Reise

Restplass Lanzarote: Nyt varmen på den populære Kanariøyen.

Hvitt hotell på høyre side med en trapp midt i bilde og grønne eksotiske trær på venstre side. Trappen går ned til en strand hvor det er blått hav. Lanzarote er en populær destinasjon på Kanariøyene. Vi har samlet restplasser til Lanzarote slik at du kan finne billige reiser til steder som Playa Blanca, Costa Teguise og Puerto del Carmen.
Opplev vakre Lanzarote uten å tømme lommeboken. Vi har funnet billige restplasser til den populære øya som er en del av Kanariøyene. Finn din billige reise til Playa Blanca, Costa Teguise og Puerto del Carmen her! (Foto: Apollo)

Ute etter billig reise til varmere strøk? Da anbefaler vi å sjekke ut vakre Lanzarote. Her finner du restplasser til den populære øya som er en del av Kanariøyene!

Drømmer du om solfylte strender, vulkanske landskap og uforglemmelige opplevelser til en billig penge? Da har vi den perfekte destinasjonen for deg: Lanzarote!

Den unike øya, som er en del av Kanariøyene, har lenge vært en juvel i Atlanterhavet. Her kan man nyte sol og varme året rundt mens man utforsker de fantastiske strendene, den dramatiske naturen og kulturelle skatter. Vi har funnet billige restplass-reiser til Lanzarote slik at du kan nyte varmen uten å tømme lommeboken.

Hvis du er ute etter billige reiser til andre destinasjoner anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for restplasser. Her finner du rimelige reiser til destinasjoner som Gran Canaria, Tenerife og flere.

Apollo
Restplass Lanzarote

Restplass Lanzarote

Finn billig restplass-reiser til vakre Lanzarote
Sjekk prisen her

Her kan du forresten lese om billige reiser til flere Kanariøyer!

Restplass.no sammenligner priser fra mange forskjellige reiseaktører som for eksempel Apollo, Ving og Tui. På denne måten kan du enkelt finne de billigste restplassene til vakre Lanzarote.

Restplass til Playa Blanca på Lanzarote

Playa Blanca er en vakker ferieby på sørspissen av Lanzarote, kjent for sine nydelige strender og avslappende atmosfære. Her er noen høydepunkter:

  • Playa Dorada: Dette er en av de mest populære strendene i området, med gyllen sand og krystallklart vann. Perfekt for soling og vannsport.
  • Marina Rubicón: En elegant marina med butikker, restauranter og barer. Her kan du også utforske det ukentlige markedet for lokal kunst og håndverk.
  • Papagayo-strendene: Noen av de vakreste strendene på øya ligger i nærheten av Playa Blanca, inkludert Papagayo-strendene. Disse bortgjemte buktene har turkisblått vann og er ideelle for snorkling.
restplass.no
Restplasser til Playa Blanca

Restplasser til Playa Blanca

Sjekk prisen her

Redaktør i Lanzaroteposten, Ola Kjeldstad, gir deg her sine beste tips til den solfylte Kanariøya Lanzarote.

Restplass til Costa Teguise på Lanzarote

Costa Teguise ligger på østkysten av Lanzarote og er kjent for sitt livlige natteliv og vannsportaktiviteter. Her er noen ting du kan gjøre:

  • Las Cucharas-stranden: En populær strand for windsurfing og kitesurfing. Det er også flotte steder å spise og drikke langs strandpromenaden.
  • Pueblo Marinero: Dette sjarmerende torget er omgitt av restauranter og barer og har ofte levende musikk og danseforestillinger.
  • Costa Teguise Golf: Hvis du er en golfer, kan du glede deg over en runde golf på Costa Teguise Golf Course, som tilbyr fantastisk utsikt over havet.
restplass.no
Restplasser til Costa Teguise

Restplasser til Costa Teguise

Sjekk prisen her

Den mest populære av Kanariøyene er Gran Canaria, og her kan du lese mer om den populære øya.

Restplass til Puerto del Carmen på Lanzarote

Puerto del Carmen er en av de mest populære turiststedene på Lanzarote og ligger på øyas sørøstkyst. Her er noen attraksjoner:

  • Avenida de las Playas: Dette er hovedstranden i Puerto del Carmen, og langs denne strandpromenaden finner du et bredt utvalg av restauranter, barer og butikker.
  • Rancho Texas Lanzarote Park: Denne dyreparken tilbyr morsomme aktiviteter for hele familien, inkludert dyrevisninger og bassenger.
  • Gamlebyen: Utforsk den sjarmerende gamlebyen med smale gater, tradisjonelle kanariske restauranter og en avslappet atmosfære.
restplass.no
Restplasser til Puerto del Carmen

Restplasser til Puerto del Carmen

Sjekk prisen her

Visste du at Tenerife er den største Kanariøyen? Her kan du lese mer om Tenerife, samt hvor du finner billige reiser til øya.