Reise

Restplass til Mallorca: Få en rimelig Mallorca-ferie nå!

Bilde av en liten middelhavsby på den spanske øya Mallorca. På bilde ser du knallblått hav, en hvit strand. båter på havet og en koselig liten by som strekker seg opp i fjellet.
Men en restplass til Mallorca kan du nyte sol og varme til en litt rimeligere pris. Om du er fleksibel kan reisen bli ekstra billig.

Mallorca har alt: strender, shopping, uteliv og sol. Spar tusenvis av kroner på billig reise med restplass til Mallorca.

Med restplass til Mallorca kan du enkelt spare penger på din neste ferietur. Om du er fleksibel på når du reiser og hvor lenge du blir værende kan lommeboken spares for flere tusen kroner. På den måten får du nyte solfylte dager til en litt rimeligere pris. Vi har også skrevet en rekke Guider med restplasser til ulike destinasjoner. Du kan lese alle her.

Restplass
Restplass til Mallorca

Restplass til Mallorca

Spar ekstra på din neste ferietur til Mallorca.
Sjekk prisen hos Restplass.no

Restplass til Mallorca: Nyt late dager på stranden

Restplass er et budsjettvennlig ferietilbud som er perfekt for deg som ønsker en pause fra hverdagen uten å tømme lommeboken for alle oppsparte midler.

En restplass er en reise som ikke har blitt solgt før avreise, og som derfor tilbys til en lavere pris. På den måten kan du som reisende spare mye på å være fleksibel på både destinasjon og dato.

Er du på utkikk etter en restplass til syden med gode temperaturer hele året? Da kan Gran Canaria være perfekt for deg!

Restplass
Restplass til Mallorca

Restplass til Mallorca

Spar ekstra på din neste ferietur til Mallorca.
Sjekk prisen hos Restplass.no

Ofte stilte spørsmål om Mallorca

Når dra til Mallorca?

I følge Ving.no går det fint å reise til Mallorca året rundt, men de fleste velger å reise til ferieøya mellom April og Oktober. Det er da temperaturene holdes høyest.

Hvor lang er flyturen til Mallorca?

Flytiden fra Oslo til Mallorca er på 3 timer og 30 minutter.

Hvor ligger Mallorca?

Mallorca ligger i middelhavet like utenfor kysten av Spania.

Hvilken side av Mallorca er best?

Om man stoler på Reiseguiden.no ligger de beste strandområdene på den nordlige delan av øya. her ligger ulike reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro og Cala Mesquida. På den sørlige delen av Mallorca ligger de kjente byene Magaluf og Palma de Mallorca som er øyens hovedstad.

Hva er Mallorca kjent for?

Mallorca er kjent for en rekke ting. I følge SNL.no har øyas varme klima og natur skapt et populært turistmål for ferieglad europeere. Øyen byr på en rekke ulike destinasjoner der du kan finne fine hvite strender, vakre fjell og små middelhavsbyer du kan vandr i. Kanskje mest kjent er byen Palma de Mallorca har en rekke museer og koselige hjørne cafeer.

På utkikk etter restplass til synde? Da er denne artikkelen perfekt til deg

Les mer på våre temasider: