Reise

Restplass syden: Her finner du billige sydenturer

Bilde av stille hav med en båt, blå himmel og sandstrand med solsenger i Hellas. Vi har funnet restplasser til syden. Her finner du billige sydenturer til populære destinasjoner som Tenerife, Mallorca, Gran Canaria, Hellas(Kreta) og Tyrkia (blant annet Side og Alanya).
Er du på utkikk etter en billig sydentur? Vi har samlet restplasser til syden! Her finner du billige billetter til populære reisemål som Gran Canaria, Tenerife, Kreta, Tyrkia og Mallorca! (Foto: Colourbox)

Med restplass blir sydenturen fort mye billigere! Vi har samlet restplasser til populære reisemål som Gran Canaria, Tyrkia, Tenerife og Kreta.

Lengter du etter sol og varme, men er på utkikk etter en billig sydentur? Da bør du vurdere restplass! Under har vi samlet restplasser til syden slik at du enkelt kan finne billige reiser til destinasjoner som Gran Canaria, Hellas, Tyrkia, Tenerife og Mallorca.

På jakt etter billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for restplasser!

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt om du reiser utenfor feriesesongen.

Restplass til sydens solfylte perle: Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en solfylt juvel med mangfoldig natur, fra gullfargede sanddyner til frodige fjellområder. Maspalomas’ sanddyner kan minne om et ørkenlandskap ved havet, mens Las Palmas by byr på urban sjarm med sin historisk arkitektur. Du kan forvente deg gjestfrie lokale innbyggere, herlige tapasretter og muligheter for både avslapning og en aktiv ferie.

Gran Canaria
Restplass til Gran Canaria

Restplass til Gran Canaria

Her kan du finne billig reise til solfylte Gran Canaria!
Sjekk prisen hos Restplass.no Sjekk prisen hos Apollo

Her kan du lese mer om restplass Gran Canaria!

Restplass syden: Besøk Tyrkia og favoritter som Side og Alanya

Side, som ligger langs den solrike sørsiden av Tyrkia, er en harmonisk smeltedigel av fortid og nåtid. Gamle greske ruiner eksisterer side om side med moderne feriesteder ved de gylne strendene. Apollo-tempelet, som ruver ved sjøkanten, symboliserer Sides rike historie. Når du vandrer gjennom de smale brosteinsgatene, vil du oppdage sjarmerende kafeer, tradisjonelle basarer og et pulserende natteliv

Beste tid å reise: Våren (april-mai) og tidlig høst (september-oktober). I disse periodene unngår du den sterkeste sommervarmen og turisttoppen, men får fortsatt nyte godt vær.

Tyrkia
Restplass Tyrkia

Restplass Tyrkia

Her kan du finne billig reise til varmen i Tyrkia!
Sjekk prisen hos Apollo Sjekk prisen hos Restplass.no

Her får du billig all inclusive-reise!

Restplass syden: Billig reise til Kanariøyenes populære Tenerife

Tenerife, den største av Kanariøyene, er berømt for sitt varierte landskap. Fra den majestetiske vulkanen Mount Teide, som er Europas høyeste, til de svarte lavastrømmene og frodige laurbærskogene.

Er du en stjernekikker? Teide nasjonalpark er blant verdens fremste steder for dette. Tenerife er altså ikke bare en stranddestinasjon, men er en øy som tilbyr en overflod av muligheter, sammen med den herlige spanske kulturen og gastronomien.

Tenerife
Restplass Tenerife

Restplass Tenerife

Her kan du finne billig reise til Kanariøyenes populære Tenerife!
Sjekk prisen hos Apollo Sjekk prisen hos Restplass.no

Beste tid å reise: Hele året er klimaet behagelig, men spesielt fra november til februar er øya et populært reisemål for de som ønsker en vinterflukt.

Her kan du lese mer om restplass til Tenerife!

Restplass syden: Finn billige billetter til Hellas’ populære Kreta

Kreta, den største øya i Hellas, er en harmonisk blanding av antikke ruiner, nydelige strender og majestetiske fjellandskap. Fra de gåtefulle Minoiske ruinene ved Knossos til de billedskjønne strendene ved Balos; Kreta byr på en mangfoldighet som fenger de fleste reisende. La deg fortrylle av den lokale gastronomien med delikatesser som moussaka og dakos, samtidig som du utforsker de historiske landsbyene og kysten.

Kreta
Restplass Hellas

Restplass Hellas

Her kan du finne billig reise til solfylte Kreta i Hellas!
Sjekk prisen hos Apollo Sjekk prisen hos Restplass.no

Beste tid å reise: Vår og tidlig høst (mai-juni og september-oktober). Disse månedene byr på behagelige temperaturer og færre folkemengder enn i høysesongen i juli og august.

Her kan du lese mer om restplass til Hellas!

Restplass syden: Opplev turkisblått vann på Mallorca

Mallorca, den største av de Baleariske øyer, er en perle av naturskjønnhet. Fra Tramuntana-fjellene til de skjulte vikene med turkisblått vann, er denne øya en drøm for naturelskere. Palma, hovedstaden på øya, kombinerer historiske monumenter som La Seu-katedralen med en moderne livsstil. Enten du foretrekker sykling, vandring eller bare ønsker å nyte en forfriskende sangria ved sjøen, så har Mallorca en avslappet middelhavsatmosfære som trekker reisende tilbake igjen og igjen

Mallorca
Restplass Mallorca

Restplass Mallorca

Her kan du finne billig reise til solfylte Mallorca!
Sjekk prisen her

Beste tid å reise: Våren (april til juni) og tidlig høst (september-oktober) gir behagelige temperaturer og er spesielt populært blant syklister og vandrere som vil utforske øyas naturlige skjønnhet.

Derfor bør du vurdere pakkereiser når du skal ut å reise

Billig restplass til syden fra hele Norge:

Bor du andre steder i landet enn Oslo? Under har vi samlet restplasser til syden fra andre byer i landet også.

Hit kan du reise billig fra Stavanger

Hit kan du reise billig til fra Bodø lufthavn

Hit kan du reise billig fra Trondheim