Best i test

Sammenleggbar tredemølle: Disse er best i test i 2024

Kollasj av sammenleggbare tredemøller som alle er best i test i 2024. Tredemøllene er alle på en blå bakgrunn med «2024» i hvit skrift. Tredemøllene som vinner testene er Kingsmith WalkingPad X21, Abilica ProForm City L6, WalkingPad A1 Pro, WalkingPad R2 Pro og Masterfit TP 150. Dette er sammenleggbare tredemøller i kategoriene «liten», «gåmølle», «allsidig» og «best til oppbevaring».
En sammenleggbar, liten tredemølle pakkes enkelt bort etter endt treningsøkt, og kan skyves under sengen, sofaen eller til og med brukes mens du jobber på kontoret. Vi har samlet variantene ekspertene kårer til best i test i 2024! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Leter du etter en skikkelig god, liten sammenleggbar tredemølle som enkelt pakkes bort etter bruk? Disse variantene er best i test i 2024!

En sammenleggbar tredemølle er tredemøllen for deg som har liten plass, men som fortsatt vil ha muligheten til å trene og løpe hjemme akkurat når du vil. De passer selvsagt også ypperlig for deg med god plass, men som ønsker å kunne rydde unna tredemøllen etter bruk. Og med tredemøller i stadig utvikling er nå også de sammenleggbare litt av noen kraftplugger! Og de små tredemøllene passer nå også deg som vil kunne løpe alt fra lange rolige turer til virkelig kjappe intervalløkter!

Under har vi funnet frem de sammenleggbare tredemøllene ekspertene mener at er de aller beste i 2024! Alle fra anerkjente og uavhengige nettsider i innland og utland.

Vil du ha flere gode produktanbefalinger, best i test-avsløringer eller guider til bra og riktig utstyr til trening? Her samler vi alle våre artikler med treningsutstyr!

Best i test «liten sammenleggbar tredemølle/gåmølle»: WalkingPad X21

Best i test hos Tek.no i i deres test «den beste gåmøllen/tredemøllen (2024)» er WalkingPad X21. De liker at den har en sterk motor, en «god løsning for nettbrett eller mobil» og en sterkere motor med jevn fart.

– Overlegen i denne kategorien, skriver de og skryter av den mest kompakte tredemøllen i hele testen fordi den også kan brettes på midten.

Er det en vanlig tredemølle du er på utkikk etter? Disse tredemøllene er best i test i 2024.

Sammenleggbar
Kingsmith WalkingPad X21

Kingsmith WalkingPad X21

-Toppfart på 12 km/t
-Lav vekt
-Kompakt
Sjekk prisen her

Best i test til oppbevaring er Abilica sin sammenleggbare tredemølle

– Enkelt å pakke bort mellom hver bruk, skriver Runnersworld i det de kårer Abilica ProForm City L6 til den «enkleste å oppbevare» i 2024. De skryter også av en flott holder til mobil eller nettbrett, og det eneste de nevner som negativt er det at det den ikke har sideskinner å ta tak i.

Abilica ProForm City L6

Abilica ProForm City L6

Pris nå: 11 127 kroner hos ComputerSalg
Her får du den til laveste pris

Beste gåmølle i 2024 er WalkingPad sin sammenleggbare tredemølle

Det er Garagegymreviews som mener at det er Walkingpad som er den beste sammenleggbare gåmøllen på markedet i 2024. Dette begrunner de med en gåmølle som passer selv de høyeste og som er enkelt å slå sammen for praktisk oppbevaring.

– Hvis du virkelig vil ha en liten tredemølle så er WalkingPad et utmerket valg, fortsetter de.

Ser du etter et annet treningsapparat? Multigym: Disse er best i test!

Gåmølle
WalkingPad A1 Pro

WalkingPad A1 Pro

Sjekk prisen her

Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 Pro: – Kan litt av alt

– Det beste fra begge verdener, skriver Tek.no og tildeler Xiaomi Kingsmith Walkingpad R2 Pro andreplass i testen sin av små tredemøller i 2024.

De skryter av en «relativt lav vekt», en tredemølle som er kraftig nok til enkel løping og det at den også kan brukes under en kontorpult.

Med en romaskin kan du trene hele kroppen: Disse sammenleggbare romaskinene er kåret til best i test i 2024.

– Kan litt av alt
WalkingPad R2 Pro

WalkingPad R2 Pro

Sjekk prisen her

Beste «allsidige» sammenleggbare tredemølle: Masterfit TP 150

Denne er anbefalt av pulssonen.no, som trekker den frem som et godt førstegangskjøp, og en god anbefaling for en allsidig tredemølle til en meget konkurransedyktig pris. Dette er tredemøllen i saken som tar størst plass sammenslått, så denne er ikke for deg som trenger en sammenleggbar tredemølle som blir veldig liten sammenlagt, men for deg som vil ha en tredemølle som både kan legges sammen og som leverer på både kvalitet og funksjonalitet.

– Er dette den beste tredemøllen i budsjettklassen? Masterfit TP 150 byr på imponerende kvalitet og egenskaper til en svært attraktiv pris, skryter Pulssonen om tredemøllen.

På jakt etter elsykkel? Disse elsyklene er best i test i 2024!

BUDSJETT-VINNER
Masterfit TP 150

Masterfit TP 150

Tredemøllen for deg som ønsker god kvalitet og mye funksjonalitet for pengene.
Sjekk prisen her