Restplass

Restplass til Kroatia: Hvordan finne billig reise

Bilde av Kroatia og gamlebyen. PÅ bilde se vi en liten halvøy med klassisk middelhavsbegyggelse. Restplass til Kroatia
Med en restplass til Kroatia kan du sikre deg en billig ferie til varmen. Du kan blant annet reise til Split eller Dubrovnik. (Foto: colourbox)

Restplass til Kroatia er en fin og enkel måte å sikre seg en billigere ferie på. Hit kan du reise for å oppleve alt Kroatia har å by på.

Kroatia har de siste årene blitt et populært reisemål for nordmenn som liker sol og varme. Landet har en lag kystlinje med krystallklart hav, sjarmerende småbyer og en rekke muligheter for ulike aktiviteter.

Her finner du restplasser til Kroatia, samt fem ting du kan gjøre mens du nyter en behagelig ferie.

Les også:Disse kredittkortene kan gjøre reisen din tryggere

På utkikk etter restplasser til andre spennende destinasjoner? Da kan du lese alle være inspirerende saker om restplass her.

billig reise
Restplass til Kroatia

Restplass til Kroatia

Ukesferie fra kun 4160 kroner
Sjekk prisene her

Kroatia har blant annet havnet på Lonely Planet sin anerkjente liste over topp 10 reisemål i 2024. Landet var en overraskende favoritt, og er eneste europeiske land på listen. Du kan lese mer om kåringen fra Lonely Planet her.

5 ting du bør se og gjøre i Kroatia

Kroatia byr på alt fra vakre øyer til sjarmerende småbyer. Makarskas Riviera tilbyr en spektakulær kystlinje der fjell møter hav. Øya Brač og dens kjente strand, Zlatni Rat, er også et must-see med sin unike form og krystallklare vann. Under finner du fem ting du bør se og oppleve i Kroatia.

Lurer du på hva reisetrenden for 2024 er? Da bør du lese mer her:

Restplass til Kroatia

Restplass til Kroatia

Finn billige reiser til populære Kroatia
Sjekk prisene hos Restplass.no Sjekk prisen hos Apollo

1. Gamlebyen i Dubrovnik

En sikker vinner er å besøke den historiske gamlebyen i Dubrovnik. Byen, som er på UNESCOs verdensarvliste har en fantastisk utsikt og er fylt med historie bak hvert smug.

2. Plitvice Lakes nasjonalpark

Om du liker natur bør du besøke Plitvice Lakes nasjonalpark. Området er kjent for sine krystallklare innsjøer, fossefall og frodige skoger. Her kan du gå lange turer i flott natur eller booke en båttur på innsjøen.

Bilde av en foss med krystallklart hav i Plitvice Lakes nasjonalpark i Kroatia.
Besøk Plitvice Lakes nasjonalpark og opplev nydelig natur, flotte fosser og krystallklart hav. Med restplasser til Kroatia trenger ikke reisen bli så dyr. (Foto: colourbox)

3. Split og Diokletian plass

Diokletian er en gammel romersk bygning som ligger i hjerte av kystbyen Split. Bygget ble reist av den romerske keiseren Diokletian på 300-tallet e.Kr. Her kan du oppleve en facinerende blanding av arkitektur, ruiner, butikker og det daglige livet i Split. Her kan du lese mer om Split.

4. Øya Hvar

Når du først besøker Kroatia bør du besøke landets mest trendy øy. Hvar er kjent for sitt pulserende natteliv, vakre strender og historiske små landsbyer.

5. Istria-halvøya

Istria er en sjarmerende og lekker halvøy. Her kan du oppleve en rik kultur med vakre byer og deilig mat. Byer som er verdt å besøke på øya er Rovinj og Pula.

Hva er restplass-reiser?

En restplass er en reise på rabatt. Reisen har blitt dumpet i pris på grunn av lite pågang og ledig plass på fly og hotell. Ofte er reisen innen kort tid: Det kan være allerede dagen etter, eller om en uke. Ofte bestilles restplasser innen de nærmeste to månedene.

Restplasser til Kroatia er derfor en genialt måte å reise på for deg som reiser på budsjett. Om du er fleksibel kan du få en ukes ferie med fly og hotell helt ned til fire tusen kroner.

Les mer på våre temasider: