Bolig

Robotgressklipper: Disse er både billige og best i test

Bilde av en billig robotgressklipper fra Gardena som klipper gresset på en stor plen i en stor hage. Vi har samlet billige robotgressklippere fra WORX Landroid, Greenworks, Bosch, Gardena SILENO Minimo og Stihl. Alle til under 15 000 kroner.
Er du på utkikk etter en prisgunstig robotgressklipper som får jobben gjort? Vi har funnet frem 5 robotgressklippere, som til tross for at de alle koster under 15 000 kroner, er best i test i 2023. Dette er med andre ord listen for deg som vil gå til innkjøp av en billig robotgressklipper i år!

Vi har funnet 5 billige robotgressklippere som er best i test. Ikke bare er de testvinnere, men de koster også under 15 000 kroner!

Er du på utkikk etter robotgressklipper, men ikke klar for å betale de mangfoldige tusen noen av dem kan koste? Det finnes heldigvis både billige og bra robotgressklippere til under 15 000 kr – ja, til og med robotgressklippere som vinner tester og blir kåret til best i test får du under 15 000 kr – og det er disse vi har samlet. Dette er med andre ord guiden for deg som vil ha en billig robotgressklipper som får jobben gjort til en billig pris.

For robotgressklippere kan, og har vel nesten en tendens til, å være dyre. Du får robotgressklippere med en prislapp på over 60 000 kr om du skal ha med deg alt av utstyr. Og for de med en hage som krever det grommeste er dette nok i mange tilfeller en lur investering, men for deg som ikke helt ser grunnen til å legge så mye av feriebudsjettet i klipping av hagen vil det nok glede deg at du får skikkelig gode robotgressklippere til en langt finere prislapp.

Under finner du robotgressklipperene som er best i test og koster under 15 000 kroner i.

Vil du lese flere saker som denne? Her samler vi alle våre kjøpsanbefalinger til robotgressklippere.

Best i test: Robotgressklipper med formidable klippeegenskaper

mest solgte
WORX Landroid M500 Plus WR165E

WORX Landroid M500 Plus WR165E

Sjekk prisen her

Vi starter like så godt med noe av det beste først. For best i test hos PCMag er Works Landroid M 20V og her får den ikke bare testens høyeste poengsum, men også hele 4,5 av 5 mulige poeng. Men ikke bare hos PCMag vinner robotgressklipperen testen, den «billigere» robotgressklipperen blir nemlig også kåret til best i test hos britiske T3. De kårer Works Landroid M500 PLUS til gressklipperen de likte best da de testet robotgressklippere i 2023.

– Formidabel klippeegenskaper, skryter PCMag av robotgressklipperen. De gir gode skussmål til det de mener er en relativt rimelig smart robotgressklipper med GPS og Wi-Fi som gjør det mulig å lokalisere og kontrollere den fra telefonen uansett hvor du befinner deg. I tillegg kaller de den «veldig stille».

– Den beste, allsidige høy-ytelses-robotklipperen (direkte oversatt fra engelsk), mener T3. De kan røpe at dette også er Europas mest solgte robotgressklipper, og skryter av at den er godt priset samt at en ujevn gressplen ikke er noe problem for gressklipperen.

Lurer du på hvilken robotgressklipper som passer din plen? Her har du en guide som viser deg hvordan du velger riktig robotgressklipper

Worx Landroid M700 Plus WR167E Robotic Lawnmower, 700 m²

Worx Landroid M700 Plus WR167E Robotic Lawnmower, 700 m²

Sjekk laveste pris her

Bosch Indego M+700: Ideell for små, urbane hager

T3 mener denne robotgressklipperen er ideell for de med små, urbane hager i deres kåring av den beste robotgressklipperen for 2023. Evening Standard kårer den også til den beste robotgressklipperen for de med små hager, men kaller den «den beste for de aller lateste med små hager».

– Så fort den er installert vil den ved hjelp av sitt intelligente LogiCut navigasjonssystem kalkulere det mest effektive klippemønsteret før den setter ut på sin første gressklipping, skriver nettsiden etter å ha testet robotgressklipperen.

Disse robotgressklipperne er best i test i 2023

for små hager
Robotgressklipper Bosch Indego M+ 700 18V 700M²

Robotgressklipper Bosch Indego M+ 700 18V 700M²

Sjekk laveste pris her

Gardena robotgressklipper: Beste billige robotgressklipper

PCMag gjør det enklere for deg som vil ha den beste rimelige eller til og med billige robotgressklipperen i 2023. Denne tittelen tildeler de Gardena Sileno City.

– Den billigste robotgressklipperen vi har testet, skriver de og skryter av at den er «superstille» og har en medfølgende app som er enkel å bruke.

– Den er ikke pakket med funksjonaliteter, men denne gir gode klippeegenskaper og Bluetoothtilkobling til en relativt rimelig pris, fortsetter de.

Stillegående
GARDENA SILENO City 500

GARDENA SILENO City 500

Sjekk prisen her

Stihl RMI 422P iMOW: Prisgunstig for mellomstore hager

Gardenersworld kaller Stihl RMI 422P iMOW for «great value» og kaller den det beste kjøpet for deg med en mellomstor hage.

– Denne prisgunstige gressklipperen har en imponerende finish, skriver de og skryter av en stillegående og kjapp robotgressklipper. De liker også at den er lett i vekt og enkel å både bruke og justere innstillingene på.

Mye for pengene
Stihl RMI 422P iMOW

Stihl RMI 422P iMOW

Sjekk laveste pris her