Shopping

Selvbruning: Disse er best i test i 2024

Bilde av forskjellige typer selvbruning, fra venstre mot høyre: Dove sin selvbruningslotion, Glød-selvbruning fra Sofie Elise, Tan Revel sin selvbruning, Bondi Sands-selvbruning og enda en Glød by Sofie Elise-selvbruning. Flaskene står linet opp på en rekke på et gulv med en hvit gardin i bakgrunnen. Vi har funnet ut hvilken selvbruning som er best i test hos flere forskjellige nettsider i 2023 og 2024!
I et hav fult av forskjellige selbruningskremer, selvbruningsmousse og gels er det ikke bare-bare å finne den beste. Vi har funnet frem det «ekspertene» mener er den beste - og bare en av de avbildede er vinner i test - vi avslører hvilken det er!

Selvbruning kommer som både mousse og dråper, og merker som Glød, Dove og St. Topez, men hvilken er best i test i 2024? Vi avslører.

Med en god flaske selvbruning og på ikke mange minuttene, én eller maks to ganger i uka, kan du oppnå den flotte gløden og fargen du ellers bare får etter timer stekende i solen – for mange til og med en farge man vanligvis ikke får naturlig. Dette i tillegg til å være hverken helseskadelig eller gi rynker, men hvilken er egentlig best?

Vi har sett på testene og skal gi deg svaret på hvilken ekspertene mener er den beste selvbruningen på markedet i 2024!

Liker du å være sikker på at du tar gode produktvalg? Her finner du alle våre best i test-avsløringer.

Den beste selvbruningen til ansiktet er fra St.Tropez

Til gangene hvor man ikke viser annet enn ansiktet og det er det eneste som trenger litt farge, eller for deg som får kviser av self tan laget for kroppen – her kommer selvbruningen som er kåret til best i test til ansiktet i 2024.

– Etter å ha testet flere dusin selvbruninger, har vi funnet ut at St.Tropez Purity Bronzing Face Mist er det beste valget når en vil ha en fin glød i huden, skriver People. De skryter både av gode hudpleie-ingredienser til ansiktet og en formula som ikke smitter av på klær og som det er superenkelt å smøre jevnt.

Disse ansiktskremene anbefaler Forbrukerrådet.

BEste for ansikt
St.Tropez Purity Bronzing Face Mist

St.Tropez Purity Bronzing Face Mist

Pris akkurat nå: 260 kroner
Gå til Bangerhead her

Best i test hos Glamour: St. Tropez sin selvbruning «Whipped mousse»

– St. Tropez er så idiotsikker som det går an å bli, takket være sin naturlige farge som får meg til å se ut som jeg har boltret meg på stranden, skryter amerikanske Glamour.

De kårer selvbruningen, som visstnok også er favoritt-selvbruningsmerket til Kim Kardashian, til best i test og begrunner det med at selvbruningen legger seg jevnt, tørker raskt og gir en «ferie-verdig glød hver gang».

Disse løpeskoene til dame er best i test i 2024.

Best i test (mousse)
Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse 200 ml

Self Tan Luxe Whipped Crème Mousse 200 ml

Pris akkurat nå: 400 kroner
Gå til Blush her

Best i test: Bondi Sands-selvbruningsdråper

People, på sin side, mener at den beste selvbruningen i 2024 er Bondi Sands sine selvbruningsdråper kalt Bondi Sands Pure Self Tan Drops.

– Selvbruning kan føles litt skremmende, men Bondi Sands Pure Self-Tanning Drops gjør det superenkelt å påføre og å få et jevnt resultat, selv om du er nybegynner, skryter den amerikanske nettsiden. De liker også at disse ikke smitter av på sengetøy eller klær, samt hvor fort den tørker inn.

Denne nyheten flyr ut av butikkene.

Best i test (Self Tan drops)
Bondi Sands Pure Self Tan Drops

Bondi Sands Pure Self Tan Drops

Pris akkurat nå: 247 kroner
Gå til Bangerhead her

Tanrevel-selvbruning: Best i test i 2023

I det Tv2 leter etter årets beste selvbruning i deres «test av selvbruning» i 2023 kommer det frem at de har en «soleklar vinner»:

– Ser ut som jeg har vært i syden, skryter en av dommerne i testpanelet deres.

Og med hele seks øyne på terningen er det Tanrevel sin selvbruningsmousse som drar seieren i havn. Og som eneste selvbruning med full pott når det utdeles poeng går den ikke fra testen uten skryt; Testpanelet synes blant annet at den er både lett å jobbe med og at resultatet er fint.

Drunk Elephant Bronze drops: Her får du kjøpt de i Norge.

best i test
Tanrevel Face Defender SPF50 50 ml

Tanrevel Face Defender SPF50 50 ml

Pris akkurat nå: 145 kroner
Gå til Lyko her

Les mer på våre temasider: