Shopping

Samsung The Frame: Aldri vært billigere!

Samsung The Frame som henger på en vegg. Nå får du The Frame til rekordlav pris på Black Week.
Har du fått med deg denne TV-en? Samsung The Frame har blitt superpopulær her til lands, og nå får du den til årets laveste pris under Black Week. Vi har sjekket prishistorikken og kan glede med å fortelle at dette er et reelt tilbud. (Foto: Samsung)

Skal du ha ny TV? Da kan vi glede med Black Week-tilbudene på populære Samsung The Frame. Vi har sjekket prishistorikk, og prisen har aldri vært lavere!

Enten du er interessert i TV eller ikke, har du nok sikkert fått med deg populære «The Frame» fra Samsung. Denne TV-en skiller seg ut fra andre på grunn av det unike utseende.

Nå er den populære TV-en på Black Week-tilbud, og vi har sjekket hvor du finner den billigst, samt om det er et reelt tilbud.

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Samsung The Frame: Årets Black Week-tilbud

Det spesielle med TV-en er at den umiddelbart forvandles til et lerret når den er avslått og vil vise over 1600 kunstverk fra forskjellige museer og gallerier, eller dine egne bilder.

65″
Samsung The Frame 65"

Samsung The Frame 65"

Legg merke til at The Frame 65″ kostet 14 990 kr en periode tidligere i år (se prishistorikk lengre ned i saken).
Pris akkurat nå: 18 349 kroner
Sjekk prisen hos Komplett Gå til HomeIT her
55″
Samsung The Frame 55"

Samsung The Frame 55"

Pris akkurat nå: 13 990 kroner
Sjekk prisen hos Komplett Gå til HomeIT her

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Friday.

Prishistorikk på Samsung The Frame

Vi har sett på prishistorikken til den populære TV-en og kan derfor bekrefte at dette er et reelt tilbud, og at Samsung The Frame aldri har vært billigere før. Står denne på ønskelisten din er det et godt tidspunkt å gå til innkjøp av den.

Prishistorikk på Samsung The Frame 65″ (20.11.23)

Bilde av prishistorikk på Samsung The Frame. Nå er det Black Week og Samsung The frame har aldri vært billigere! Sjekk den ut her.
(Foto: Klarna)

Prishistorikk på Samsung The Frame 55″ (20.11.23)

Bilde av prishistorikk på Samsung The Frame 55. Nå er det Black Week og Samsung The frame har aldri vært billigere! Sjekk den ut her.
(Foto: Klarna)