Shopping

Salg: AL-KO verktøy til en knallgod pris

Få jobben gjort med verktøy fra AL-KO. Nå får du en rekke produkter til en redusert pris hos StayPro.
Få jobben gjort med verktøy fra AL-KO. Nå får du en rekke produkter til en redusert pris hos StayPro. (Foto: StayPro.no)

Stor kampanje med nedsatte priser på verktrøy, hageredskaper og maskiner fra AL-KO hos StayPro. Kampanjen varer frem til 6/6 kl. 23.59.

I mer enn 90 år har AL-KO utviklet og skapt hagemaskiner og redskap i topp kvalitet slik at du enklere kan skape din drømmehage. Merket har med sin mange års erfaring jobbet med å dekke en rekke forskjellige behov og bruksområder. 

Billig AL-KO utstyr

Nå som våren har gjort sitt frembrudd og gresset begynner å gro kommer ofte behovet for nye hagemaskiner og redskaper frem. Hos Staypro finner du et stort utvalg av maskiner og utstyr fra AL-KO. Her finner du Gressklippere, hagemaskiner, kompostkverner, vannpumper og en rekke andre produkter. Og best av alt, til en nedsatt pris denne uken. 

Se hele utvalget av AL-KO produkter på salg hos StayPro her. 

Al-KO Easy Flex – batteri og lader

batteri som passer flere produkter.
Al-KO Easy Flex gjør hagearbeidet enklere. Spar tid ved å ha flere batterier på lager. (Foto: AL-KO.no)

Merket har utviklet en rekke batteridrevne verktøy som alle deler samme batteri og lader. Produktene går under navnet Easy Flex og gjør både jobben lettere og boden mer ryddig. Her kan man nemlig bruke samme batteri til en rekke forskjellige hagemaskiner til ulike formål.

Alle verktøyene har hvert sitt batteri noe som gjør at du kan jobbe uavbrutt uten å måtte lade underveis. I tillegg er verktøyene ledningsfrie slik at du unngår avkappede ledninger. 

Se hele utvalget av Easy Flex serien hos StayPro her.

EasyFlex

Annonselenke

AL-KO Gressklipper

gressklipper fra AL-KO klipper gresset som en drøm.
Gressklipper fra AL-KO klipper gresset som en drøm.

AL-KO er kjent for sin supre kvalitet på gressklippere. Merket har laget en bred produktrekke med gressklippere som passer en rekke behov og hager. Dette gjør at du nesten alltid finner en gressklipper som passer din hage.

Er du på utkikk etter ny gressklipper? Slik velger du riktig ut i fra ditt behov.

Enten du er ute etter en lettere, batteridrevet gressklipper, en bensindrevet gressklipper eller smart robotgressklipper har AL-KO en modell til en rimelig pris. I tillegg har merket et stort utvalg av elektriske gressklippere som gjør klipping av plenen til en drøm. 

Se hele utvalget av gressklippere på salg her.

Gressklipper med batteri og lader

Gressklipper på 36V med 37 cm klippebredde, klippehøydejustering i 6 trinn og oppsamler på 45 liter. Egnet for plener opptil 300 m². Med ett 4,0Ah batteri og lader.
Kjøp her

Bensindrevet gressklipper

Bensindrevet gressklipper med en klippebredde på 51 cm og høydeinnstilling som utføres sentralt i opptil 7 trinn fra 30 mm til 80 mm. 4INONE Function tilbyr gressklipping, oppsamling, bioklipping og sideutkast av gresset.
Kjøp her

Selvgående gressklipper

Selvgående gressklipper med en rekke funksjoner, egnet for plener opp til 1800 m². Max-Airflow Technology og nivåindikator på samleren.
Kjøp her

AL-KO hekksaks

lang hekksaks med kraftig motor og batteri.
Lang hekksaks med kraftig motor og batteri.

Hekkesaksen fra AL-KO er kjent for å klippe hekker på en perfekt og stille måte. Hekkesaksen er batteridrevne, velbalansert og stillegående. I tillegg er saksene lette i vekt slik at du kan jobbe lenge uten å bli sliten i armene. AL-KO har laget hekksakser som passer alle ulike behov, merket har laget sakser med blant annet ekstra langt skaft, lang batteritid og en sterk motor. 

Se hele utvalget av hekksakser her.

Er du på utkikk etter kantklipper eller gresstrimmer? Les hvordan du enklere kan velge riktig her:

Batteridreven hekksaks

En batteridrevet hekksaks på 20V med en sverdlengde på 51 cm for klippetykkelse på 15 mm. Kvasse diamantslipte kniver garanterer et rent snitt.
Kjøp her

Hekksaks med batteri og lader

Hekksaks med motroterende, diamantslipt sikkerhetskniv. Kniven har en snittlengde på 45 cm og en snittflate på 14 mm, noe som gir rene snitt uten ujevnheter og uten å feste. Det medfølgende batteriet lades på 50 minutter og gir kraft til ca. 45 minutters bruk.
Kjøp her

AL-KO Kompostkvern 

Med en kompostkvern kan du enkelt kvitte deg med hageavfall  på en effektiv måte.
Med en kompostkvern kan du enkelt kvitte deg med hageavfall på en effektiv måte.

Kompostkvern er en rask og effektiv måte å kvitte seg med kvister, blader og hageavfall. Med en sterk motor og skarpe kniver kan maskinen kviste nesten alt fra hagen. Kvernede greiner er også perfekt materiale til komposten og gjør det enkelt å kvitte seg med hageavfall. Merket har også lansert elektriske kompostkverner som er perfekt til større hager og hytta der strøm er mindre tilgjengelig.

Kompostkvern gjør hagearbeid lettere. Slik gjenbruker du hageavfallet med en kompostkvern.

Se hele utvalget av kompostkverner fra AL-KO hos staypro og sikre deg din favoritt til en nedsatt pris her.

Kompostkvern

Kompostkvern som effektivt fordeler kvist- og løvrik hageavfall. Med sin 2500W sterke motor og herdede kniver kan MH håndtere 2500 grener opp til 40 mm i diameter.
Kjøp her

Kompostkvern Easy Crush

Kraftfull kompostkvern med vals som tar grener opp til 40 mm. Utstyrt med et stabilt chassis med XL hjul og en stor, innebygd oppsamler med sikkerhetsbryter og vindu for enkelt å sjekke påfyllingsgraden i oppsamleren.
Kjøp her

Kompostkvern Easy Crush XL

Kompostkvern med knivsystem og en ekstra stor trakt med patentert inngang med hjul. Utstyrt med et stabilt chassis med XL hjul og en stor oppsamler på 48 l med sikkerhetsbryter og vindu for enkelt å kontrollere påfyllingsgraden til oppsamleren.
Kjøp her

Andre AL-KO verktøy på salg 

I tillegg til kompostkvern, hekksaks og gressklippere har Staypro et stort utvalg av verktøy og utstyr fra AL-KO til en redusert pris. Kampanjen varer fra mandag 30 mai til søndag 6 juni klokken 23.59.

Se hele salget hos StayPro her.

Kantklipper

Batteridrevet gresstrimmer på 20V med en klippebredde på 25 cm. Justerbare ekstrahåndtak og en lav vekt på 2,4 kilo gjør trimmeren svært mobil og lettmanøvrert.
Kjøp her

Vedkløyver

Liggende vedkløyver som kløyver ved med en lengde på opptil 370 mm kløyvelengde og oppnår en maksimal kløyvekraft på 4,0 t. Har en 230 V-motor med en effekt på 1,5 kW og en solid konstruksjon av høykvalitative materialer.
Kjøp her

Les mer på våre temasider: