Syden

Restplass vinterferie: Her finner du fortsatt reiser

Dame i stripete skjorte som smiler mens hun sitter på en huske i syden hvor man kan se strand og hav i bakgrunnen. Det er ikke for sent å bestille reise til sol og varme i vinterferien, men da må du være rask. Her finner du restplasser i vinterferien.
Restplass vinterferie 2024: Drømmer du å reise bort fra snø og kulde i vinterferien? Det er ikke for sent å bestille reiser til destinasjoner som for eksempel Gran Canaria, Malaga, Bali og Marbella, men da må du være rask, for reisene blir fort utsolgt! (Foto: Apollo)

Har du enda ikke bestilt reise til vinterferien? Da bør du skynde deg, for disse blir raskt utsolgt. Her finner du restplasser til vinterferien 2024.

Vinterferien nærmer seg, og drømmer du om sol og varme, men har ikke bestilt reise enda bør du være rask.

Kommunikasjonssjef i Apollo, Beatriz Rivera, forteller at deres tradisjonelle pakkereiser er så godt som utsolgt, fra hele landet.

– Det finnes et fåtall strøplasser igjen, og så satte vi inn et ekstrafly fra Oslo til Madeira som har en håndfull ledige plasser, legger hun til.

Er du ute etter billige reiser utenom vinterferien? Da anbefaler vi samlesiden vår for restplass-reiser.

vinterferie
Restplasser til Kanariøyene

Restplasser til Kanariøyene

Reisene rives vekk, så her gjelder det å være rask dersom man vil flykte til sol og varme i vinterferien.
Sjekk prisen hos Apollo

Både i vinterferien og påskeferien 2024 er Kanariøyene en stor reisefavoritt blant nordmenn, noe som betyr at disse reisene også blir først utsolgt.

Restplass i vinterferien: Her får du fortsatt billige reiser i vinter

Hun forteller derimot at det ikke er umulig å komme seg til sol og varme i vinterferien.

– I tillegg til de tradisjonelle pakkereisene, har vi jo også pakkereiser med rutefly – og så lenge det finnes ledige flyseter her så finnes det alltid muligheter for å komme seg til sola, forklarer Rivera, og legger til at Apollo eksempelvis har pakkereiser til flere herlige feriebyer i Portugal eller Spania, som Malaga og Marbella.

– Har man lyst til å unne seg en litt mer eksotisk vinterferie finnes det gode muligheter til både Bali, Sri Lanka, Mauritius og Tunisia, sier hun til slutt.

vinterferie
Alle restplassene hos Apollo

Alle restplassene hos Apollo

Drømmen om sol og varme trenger ikke være tapt dersom Kanariøyene er full-booket. Sjekk ut alle restplassene hos Apollo her.
Sjekk prisen hos Apollo

Man kan også finne pakkereiser hos reiseselskap som Ving og Tui, men også her rives reisene bort i rekordfart.

– Charterreisene i vinterferien er så godt som utsolgt! Dersom du ønsker et spesielt hotell eller område på Kanariøyene, er du for sent ute. Men dersom det ikke spiller noen rolle hvor du havner, så lenge du kommer deg til sol og varme, er det noen få charterseter igjen, forteller kommunikasjonssjef i Tui, Anne Mørk-Løwengreen.

Les mer på våre temasider: