for de som ønsker en vinterflukt.

Les mer på våre temasider: