Reise

Restplass til Madeira: Opplev paradisøya på budsjett

Bilde av bratte klipper langs kysten på Madeira i Portugal. Vi har samlet restplasser til Madeira slik at du enkelt kan finne billig reise til dette fantastiske reisemålet.
Drømmer du om Portugal står nok Madeira på listen over plasser du vil se.. Her kan du nyte blått hav, spektakulær natur og behagelige temperaturer mens du drikker et glass av den populære Madeiravinen. God tur! (Foto: Colourbox)

Madeira er et populært reisemål for mange. Her finner du restplasser slik at du kan du nyte blått hav, spektakulær natur og behagelige temperaturer.

Den portugisiske ferieøya Madeira ligger i det østlige Atlanterhavet, og er kjent for sin frodige natur og sjarmerende landsbyer.

Nå kan du reise til denne paradisøya på budsjett. Her finner du nemlig restplass-reiser til vakre Madeira!

billig reise
Restplass til Madeira

Restplass til Madeira

Her finner du fly + hotell til rimelige priser!
Sjekk prisen hos Apollo

På utkikk etter billige reiser til en annen destinasjon? Sjekk ut alle våre tips til restplasser her!

5 ting du bør oppleve på Madeira:

Madeira er en veldig variert øy, stappfull av opplevelser for folk i alle aldre. Her er fem ting vi anbefaler å oppleve på den populære øya.

billig reise
Restplass til Madeira

Restplass til Madeira

Her finner du fly + hotell til rimelige priser!
Sjekk prisene hos Restplass.no

Den beste tiden å rise til Madeira er vår- eller sommermånedene, spesielt fra mai til september. Da kan man nyte godt over 20 grader.

1. Funchal:

Hovedstaden på Madeira er en sjarmerende by med en vakker havn, historiske bygninger og fargerike markeder. Du kan besøke det yrende Mercado dos Lavradores for å kjøpe ferske lokale produkter, eller ta en tur i unike Monte Palace botaniske hage for å se på eksotiske planter og trær i høyden. Dette er også byen Cristiano Ronaldo er født og oppvokst i.

2. Pico do Arieiro:

Dette er Madeiras tredje høyeste topp, og tilbyr fantastisk utsikt over øya. Du kan ta en fottur til toppen, eller kjøre bil nesten helt opp til toppen og ta de siste trinnene til fots.

3. Levada-vandring:

Madeira er kjent for sitt nettverk av levadas, som er kunstige små vannkanaler som transporterer vann fra fjellene til de tørre områdene på øya. Det finnes utallige vandreruter langs levadaene, som tilbyr fantastisk utsikt over øyas landskap.

4. Cabo Girão:

Dette er en av de høyeste sjøklippene i verden, og tilbyr en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og de omkringliggende landskapene. Det er også en glassgulv-skywalk her, som virkelig får det til å kile i magen.

5. Santana:

En liten by på nordkysten av Madeira, kjent for sine tradisjonelle trekantede hus med stråtak.

Bilde av et tradisjonelle trekantede hus med stråtak. Huset er av hvit mur med røde og blå detaljer. Her finner restplasser til Madeira i Portugal slik at du enkelt kan finne billig reise til den vakre øya.
De trekantede husene med stråtak er et vanlig syn i Santana på Madeira. Vi hjelper deg med å finne restplass-reiser til den vakre øya i Portugal. (Foto: Colourbox)

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt og du reiser utenfor feriesesongen. Da har du rett og slett muligheten til å spare flere tusen kroner på reisen.

Les mer på våre temasider: