Reise

Restplass til Hellas: Reis billig til varmen i dag

Bilde av nydelig blått hav på en restplass til hellas. på bilde ser du vakker gresk natur og krystallblått havn. Enten du tar turen til Rhodos, kreta eller Athen er mulighetene mange.
Med en restplass til hellas kan du nyte en deilig ferie til en rimeligere pris. Enten du velger Rhodos, Athen eller Kreta er mulighetene for varme mange. (Foto: Apollo)

Finn din perfekte restplass til Hellas! Spar stort på spontane reiser til solrike og historiske greske destinasjoner. Book i dag!

Er du på utkikk etter den perfekte pausen fra høst- og vinterkulden? Da kan en restplass til Hellas være løsningen for deg. Hellas kan by på en rik historie, fantastisk landskap og krystallblå hav. Ta turen til deilige destinasjoner der feriestemningen står i full fokus.

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt og du reiser utenfor feriesesongen. Da har du rett og slett muligheten til å spare flere tusen kroner på reisen.

På utkikk etter mer inspirasjon rundt restplass? Da kan du lese mer her

Restplass til Hellas
Restplass til Hellas

Restplass til Hellas

Gjør et billig reisekupp til Rhodos, Athen, Kreta eller kanskje til Santorini, Hellas sin vakreste øy?
Sjekk prisen hos Restplass.no Finn billig reise hos Apollo

Populære restplasser til hellas

Hellas er for mange selve definisjonen på syden. De greske øyene byr på et hav av spennende og populære destinasjoner som gir deg både sol og varme og ofte til en rimelig penge. Noen av de mest kjente reisemålene er:

Santorini: Santorini er kjent for sine vakre solnedganger og kritthvite hus med ikoniske blå tak. Det er nok mange som vil enes om at Santorini er den vakreste av de Greske ferieøyene.

Athen: Athen er Hovedstaden og den største byen i Hellas. Byen som er hjemmet til rundt 1,3 millioner innbyggere og er regnet som en av verdens første byer har et unikt samspill at gammelt og nytt. Her kan du oppleve Gresk historie i kombinasjon med en yrende storby og tilgang til både sjø og hav.

Kreta: Kreta er den største og mest folkerike greske øya. Øya som sies å være fødestedet til den greske guden Zevs ligger lengst syd og har et innbyggertall som tilsvarer innbyggertallet i Oslo. Øya er et populært reisemål og har noe å tilby alle og en hver.

Mykonos: Den vakre øya Mykonos vil passe en hver smak. Her finner du et brett utvalg av ulike destinasjoner som gir deg litt av alt. Her finner du alt fra familievennlige hvite strender som Platis Gialos og Agios Loannis, og er du også på utkikk etter fest er kanskje party-stranden Paradise Beach noe for deg.

Restplass til Rhodos: Rhodos er en liten øy i det greske øyriket som ligger helt øst i middelhavet, nært Tyrkias fastland. Øya er kjent for sine hvite strender og antikke ruiner.

Restplass til Hellas

Apollo
Restplass til Hellas

Restplass til Hellas

Restplass til Hellas kan være en god måte å spare mye penger på.
Finn billige reiser her
Restplass
Restplass til Hellas

Restplass til Hellas

Ta turen til Hellas og opplev hvite strender, varme og krystallblått hav.
Sjekk prisen på restplasser her
Ving
Restplass til Hellas

Restplass til Hellas

Med restplass kan du sikre deg en deilig ferie til varmen til en brøkdel av prisen.

Vil du ha flere forslag til reisemål med restplass? Her finner du også restplasser til Gran Canaria!

Ofte stilte spørsmål om Hellas

Når bør man dra til Hellas?

Ifølge Tui.no er det best å reise til Hellas fra mai til oktober hvis du er ute etter sol, sommer og varme. Gjennomsnittlig ligger temperaturene på rundt 24 grader i denne perioden.

Hvilken gresk øy er varmest?

Rhodos er den varmeste øya i Hellas med en gjennomsnittstemperatur på 24 grader. Kreta ligger som nummer to og Santorini som nummer tre.

Hva er de beste stedene å besøke i Hellas?

Skal vi basere oss på popularitet og antall Google søk for 2022 søker folk oftest etter informasjon om Athen, Santorini, Mykonos, Kreta og Rhodos, og disse er også blant stedene reiseblogger og andre reise-nettsider anbefaler.

Hvordan gjør man øyhopping?

Det har blitt ekstremt populært å drive med øyhopping i Hellas. Det mest vanlige er å starte med en ferge fra Athen og hoppe fra øy til øy gjennom en til to uker.