Reise

Restplass til Tenerife: Reis billig til syden i dag

Bilde av strand og kaktus med fjell i bakgrunn på Tenerife. Vi har funnet frem billige restplasser og reiser til den populære øya som har gode temperaturer hele året, og som ligger på rundt 20 grader selv om vinteren.
Restplasser litt utenfor sesong er en gylden måte å gjøre feriene litt ekstra billige på! Er du litt spontan og villig til å dra utenom ferier kan du spare flere tusen og sikre deg noen skikkelige reise-kupp! Vi tipser om restplasser til sommertemperatur på Tenerife!

Tenerife er en av Kanariøyenes mest populære øyer og sies å være den varmeste om vinteren. Her finner du billige restplasser til ferieøya!

Tenerife, den største og en av de mest populære øyene på Kanariøyene, er kjent for pulserende kultur og sitt mangfoldige landskap, fra gyldne strender til det majestetiske fjellet Teide. Tenerife er også den av Kanariøyene som sies å være varmest om vinteren med behagelige 20 til 25 grader.

Øya er med andre ord en drømmedestinasjon for mange – og takket være restplasser, kan drømmen fort bli mye billigere.

Billig reise til tenerife
Restplass til Tenerife

Restplass til Tenerife

Finn billigste reise til Tenerife med Apollos lavpriskalender.
Finn billig reise til Tenerife her

Vil du ha mer inspirasjon til billige reisemål? Her finner du alle artiklene våre med forslag til restplasser.

Finn billige restplasser til Tenerife

Noe av det virkelig fine med Tenerife er øyens mange kontraster, fra sine solfylte strender til sine tårnhøye fjell, fra sine travle turistområder til sine stille, uberørte kroker. Her finner du noe for alle aldere og forskjeller i interesser. Og er du litt fleksibel med utreisetidspunkt og sted finner du deg fort billige reiser til Tenerife med en restplass.

Under viser vi forskjellige tilbydere av billige reiser og restplasser.

Her kan du forresten lese om alle Kanariøyene!

Billige pakkereiser med restplasser til Tenerife

Apollo
Restplasser til Tenerife

Restplasser til Tenerife

Sjekk ut restplasser med fly og hotell til sol og varme – hos Apollo finner du mange!
Sjekk prisen her
Restplass.no
Billige restplasser hos Restplass.no

Billige restplasser hos Restplass.no

Restplass.no henter inn priser fra en rekke aktører, og reiseselskap som Ving, TUI, Apollo og Ticket, og på denne måten vet du at du finner du de billigste restplassene!
Sjekk prisen her

Er ikke Tenerife drømmedestinasjonen din? Redaktør i Lanzaroteposten, Ola Kjeldstad, gir deg sine beste tips til den solfylte Kanariøya Lanzarote.

Hva er en restplass?

Kort forklart er en restplass en ubrukt reisepakke som reisebyråer ønsker å selge raskt, ofte med store rabatter. Dette kan være flybilletter, hotellrom, eller en kombinasjon av begge. Det er dette som er grunnen til at du med restplasser kan sikre deg virkelig gode priser på reiser.

Har du lyst til å se flere forslag til billige reiser? Her finner du billige restplasser til Gran Canaria.

Høydepunkter på Tenerife:

  1. Utforsk Spanias høyeste fjell, Teide, enten til fots eller med taubane.
  2. Besøk Siam Park, kåret til en av verdens beste vannparker, perfekt for familier og eventyrlystne.
  3. Loro Parque: En verdenskjent dyrepark som er hjem for et bredt spekter av dyr, inkludert papegøyer, haier og gorillaer.
  4. Santa Cruz de Tenerife: Øyas hovedstad byr på shopping, kultur og historie, samt et årlig, verdenskjent karneval, som i tillegg til å være størst i Europa er verdens nest største.
  5. Delfin eller hvalsafari: På Tenerife kan du dra på båttur fra for å se delfiner og hvaler i sitt naturlige habitat.
  6. Auditorio de Tenerife: Et arkitektonisk mesterverk og øyas kulturikon.

Tenerife er en øy med utallige muligheter, og en restplass kan være nøkkelen til en uforglemmelig ferie uten å overbelaste økonomien. Med litt research og en neve spontanitet kan du nyte alt det Tenerife har å by på – fra solfylte strender til stjernetitting ved Teide.

Les også: Slik unngår du å bli svindlet når du leier feriebolig på Kanariøyene.

Ofte stilte spørsmål om Tenerife:

Temperatur gjennom året og i desember?

Om sommeren er Tenerife varmt og du kommer gjerne til dagtemperaturer på nærmere 30 grader, men den på vinterhalvåret vil dagtemperaturen ligge på ca. 20 grader. Været i Tenerife for desember varierer ofte mellom 18°C og 21°C. Det regner nesten aldri gjennom desember , og været er derfor perfekt for å være ute og se hva øya har å tilby.

Hvilken av Kanariøyene er varmest om vinteren?

Ifølge reisemagasinet En-vols er det Tenerife som der den varmeste av Kanariøyene om vinteren med behagelige 20-25 grader.

Er Tenerife i Europa?

Tenerife ligger i Atlanterhavet, utenfor Afrikas nordvestlige kyst. Geografisk regnes Kanariøyene som en del av Afrika da de ligger på den afrikanske kontinentalsokkel, men politisk og kulturelt regnes de som en del av Europa fordi de er en del av Spania.

Er Tenerife eøs/eu land?

Ettersom øyene er en del av Spania regnes de for å være en del av Europa, og derfor også EU.

Hvilken valuta brukes på kanariøyene?

Spania har Euro, og derfor er dette også valutaen som brukes.

Les mer på våre temasider: