Shopping

Sammenleggbar tredemølle: Hold deg i form med en liten tredemølle

Bilde av forretningsmann som går på en liten, sammenleggbar tredemølle (Xiaomi walkingpad a1 pro) i dress og ved kontorpulten på jobb. Høyre: Bilde av sammenlagt tredemølle opp mot hvit vegg i stue.
Sammenleggbare tredemøller har blitt veldig populære, og er et kjærkomment treningsutstyr for de med liten plass som fortsatt vil trene hjemme. Det fine med de er at de enkelt kan legges sammen og ryddes bort etter bruk. (Foto: Mystuff.no)

Med en liten, sammenleggbar tredemølle har selv de med liten plass mulighet for løpetrening hjemme. Vi viser deg hvilken som passer deg!

Det fine med en liten, sammenleggbar tredemøllene er at den enkelt kan brettes sammen og plasseres rundt i hjemmet. Tredemøllen er billig og passer perfekt inn i aktive, norske hjem.

De populære tredemøllene har virkelig tatt Norge med storm den siste tiden. Med små leiligheter og liten plass har de færreste av oss plass til et helt treningsrom eller en stor tradisjonell tredemølle i hjemmet. Det er her en liten, sammenleggbar tredemølle kommer inn.

Liten, sammenleggbar tredemølle er enkelt og plassbesparende

Disse tredemøllene kan enkelt brettes sammen og plasseres under en seng, inne i et skap eller skjult bak en sofa. Når du ønsker å trene henter du frem tredemøllen elller gåmøllen og setter den opp på 1-2-3. Har du hjemmekontor kan du også plassere en gåmølle under pulten og få bevegelse samtidig som du svarer på e-post eller er i et videomøte.

Her finner du alle våre beste tips, treningsprogram og treningsutstyr som er best-i-test

Billig, sammenleggbar tredemølle: WalkingPad R1 Pro

Bilde av den sammenleggbare tredemøllen Walkingpad R1 Pro som er kåret til best i test.
Den sammenleggbare tredemøllen Walkingpad R1 Pro er kåret til best i test med 90 av 100 mulige poeng. Sikre deg modellen hos

WalkinPad R1 Pro er den originale gåmøllen fra Mystuff.no. Mølla var i lang tid den mest solgte gåmøllen og var utsolgt store deler av fjoråret. Tredemølla har en vekt på kun 33 kilo og er utstyrt med justerbart håndtak. Den er perfekt til variert trening og når en toppfart på 10 km/t. WalkingPad R1 Pro har både gå- og løpemodus og tåler en maksvekt på opptil 110 kilo. Den oppgraderte modellen er utstyrt med samme smart-teknologi og kommer også med en enkel fjernkontroll.

Trenger du gode løpesko til mølla? Disse er best i test

Billig
Xiaomi WalkingPad R1 Pro

Xiaomi WalkingPad R1 Pro

Toppfart på 10 km/t, svært stillegående. Maksbelastning: 110 kg.

WalkingPad R1 Pro-modellen er spesielt godt egnet for eldre, eller for deg som ikke er vant med å trene på tredemølle. Med både stativ å holde i, og en sikkerhetsline som kan festes på brukeren, er det lettere å stoppe gåmøllen om man skulle miste balansen.

Denne tredemøllen er anbefalt med en score på 90/100 av Hardworkout.no.

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Bilde av forretningsmann som. går på en liten, sammenleggbar tredemølle (Xiaomi walkingpad a1 pro) i dress og ved kontorpulten på jobb.
Xiaomi WalkingPad A1 Pro er en liten, sammenleggbar tredemølle som hovedsakelig er egnet for deg som vil gå turer. Denne er ekstremt stillegående noe som betyr at du kan bruke den også mens du snakker i telefonen, ser på TV eller jobber. (Foto: Mystuff.no)

For deg som vil bruke møllen til å ta deg en god gåtur foran TV-en eller mens du jobber er dette et godt valg. Møllen er både stillegående og enkel å pakke bort med sin lave vekt på bare 28 kilo. Ta den frem når du kommer på at det kunne passet med litt mosjon og pakk den bort igjen like raskt.

For gåturer
Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Xiaomi WalkingPad A1 Pro

Toppfart på 6 km/t, ekstremt stillegående. Maksbelastning: 105 kg.

Denne er så stillegående at produsenten mener at du fint kan ta deg en telefon eller se på favorittprogrammet uten å plages av forstyrrende bakgrunnsstøy.

WalkingPad R2

Bilde av liten, sammenleggbar tredemølle (WalkingPad R2) som nå har nytt design og en toppfart på 12 km/t.
Den sammenleggbare gåmøllen WalkingPad R2 har fått et nytt design og kan nå en toppfart på opptil 12 km/t.

WalkingPad R2 har et totalrenovert design, rettere fasong og mer elegante vinkler. Møllen kommer med et moderne display og unike detaljer for for en god løpe- og treningsfølelse. WalkingPad R2 har en forbedret motor og kan nå en hastighet på opp til 10 km/t. R2 veier kun 33 kilo, legges sammen på sekunder og settes opp like raskt.

Disse tredemøllene er best i test

God løpekomfort
Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2

Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2

Toppfart på 10 km/t, egenvekt på 33 kg, god løpekomfort og et lekkert design.

WalkingPad R2 har absorberende støtdempere som sørger for en behagelig treningsøkt, med minimalt med støy. Store og tradisjonelle tredemøller bråker mer enn ønskelig, da er det godt at R2 er så stillegående at du fint kan nyte en episode av favorittserien mens du forbrenner kalorier.

Denne tredemøllen er anbefalt med en score på 95/100 av Hardworkout.no.

Oppfølgeren av bestselgeren: WalkingPad R2 Pro

Bilde av den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad R2 - er en mølle som passer alle uansett behov. Med en toppfart på 12km/t og et flott design kan den enkelt plasseres i en rekke norske stuer.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad R2 Pro er en liten tredemølle som passer alle, uansett behov. Med en toppfart på 12km/t og et flott design kan den enkelt plasseres i en rekke norske stuer.

WalkingPad R2 Pro bygger på samme gode egenskaper som den kritikerroste forgjengeren R1. Tredemøllen har et nytt moderne design, et større display og en ny oppgradert motor som kan nå en toppfart på opptil 12km/t. 

oppfølgeren av bestselgeren
Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 Pro

Xiaomi Kingsmith WalkingPad R2 Pro

Toppfart på opptil 12 km/t, en vekt på 37 kilo og en maksvekt på 110 kg. Denne måler kun 15,5 cm sammenlagt.

Takket være de små endringene på designet har mølla også blitt mer stødig og støyer mindre under treningsøkta. 

Nyhet: WalkingPad X21

Bilde av WalkingPad X21. Tredemøllen er den kraftigste sammenleggbare mølla fra merket.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad X21 er endelig her. Tredemøllen er den kraftigste sammenleggbare mølla fra merket.

Mystuff lanserer i disse dager sin beste tredemølle noen gang. Møllen har fått en kraftigere motor og kan nå en toppfart på 12 km/t. Ikke bare er tredemølla fantastisk å se på, men den er også enkel å lagres rundt om i hjemmet. WalkingPad X21 kan brettes sammen to ganger slik at den kan stå oppreist inntil veggen uten å oppta mye plass. Møllen har to ulike treningsprogrammer der den ene er gåhastighet og den andre løpshastighet. 

For deg som vil løpe
Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21

Xiaomi Kingsmith WalkingPad X21

Toppfart på opptil 12 km/t, egenvekt på 38 kilo og en maksbelastning på 110 kg.

Til tross for oppgradert motor og nye funksjoner har WalkingPad X21 samme lave vekt på kun 38 kilo.

Liten, sammenleggbar tredemølle: WalkingPad K12

2 bilder av den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K12. Venstre: Blond kbvinne som trener på tredemøllen. Høyre: Bilde av møllen.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K12 er med sine 13,5 cm den tynneste tredemøllen i denne saken.

WalkingPad K12er mystuff sin robuste tredemølle som kan nå en toppfart på 12 km/t. Med denne kan du få daglig mosjon, jobbe rolig eller få inn en skikkelig svetteøkt hjemme eller på hytta.

Dette er den tynneste tredemøllen WalkingPad har og det betyr at den tar minimalt med plass. Håndtaket på K12 kan legges sammen og med det er tredemøllen kun 13,9 centimeter tykk. Det betyr også at du får alle fordelene med en tradisjonell tredemølle i et apparat som kan skyves under sofaen eller inn i et skap.

Liten
WalkingPad K12

WalkingPad K12

Toppfart på opptil 12 km/t, egenvekt på 33 kilo, kun 13,9 cm tykk og en maksbelastning på 120 kg.
Her får du den til lavest pris

WalkingPad K12 blir levert med en smart-fjernkontroll med full oversikt og kontroll. På fjernkontrollen har du et LED-display som viser fart, tid, distanse, antall kalorier du har forbrent og mer. Samtidig kan du regulere mellom automatisk og manuell modus.

WalkingPad K15: Den mest solide tredemøllen

Bilde av kvinne som løper på tredemøllen WalkingPad K15 som ble kåret til best i test 2021.
Den sammenleggbare tredemøllen WalkingPad K15 ble kåret til best i test 2021.

WalkingPad K15 er den kraftigste og mest solide tredemøllen fra WalkingPad. K15 har et løpebånd med god demping for å avlaste knær og ankler, sammenleggbart stativ og stigning på 4%. Denne møllen leverer like godt som store tredemøller på treningssentre, men den veier 50% mindre (54 kilo).

Tredemøllen har et moderne, lekkert og ikke minst svært brukervennlig design. WalkingPad K15 har et stort og oversiktlig touch-display. Displayet gir deg full oversikt over din treningsøkt og mulighet for rask justering av fart, stigning, med mer. WalkingPad K15 har en toppfart på 15 km/t og tåler en maksvekt på 110 kilo.

Disse pulsklokkene er best i test

Tredemølle fra MyStuff

WalkingPad K15

Toppfart på opptil 15 km/t, egenvekt på 54 kilo og en maksbelastning på 110 kg.
Sjekk prisen her