Reise

Restplass til Madeira: Opplev paradisøya på budsjett

Billig restplass Madeira: Bilde av tursti i Madeiras fjeller.
Her finner du billige flybilletter med restplass til Madeira! (Foto: Colourbox)

Finn drømmeferien med restplass til Madeira! Book i dag, og spar masse penger på din neste ferie.

Den portugisiske ferieøya Madeira ligger i det østlige atlanterhavet, og er viden kjent for sin frodige natur og sine sjarmerende landsbyer. Med sitt kuperte terreng, tempererte klima og rike natur, er øya et vaskeekte ferieparadis alle som liker å dra på oppdagelsesferd.

Hovedstaden Funchal er for mange best kjent som Cristiano Ronaldos fødeby, som naturlig nok også er kilde til mye stolthet hos lokalbefolkningen, noe som blir åpenbart med en gang man lander på Cristiano Ronaldo International Airport eller rusler forbi «CR7»-museet i sentrum. Om du ikke kunne brydd deg mindre om fotballstjerner, byr heldigvis Funchal også på variert kultur og god mat og drikke.

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt og du reiser utenfor feriesesongen. Da har du rett og slett muligheten til å spare flere tusen kroner på reisen.

På utkikk etter restplass til en annen destinasjon? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

restplass.no
Restplass til Madeira

Restplass til Madeira

Spar mye penger på din neste ferietur hos en av de største formidlere av feriereiser på nettet i Skandinavia.
Sjekk prisene på Restplass.no
Apollo
Restplass til Madeira

Restplass til Madeira

Stort utvalg hos Apollos restplasser. Billige reiser med avreise veldig snart, og innen de tre nærmeste månedene.
Sjekk prisen hos Apollo her

Dette «må» du oppleve på Madeira:

Madeira er en veldig variert øy, stappfull av opplevelser for folk i alle aldre. Her er mine fem beste Madeira-tips!

  1. Funchal: Hovedstaden på Madeira er en sjarmerende by med en vakker havn, historiske bygninger og fargerike markeder. Du kan besøke det yrende Mercado dos Lavradores for å kjøpe ferske lokale produkter, eller ta en tur i unike Monte Palace botaniske hage for å se på eksotiske planter og trær i høyden. Ta også en tur med de berømte tobogganene, en slags kurv-slede som kjører nedover de bratte gatene.
  2. Pico do Arieiro: Dette er Madeiras tredje høyeste topp, og tilbyr fantastisk utsikt over øya. Du kan ta en fottur til toppen, eller kjøre bil nesten helt opp til toppen og ta de siste trinnene til fots.
  3. Levada-vandring: Madeira er kjent for sitt nettverk av levadas, som er kunstige små vannkanaler som transporterer vann fra fjellene til de tørre områdene på øya. Det finnes utallige vandreruter langs levadaene, som tilbyr fantastisk utsikt over øyas landskap.
  4. Cabo Girão: Dette er en av de høyeste sjøklippene i verden, og tilbyr en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og de omkringliggende landskapene. Det er også en glassgulv-skywalk her, som virkelig får det til å kile i magen.
  5. Santana: En liten by på nordkysten av Madeira, kjent for sine tradisjonelle trekantede hus med stråtak.

Les mer på våre temasider: