Shopping

Årets sandaler til dame

Årets sandaltrend består av høy såle, sterke farger og komfortable sko. se hele utvalget her.

Sommeren er snart her og sesongen for sandaler begynner å nærme seg med stormskritt. Vi har samlet årets lekreste sandaler til dame slik at du enkelt kan finne ditt nye favorittpar.

Sommeren er den tiden på året da tunge vintersko blir byttet ut med lette, luftigere og mer behagelige skovarianter. Årets sommer er intet unntak og og endelig kan tærne få det litt luftigere. Årets sandaltrender består av sandaler med hæl, chunky-såler, borrelås og kanskje mest populær: Kunstpels og saueskinn.

Man får aldri nok av et par sandaler i skosamlingen. Vi har derfor samlet sammen et stort utvalg av årets sandaler. Her finner du alt som er på moten denne sesongen slik at du kan finne din nye favoritt sandal.

Maggi skinnsandaler fra Läst

Denne superkule sandalen fra Läst forener håndverk og fashion. Maggie Leather har en stroppeflettet konstruksjon som omfavner føttene dine. Sandalen har en tykk, komfortabel yttersåle i gummi med en tykk profil.
Sikre deg sandalen fra Läst her

Cruz Whitehill Cork sandal

Disse sandalene fra Cruz er myke og behagelige, og har to justerbare reimer slik at du kan justere passformen. Sandalen har ekstra polstring i hælen samt kork og gummi i yttersålen.
Bestill den gule sandalen

Steve Maden Zarnia sandal

Strategisk plasserte utskjæringer gjør Zarnia-sandalen like fin som den er komfortabel å ha på seg! Disse er et sikkerstikk i vår- og sommersesongen, og kan matches med alt fra jeans til skjørt til lange, elegante maxikjoler
Sandalen kan du sikre deg hos Get Inspired

Camper Oruga sandal

Superlekre og komfortable sandaler med borrelås for ultimat passform! Overdelen er laget i skinn og PET. Sandalen har stilig, chunky såle og sporty design.
Kjøp sandalen hos Get Inspired

Ellos Santorini sandal

Flate sandaler i skinn med smal, T-formet rem med metallanheng. Justerbar rem med spenne rundt hælen. Skoen er perfekt for varme sommerdager.
Sandalen kan bestilles hos Ellos

Selected Femme Slfsofia sandaler

Stilrene og klassiske sandaler fra Selected Femme kommer med åpen tå, borrelås og er laget av ekte skinn.
Sandalen kan sikres hos Nelly.com

Michael Kors sandal – Serena Espadrille

Sandalene med kilehæl fra Michael Kors er en lekker og klassisk sandal med en 8 cm hel. Sandalen er laget i ekte skinn og har en lekker ankelreim med logo og spenne i metall.
Espadrille fra Michael Kors kan sikres hos Nelly.com

Inuikii sandaler – Woven Batic

Lekre flettesandaler fra Inukii er kanskje sommerens mest trendy sandal. Sandalen har flettede stropper og 2 cm høye såler.
Trendsandalen kan sikres hos Nelly.com

Madrid Cloud-sandal fra Ellos

Myk og trendy sandal i gummi fra Ellos. Her føles det virkelig ut som du går på en sky.
Bestil cloud-sandalen hos Ellos

DR.Martens Voss II sandaler

Sandalen er laget av tøft Hydro-skinn og sitter på en superlett Ziggy-såle og sydd med merkets signaturgule sømmer. Disse er laget for å vare sommer etter sommer.
Sandalene fra DR.Martens kan bestilles hos Villoid

Arizona Birkenstock

Arizona er en av de mest populære modellene fra Birkenstock. Sandalen er en unisex sandal med justerbare stropper i oljet Nubuck-skinn, som lukkes med metallspenner.
Arizona Birkenstock kan bestilles hos Villoid

House of Høyer pels sandaler

Myke sandaler fra Høyer med åpen tå og slip-on passform.
Bestill sandalene her

Les mer på våre temasider: