Shopping

Selvbruningen: Best i test

Bilde av kvinne smilende på en sandstrand, solbrun om sommeren. Med sandstrand og hav i bakgrunnen.
I et hav fult av forskjellige selbruningskremer, selvbruningsmousse og gels er det ikke bare-bare å finne den beste. Vi har funnet frem det «ekspertene» mener er den beste og avslører hvilken det er. (Foto: Colourbox)

Selvbruning kommer som både mousse, spray og solkrem og fra merker som Glød, Ida Warg og Dove, men hvilken er best i test? Vi avslører.

Sommeren er rett rundt hjørnet og med det byr sjansen for klær med kortere ermer og bein seg oftere. Men for enkelte av oss får både sommerkjole og sommerskjørt en bismak om ikke brunfargen enda er tilstrekkelig – og her kommer en god selvbruning inn i bildet.

Selvbruning er i vinden, eller skal vi si på leggene, som aldri før og med et stort utvalg kan det fort bli vanskelig å velge den beste selvbruningen. Vi har derfor gjort jobben enklere og avslører hvilken som er kåret til årets vinner og «best i test».

Hvilken er den beste selvbruningen?

For på ikke mange minuttene, én eller maks to ganger i uka, kan du oppnå den flotte gløden og fargen du ellers bare får etter timer stekende i solen – for mange til og med en farge man vanligvis ikke får naturlig. Dette i tillegg til å være hverken helseskadelig eller gi rynker.

Produktet, som kommer i alt fra mousse og krem til spray eller gel har blitt utrolig populære noe som også bidrar til et stort marked og mange forskjellige varianter av selvbruningsproduktene. Selvbruning kommer også fra flere hold, som for eksempel fra influenserene Sofie Elise (Glød) eller Ida Warg, men også fra merkenavn som Dove, St. Moriz, St. Tropez eller Bondi Sands.

Tanrevel-selvbruning: Best i test

I det Tv2 leter etter årets beste selvbruning i deres «Test av selvbruning» i 2023 kommer det frem at de har en «soleklar vinner»:

– Ser ut som jeg har vært i Syden, skryter en av dommerne i testpanelet deres.

Og med hele seks øyne på terningen er det Tan Revel sin selvbruningsmousse som drar hjem seieren. Som eneste med en full pott når det utdeles poeng går den ikke fra testen uten skryt. Testpanelet synes blant annet at den er både lett å jobbe med og at resultatet er fint.

Best i test
Tanrevel

Tanrevel

Golden, brown mousse 207 ml.
Sjekk prisen hos Lyko
Best i test
Tanrevel

Tanrevel

Overvåk Golden, brown tanning mousse 207 ml. hos Kicks.
Sjekk prisen hos Kicks

Les mer på våre temasider: