Shopping

Sammenleggbare og oppblåsbare badekar

Mann slapper av i et sammenleggbart/oppblåsbart badekar
Mangler du plass på badet til fastmontert badekar? Da er kanskje et sammenleggbart badekar midt i blinken for deg. Nyt et avslappende bad i et badekar som enkelt kan stues vekk. (Foto: Smartasaker)

Drømmer du om eget badekar, men sliter med lite plass på baderommet? Da er et sammenleggbart badekar løsningen for deg.

Å synke ned i varmt bad er noe de aller fleste vil beskrive som en avslappende opplevelse. Dessverre er det ikke alle som får oppleve følelsen av det varme behagelige vannet fordi de rett og slett ikke har plass til et badekar der de bor. 

Sammenleggbart badekar, eller badebalje om du vil, er derfor en genial løsning om du er glad i et godt og varmt bad, men ikke har plass til et «ordentlig» badekar der du bor. Når du er ferdig med det sammenleggbare badekaret, kan du enkelt frigjøre baderomsgulvet igjen ved å folde badekaret sammen og stue det vekk der du måtte ha plass.

Les flere nyttige artikler i vår samleside for hus, hjem og hage!

Vi har funnet 3 forskjellige, men gode sammenleggbare badekar. Om du som meg bor et sted uten badekar, er dette et «must» om du savner muligheten til å ta et deilig og varmt bad.

3 gode sammenleggbare badekar:

Sammenleggbart badekar for voksne

Sammenleggbart badekar for voksne

Pris nå: 1 699 kroner hos 24h Shop
Her får du den til laveste pris

Dette sammenleggbare badekaret har en solid konstruksjon, nakkestøtte og er laget i et sklifritt materiale. Når badekaret er slått sammen er det faktisk ikke høyere enn 10 cm!

Det krever en del strøm å varme opp mye vann. Her kan du lese hvordan du får billigst mulig strøm.

Mybath Prime

Mybath Prime

Sammenleggbar badebalje med oppgradert design for mer komfort og større plass.
Sjekk prisen her

Denne varianten er hakket større, og litt bedre utstyrt. Med det medfølgende bordet kan du ha både snacks og noe godt i glasset mens du ligger og marinerer!

Tubble oppblåsbart badekar

Tubble oppblåsbart badekar

Sjekk prisen her

Dette badekaret er oppblåsbart, og den medfølgende elektriske pumpen sørger for at det aldri blir et ork å skulle ta seg et lite bad. På ett minutt er karet blåst opp. Tubble kommer i to ulike størrelser, og kan brukes inne og ute.