Storby

Roma: De fineste hotellene i sentrum

Stuepike rer opp dobbeltseng på hotellrom i Roma i Italia.
Få ekte italiensk følelse på Hotel Vilòn i Roma. (Foto: Booking.no)

I Roma kan du bo som italienerne, nyte luksushotell eller bo sentralt like ved Spansketrappen eller Trastevere. Her er våre beste hotelltips.

Skal du til Roma? Da bør du bo godt. Men i en jungel av mange ulike hotellvalg, kan det være lett å gå seg vill. Derfor har vi skrevet en guide, slik at du kan finne det hotellet som passer deg best. Enten du vil bo sentralt i Roma, boltre deg i luksus, oppleve ekte italiensk atmosfære i en romantisk bakhage mens du nyter en bedre frokost, eller du vil ha litt av alt: Vi har plukket ut noen fine hoteller for deg, som alle har hver sine kvaliteter og særegenhet.

Bo midt i Roma sentrum: Hotel Vilòn – Small Luxury Hotels of the World

Hotellrom i Roma med dobbeltseng og himmelblå farge på gardiner
Blå scooter utenfor hotellinngang i Roma i Italia.
Hva gir vel bedre følelse enn å suse rundt i Romas gater på en scooter, akkurat slik som italienerne gjør.

I Romas historiske sentrum finner du det lekre hotellet Hotel Vilòn, et klassisk italiensk hotell med herlig atmosfære. Noen har rommene har egen terrasse, mens alle rom er utstyrt med aircondition, gratis Wi-Fi og badeprodukter. Hotellrestauranten byr på ekte italiensk mat.

Hotellet scorer høyt på Booking.no med fem stjerner og gode tilbakemeldinger fra gjestene. Reiser du med familien tilbyr hotellet egne familierom, kjæledyr er også velkomne her. Phantheon ligger kun 700 meter unna hotellet.

Les også: Startsiden Guider har skrevet en guide for storbyferie i Roma her.

Hotell like ved Colosseum: Bettoja Hotel Mediterraneo

Hotellrom i 1930-talls stil med dobbeltseng og store vinduer med lyseblå og beige gardiner og sengeteppe.
Bettoja Hotel Mediterraneo tar deg rett tilbake til 1930-tallet. (Foto: Booking.no)

Like ved Colosseum, Piazza Rebublikkana, operaen og flere andre attraksjoner, ligger Bettoja Hotel Mediterraneo. Hotellet, som tar deg rett tilbake til 1930-tallet med sin elegante stil og innredning, ble tidligere brukt som hovedkvarter for de amerikanske troppene mot slutten av 2. verdenskrig. Hotellet har i alt 254 rom. Rommene har store vinduer og høy takhøyde. Har du mulighet for å bo i suite, kan du nyte din egen private terrasse. På takterrassen får du panoramautsikt over byen, og kun 200 meter unna ligger Roma Termini togstasjon. Hotellbaren er åpen hver dag, og til frokost får du servert ferske italienske bakervarer og frisk frukt.

Hotell Roma Trastevere: Relais Le Clarisse

Koselig bakgård med trær og blomster og stoler og bord i Italia
Start dagen i denne koselige bakgården på Relais Le Clarisse i Roma. (Foto: Booking.no)

På Relais Le Clarisse får du virkelig følelsen av å være i Italia. Hotellet ligger i Trastevere, et kjent byområde i sentrum. Start dagen med en deilig frokost i det koselige, private gårdsrommet før du tusler ut i byens gater for å oppleve alt av hva Roma har å by. Restauranter, pizzeriaer og barer ligger rett i nærheten, og kun et kvarters gåtur unna finner du Campo de ‘Fiori-markedet.

Få tips til gode restauranter i Roma hos Tripadvisor.

Dobbetlseng på lyst og delikat hotellrom i Roma

Relais Le Clarisse

Book hotellrom her

Hotell nær Trevifontenen og Spansketrappen

Inngangsparti på hotell i Roma med grønn dør og grønne planter rundt
Tree Charme Parliament Boutique Hotel ønsker deg velkommen. (Foto: Booking.no)

Tree Charme Parliament Boutique Hotel er et sjarmerende hotell beliggende rett i nærheten av Trevifontenen og ikke langt fra Spansketrappen og Pantheon. Personalet er behjelpelig med å finne utflukter og tilbyr også romservice og concierge. Velg mellom frokost à la carte eller kontinental frokost. Roma Ciamoino lufthavn er nærmeste flyplass, og hvis du ønsker kan du booke flyplasstransport til og fra flyplassen. Hotellet er et boutiqehotell innredet i klare farger og med klassiske boutique-møbler.

Hotellrom med dobbeltseng og grønne stoler

Tree Charme Parliament Boutique Hotel

Book hotellrom her

Les også: Hit kan du reise uten pass i sommer.

Luksushotell i Roma: Hotel Romanico Palace

Dobbeltseng med morgenkåper på senga på hotellrom i Roma
Hotel Romanico Palce i Roma er overdådig innredet. (Foto: Booking.no)

På Hotel Romanico Palace er det ikke spart på noe. På dette eksklusive hotellet er rommene overdådig innredet, så er du glad i imperialisme er dette virkelig hotellet for deg. Her er marmorgulv og antikke møbler, rom med boblebad, treningsstudio og velværeavdeling med tyrkisk bad og mye mer. På takterrassen kan du få servert en kontinental frokostbuffé med vakker utsikt over Roma. Spansketrappen ligger kun 700 meter unna hotellet.

Les flere saker om storbyer.

Sparom på hotell i Roma

Hotel Romanico Palace

Book hotellrom her

Les mer på våre temasider: