Shopping

Sammenleggbart badekar: Avslappende og enkel i bruk

Blått sammenleggbart badekar med avslappet dame i.
Mangler du plass på badet til fastmontert badekar? Da er kanskje et sammenleggbart badekar midt i blinken for deg. Nyt et avslappende bad i et badekar som enkelt kan stues vekk. (Foto: Coolstuff)

Drømmer du om eget badekar, men sliter med lite plass på baderommet? Da er et sammenleggbart badekar løsningen for deg.

Å synke ned i varmt bad er noe de aller fleste vil beskrive som en avslappende opplevelse. Dessverre er det ikke alle som får oppleve følelsen av det varme behagelige vannet fordi de rett og slett ikke har plass til et badekar der de bor. 

Sammenleggbart badekar er derfor en genial løsning. Opplev luksusen av et varmt bad med denne plassbesparende løsningen.

Sammenleggbart badekar med nakkestøtte

Sammenleggbart badekar har i flere år vært på mange ønskelister. Badekarene har på flere tidspunkt vært så populære at de er blitt revet vekk fra nettbutikkene.

Nå har omsider MyStuff.no, lagerpriser.no og Coolstuff kommet med et knippe nye modeller som alle er laget for maksimal komfort. Badekarene kommer med både nakkestøtte og støtte til underarmen i myk plast. Med de ekstra støttene kan du enkelt lene deg tilbake og nyte et deilig bad.

Les flere nyttige artikler i vår samleside for hus, hjem og hage!

Samtlige av de sammenleggbare badekarene rommer et voksent menneske med en høyde på opptil to meter. Badekarene vi viser til her rommer cirka 250 liter vann, og med et voksent menneske oppi, er det rom for omkring 150 liter vann.

Det krever en del strøm å varme opp mye vann. Her kan du lese hvordan du får billigst mulig strøm.

Når du er ferdig med det sammenleggbare badekaret, kan du enkelt frigjøre baderomsgulvet igjen ved å folde badekaret sammen og sture det vekk der du måtte ha plass.

Kunne du tenkt deg å nyte et varmt avslappende bad? Se utvalget av sammenleggbare badekar under her:

Sammenleggbart badekar
sammenleggbart badekar fra lagerpriser.

Zenkuru sammenleggbart badebalje

Sammenleggbar badebalje. Enkel å legge samme. Kan oppbevares liggende under sengen eller stående bak en dør.
Kjøp Zenkuru badekar her
Sammenleggbart badekar

Mybath Prime

Sammenleggbar badebalje med oppgradert design for mer komfort og større plass.
Kjøp Mybath Lux badekar her
Oppblåsbart badekar

Oppblåsbart badekar

Oppblåstbart badekar er perfekt for deg som ikke har plass til et fastmontert badekar. Blås enkelt opp karet med medfølgende elektrisk pumpe.

Hos Smartasaker finner du badekaret BibaBad, som er et stort, sammenleggbart badekar som har plass til en voksen person, eller flere barn. BibaBad kan brukes både innendørs og utendørs. Størrelsen på dette badekaret kan endres fra 70 cm x 70 cm til 70 cm x 90 cm.

Badebalje

Her er det god plass til et behagelige bad. Du sitter godt og får vann over de ellers så kalde knærne.
Kjøp badebalje hos Smartasaker