Restplass

Restplass til Málaga: Her får du billig fly og hotell

Restplass til Málaga: Oversiktsbilde av Málaga, Spania.
Restplass til Malaga: Ønsker du å oppleve kultur, god mat og behagelig klima? Da bør du sjekke ut Málaga som er den største og mest populære byen på den spanske solkysten. Her finner du billige restplasser! (Foto: Colourbox)

Spanske Málaga tilbyr storbyferie i et godt klima, med en herlig miks gamle tradisjoner og nye impulser. Slik kommer du deg dit billig!

Fra Picasso-kunst til mauriske festninger og renessanse-katedraler. Málaga tar ikke i mot millioner av turister hvert år uten grunn. Den populære feriebyen langs den spanske solkysten tilbyr en herlig miks av god mat, spesielt om du liker fisk og skalldyr, godt vær samt spennende kunst, kultur og arkitektur.

Restplass til Málaga

Restplass til Málaga

Spar mye penger på din neste ferietur hos en av de største formidlere av feriereiser på nettet i Skandinavia.
Sjekk prisen her

På jakt etter flere billige reiser? Sjekk ut samlesiden vår for restplass-reiser!

5 steder du må se i Málaga:

Málaga er rik på historisk og kulturell arv. Her er et knippe «must see»-attraksjoner i byen:

Restplass til Malaga: Gibralfaro-slottet i Málaga.
  1. Alcazaba: Dette er en maurisk festning som stammer fra det 11. århundre. Alcazaba er kjent for sin fantastiske arkitektur og de fantastiske utsiktene over byen og havet. Den ligger ved foten av Gibralfaro-fjellet og er et must for historieentusiaster.
  2. Picasso-museet: Málaga er fødebyen til den berømte kunstneren Pablo Picasso, og museet huser en av de mest omfattende samlingene av hans verk. Det er en flott mulighet til å dykke inn i Picasso’s liv og kunst.
  3. Catedral de Málaga: Også kjent som “La Manquita,” som betyr “den enarmede damen” på grunn av sitt uferdige sørtårn. Denne vakre katedralen kombinerer arkitektoniske stiler fra renessansen og barokken.
  4. Gibralfaro-slottet: Ligger på en høyde med utsikt over Málaga og tilbyr panoramautsikt over byen. Slottet, som dateres tilbake til det 10. århundre, har en rik historie og er et fantastisk sted for fotografering.
  5. Mercado de Atarazanas: Dette er et sentralt marked hvor du kan oppleve det lokale livet og smake på forskjellige spanske delikatesser. Markedet er også kjent for sin arkitektur, spesielt den mauriske buegangen ved hovedinngangen.

Hvorfor velge restplass når du skal ut å reise?

Om du ønsker å reise billig og er litt fleksibel på destinasjon og utreisedato kan restplass være den perfekte løsningen for deg! Reiseselskapene er avhengige av å fylle flyene opp så mye som mulig og derfor er sjansen for å få en billig reise med en restplass stor – og spesielt og du reiser utenfor feriesesongen. Da har du rett og slett muligheten til å spare flere tusen kroner på reisen.

Les mer på våre temasider: