Aktiv

Sammenleggbar tredemølle: Hold deg i form med en liten tredemølle

Bilde av forretningsmann som går på en liten, sammenleggbar tredemølle (Xiaomi walkingpad a1 pro) i dress og ved kontorpulten på jobb. Høyre: Bilde av sammenlagt tredemølle opp mot hvit vegg i stue.
Sammenleggbare tredemøller har blitt veldig populære, og er et kjærkomment treningsutstyr for de med liten plass som fortsatt vil trene hjemme. Det fine med de er at de enkelt kan legges sammen og ryddes bort etter bruk. (Foto: Mystuff.no)

Med en liten, sammenleggbar tredemølle har selv de med liten plass mulighet for løpetrening hjemme. Vi viser deg hvilken som passer deg!

Det fine med en liten, sammenleggbar tredemøllene er at den enkelt kan brettes sammen og plasseres rundt i hjemmet. Tredemøllen er billig og passer perfekt inn i aktive, norske hjem.

De populære tredemøllene har virkelig tatt Norge med storm den siste tiden. Med små leiligheter og liten plass har de færreste av oss plass til et helt treningsrom eller en stor tradisjonell tredemølle i hjemmet. Det er her en liten, sammenleggbar tredemølle kommer inn.

Liten, sammenleggbar tredemølle er enkelt og plassbesparende

Disse tredemøllene kan enkelt brettes sammen og plasseres under en seng, inne i et skap eller skjult bak en sofa. Når du ønsker å trene henter du frem tredemøllen elller gåmøllen og setter den opp på 1-2-3. Har du hjemmekontor, kan du også plassere en gåmølle under pulten og få bevegelse samtidig som du svarer på e-post eller er i et videomøte.

Her finner du alle våre beste tips, treningsprogram og treningsutstyr som er best-i-test

Sjekkliste før kjøp av gåmølle til hjemmet

Når du vurderer å kjøpe en gåmølle for hjemmebruk, er det flere faktorer du bør se etter. Her er noen viktige ting å vurdere:

  1. Størrelse og plass: Sjekk hvor mye plass du har tilgjengelig i hjemmet ditt, og velg en gåmølle som passer i dette området. Sørg også for at takhøyden er tilstrekkelig, spesielt hvis du vurderer en elektrisk mølle med stigningsfunksjon.
  2. Maksimal hastighet: Sjekk hva den maksimale hastigheten til gåmøllen er. Hvis du har intensjoner om å løpe eller jogge, må du velge en mølle som kan nå de hastighetene du ønsker. Hvis du primært ønsker å løpe på en mølle, vil vi nok anbefale deg å se etter tredemøller beregnet for dette.
  3. Løpeflate: Sjekk størrelsen på løpeflaten for å sikre at den er stor nok til dine behov. En lengde på minst 120 cm og bredde på 40-50 cm er vanligvis anbefalt for de fleste løpere.
  4. Dempingssystem: Et godt dempingssystem kan bidra til å redusere belastningen på leddene dine under trening. Sjekk om møllen har et effektivt dempingssystem for å gi en mer behagelig løpeopplevelse.
  5. Brukervennlighet og funksjoner: Vurdér brukervennligheten og tilleggsfunksjonene til møllen. Noen funksjoner som kan være nyttige inkluderer innebygde treningsprogrammer, skjerm for å vise treningsdata, pulsmåling og tilkoblingsmuligheter for å koble til enheter som smarttelefoner eller nettbrett.
  6. Kvalitet og holdbarhet: Se etter en gåmølle fra en pålitelig produsent med god kvalitet og holdbarhet. Les anmeldelser fra andre brukere og sjekk garantivilkårene. De beste gåmøllene er samlet i denne guiden.
  7. Pris: Sett et budsjett basert på dine behov og prioriteringer. Prisen på gåmøller kan variere betydelig, så velg en som gir deg den beste kombinasjonen av funksjoner og kvalitet innenfor budsjettet ditt.

Det kan også være lurt å prøve ut gåmøllen personlig, hvis mulig, før du kjøper den for å sikre at den passer til dine behov.

Billig, sammenleggbar tredemølle: WalkingPad R1 Pro

Bilde av den sammenleggbare tredemøllen Walkingpad R1 Pro som er kåret til best i test.
Den sammenleggbare tredemøllen Walkingpad R1 Pro er kåret til best i test med 90 av 100 mulige poeng. Sikre deg modellen hos

WalkinPad R1 Pro er den «originale» gåmøllen, og markedsføres av nettbutikker som en folkefavoritt (ekstern lenke). Mølla var i lang tid den mest solgte gåmøllen og var utsolgt store deler av fjoråret. Tredemølla har en vekt på kun 33 kilo og er utstyrt med justerbart håndtak. Den er perfekt til variert gange og når en toppfart på 10 km/t. WalkingPad R1 Pro har både gå- og løpemodus og tåler en maksvekt på opptil 110 kilo.

WalkingPad R1 Pro-modellen er spesielt godt egnet for eldre, eller for deg som ikke er vant med å trene på tredemølle. Med både stativ å holde i, og en sikkerhetsline som kan festes på deg, er det lettere å stoppe gåmøllen om man skulle miste balansen.

Denne tredemøllen er anbefalt med en score på 90/100 av Hardworkout.no.

Trenger du gode løpesko til mølla? Disse er best i test

Billig
Xiaomi WalkingPad R1 Pro

Xiaomi WalkingPad R1 Pro

Toppfart på 10 km/t, svært stillegående. Maksbelastning: 110 kg.
Sjekk laveste pris her

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Bilde av forretningsmann som. går på en liten, sammenleggbar tredemølle (Xiaomi walkingpad a1 pro) i dress og ved kontorpulten på jobb.
Xiaomi WalkingPad A1 Pro er en liten, sammenleggbar tredemølle som hovedsakelig er egnet for deg som vil gå turer. Denne er ekstremt stillegående noe som betyr at du kan bruke den også mens du snakker i telefonen, ser på TV eller jobber. (Foto: Mystuff.no)

Hvis du ønsker å gå en tur mens du ser på TV eller jobber, er denne møllen et godt valg. Den er både stillegående og enkel å lagre bort, med en lav vekt på kun 28 kilo. Du kan enkelt ta den frem når du ønsker å få litt mosjon og like raskt pakke den bort igjen.

For gåturer
Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Toppfart på 6 km/t, ekstremt stillegående. Maksbelastning: 105 kg.

WalkingPad R2

Bilde av liten, sammenleggbar tredemølle (WalkingPad R2) som nå har nytt design og en toppfart på 12 km/t.
Den sammenleggbare gåmøllen WalkingPad R2 har fått et nytt design og kan nå en toppfart på opptil 12 km/t.

WalkingPad R2 har et totalrenovert design, rettere fasong og mer elegante vinkler. Møllen kommer med et moderne display og unike detaljer for en god løpe- og treningsfølelse. WalkingPad R2 har en forbedret motor og kan nå en hastighet på opptil 10 km/t. R2-versjonen veier kun 33 kilo, legges sammen på sekunder og settes opp like raskt.

Les også: Disse tredemøllene er best i test

WalkingPad R2 har absorberende støtdempere som sørger for en behagelig treningsøkt med minimalt med støy. Store og tradisjonelle tredemøller bråker mer enn ønskelig, da er det godt at R2 er så stillegående at du fint kan nyte en episode av favorittserien mens du forbrenner kalorier.

Denne tredemøllen er anbefalt med en score på 95/100 av Hardworkout.no.

God løpekomfort
Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2

Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2

Toppfart på 10 km/t, egenvekt på 33 kg, god løpekomfort og et lekkert design.

Oppfølgeren av bestselgeren: WalkingPad R2 Pro

Bilde av den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad R2 - er en mølle som passer alle uansett behov. Med en toppfart på 12km/t og et flott design kan den enkelt plasseres i en rekke norske stuer.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad R2 Pro er en liten tredemølle som passer alle, uansett behov. Med en toppfart på 12km/t og et flott design kan den enkelt plasseres i en rekke norske stuer.

WalkingPad R2 Pro bygger på samme gode egenskaper som den kritikerroste forgjengeren R1. Tredemøllen har et nytt moderne design, et større display og en ny oppgradert motor som kan nå en toppfart på opptil 12km/t. 

Takket være de små endringene på designet har mølla også blitt mer stødig og lager mindre støy under treningsøkta. 

oppfølgeren av bestselgeren
Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 Pro

Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 Pro

Toppfart på opptil 12 km/t, en vekt på 37 kilo og en maksvekt på 110 kg. Denne måler kun 15,5 cm sammenlagt.
Sjekk laveste pris her

Nyhet: WalkingPad X21

Bilde av WalkingPad X21. Tredemøllen er den kraftigste sammenleggbare mølla fra merket.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad X21 er endelig her. Tredemøllen er den kraftigste sammenleggbare mølla fra merket.

Møllen har fått en kraftigere motor og kan nå en toppfart på 12 km/t. Ikke bare er tredemølla fantastisk å se på, men den er også «enkel» å stue bort i hjemmet (sammenlignet med en standard tredemølle, riktignok). WalkingPad X21 kan brettes sammen to ganger slik at den kan stå oppreist inntil veggen uten å oppta mye plass. Møllen har to ulike treningsprogrammer der den ene er beregnet for å gå, mens den andre er beregnet for å jogge.

Til tross for oppgradert motor og nye funksjoner har WalkingPad X21 samme lave vekt på kun 38 kilo.

For deg som vil løpe
Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21

Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21

Toppfart på opptil 12 km/t, egenvekt på 38 kilo og en maksbelastning på 110 kg.
Sjekk laveste pris her

Liten, sammenleggbar tredemølle: WalkingPad K12

2 bilder av den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K12. Venstre: Blond kbvinne som trener på tredemøllen. Høyre: Bilde av møllen.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K12 er med sine 13,5 cm den tynneste tredemøllen i denne saken.

WalkingPad K12 er en kraftig tredemølle hvor du kan nå en toppfart på 12 km/t. Den er ideell for daglig mosjon, rolig jogging eller lengre treningsøkter hjemme eller på hytta.

Denne modellen fra WalkingPad er bemerkelsesverdig kompakt og tar opp minimalt med plass. K12 har et sammenleggbart håndtak, og dermed blir tredemøllen kun 14 centimeter tykk når den er sammenfoldet. Du kan nyte alle fordelene med en tradisjonell tredemølle, samtidig som apparatet enkelt kan skyves under sofaen eller plasseres i et skap.

WalkingPad K12 blir levert med en smart-fjernkontroll med full oversikt og kontroll. På fjernkontrollen har du et LED-display som viser fart, tid, distanse, antall kalorier du har forbrent og mer. Samtidig kan du regulere mellom automatisk og manuell modus.

Liten
WalkingPad K12

WalkingPad K12

Toppfart på opptil 12 km/t, egenvekt på 33 kilo, kun 13,9 cm tykk og en maksbelastning på 120 kg.
Sjekk prisen her

WalkingPad K15: Den mest solide tredemøllen

Bilde av kvinne som løper på tredemøllen WalkingPad K15 som ble kåret til best i test 2021.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K15 ble kåret til best i test 2021.

WalkingPad K15 er den kraftigste og mest solide tredemøllen fra WalkingPad. K15 har et løpebånd med god demping for å avlaste knær og ankler, sammenleggbart stativ og stigning på 4 %. Denne møllen kan sammenlignes med større, mer ordinære tredemøller på treningssentre, men er fortsatt et enklere alternativ.

Tredemøllen har et moderne, lekkert og ikke minst svært brukervennlig design. WalkingPad K15 har et stort og oversiktlig touch display. Displayet gir deg full oversikt over din treningsøkt og mulighet for rask justering av for eksempel fart og stigning. WalkingPad K15 har en toppfart på 15 km/t og tåler en maksvekt på 110 kilo.

Les også: Disse pulsklokkene er best i test

Tredemølle fra MyStuff

WalkingPad K15

Toppfart på opptil 15 km/t, egenvekt på 54 kilo og en maksbelastning på 110 kg.
Sjekk prisen her