Shopping

S-merket julekalender 2023: Vi har åpnet godterikalenderen

Vi har åpnet godterikalender (2023) fra S-merket for å sikre at innholdet i kalenderen står til forventningene og om den er verdt prisen?

S-merket sin julekalender er en spiselig julekalender fylt med 24 ulike godteriposer fra godterimerket S-merket. Vi har åpnet lukene for å sjekke om kalenderen holder det de lover og om julekalenderen er verdt prisen.

For å vurdere dette har vi sjekket pris i forhold til innholdet, om kalenderen gir oss julestemning, variasjon i produkter, kvalitet og størrelse på innholdet bak lukene.

På utkikk etter flere julekalendere? Her finner du samlesaken vår med populære julekalendere i 2023!

Hvordan rangerer vi S-merket sin julekalenderen for 2023?

Positivt

+ Variert innhold

+ Mengde godteri

+ Pris

Negativt

– Lite julestemning

Årets favoritt
S-merket julekalender

S-merket julekalender

En knallbra julekalender fylt med 1,8 kg godteri. Her får du 12 ulike godterismaker og store poser bak hver luke.
Sjekk prisen her

Pris på innhold

I julekalenderen fra S-merket får du 1870 gram godteri bak hver luke, det vil si at du i gjennomsnitt får 78 gram godis hver dag. Noen luker inneholder rundt 45 gram og noen opp mot 135 gram. Med en pris på 595 kroner vil du her betale rundt 24 kroner for hver luke.

Holder S-merket julekalender det de lover?

Godterikalender overrasket oss når vi pakket den opp. Kalenderen inneholder mye godis, og du får en stor godteripose bak hver luke.

Gir kalenderen oss julestemning?

Dessverre så lyser ikke julekalenderen fra S-merket mye julestemning. Kalenderen er lyseblå med en snøkrystall og julekuler, men ingen av delene oss særlig julestemning. Innholdet er heller ikke tematisert rundt jul.

Produktkvalitet

S-merket er et svensk godterimerke som mange nordmenn kanskje har handlet på harrytur i Svergie. Godteriprodusenten har et stort utvalg av godteri i ulike smaker og fasonger. I kalenderen får du en smakebit av de 12 mest populære smakene (så her får du noe for en hver smak, selv for veganske familiemedlemmer).

Variasjon

Kalenderen inneholder 12 ulike godteriposer i ulik smak. Her kan du finne alt fra søtt til surt og i ulike godterismaker som jordbær, bringebær og lakris. Vi konkluderer selv med at variasjonen i kalenderen er god og at det er en variert kalender fylt med masse gode smaker.

Er du på utkikk etter flere spiselige julekalendere? Da bør du lese vår store guide til de 10 mest populære spiselige julekalenderne for 2023.

Min favoritt

Julekalenderen fra S-merket er en god kalender som passer perfekt for en godisglad familie. Kalenderen har mye innhold og helt klart min store favoritt.

Årets favoritt
S-merket julekalender

S-merket julekalender

En knallbra julekalender fylt med 1,8 kg godteri. Her får du 12 ulike godterismaker og store poser bak hver luke.
Sjekk prisen her

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere