Shopping

Sephora julekalender: Her kan du kjøpe den i Norge

Sephora julekalender 2023 er fylt med 24 deilige produkter bak hver luke. i år har den populære sminkebutikken sephora lansert tre ulike julekalendere.
Sephora julekalender 2023: I julekalenderne fra Sephora får du en rekke sminke- og skjønnhetsprodukter gjemt bak hver luke frem til jul. (Foto: Sephora)

Sephora julekalender selges ikke i butikk i Norge, men man kan bestille den populære kalenderen på nett. Slik sikrer du deg kalenderen tollfritt!

Sephora julekalender er tilbake og har allerede fått stor oppmerksomhet i skjønnhetsverden. Julekalenderen som blir utsolgt år etter år er fylt med deilige skjønnhetsprodukter som passer en hver smak. Men hvor kan man kjøpe Sephora sin julekalender i Norge? Vi forklarer både det og hvordan du kan kjøpe den populære adventskalenderen fra utlandet uten å betale toll!

På utkikk etter julekalender? Her finner du flere av populære julekalender 2023, til både dame, herre og barn.

Hvor kan du kjøpe Sephoras julekalender 2023 i Norge?

Sephora sin populære kalender kan sikres på Sephora sine nettsider eller i en av Sephoras mange butikker, men sminkegiganten finnes dessverre ikke i Norge. Frykt ikke, Sephora sender nemlig varene til Norge. Og om du handler via den svenske nettbutikken får du en rask, sikker og enkel levering av den etterspurte julekalenderen.

Sephora Favorites-kalenderen

Dette er kanskje årets mest populære julekalender 2023, i hvert fall om vi skal tro alle «sminkeguruer» på Tiktok. Kalenderen flyr ut av butikken og blir utsolgt år etter år.

Kalenderen inneholder Sephora sine bestselgere og har 24 luker med 26 overraskelser fra populære merker. Her kan du blant annet få produkter fra Rare Beauty, Gisou og Drunk Elephant.

En favoritt
Sephora Favorites julekalender

Sephora Favorites julekalender

En herlig skjønnhetskalender fylt med 26 gaver til deg som er litt ekstra opptatt av å ta vare på deg selv.
Sjekk prisen her

Fenty Beauty + Fenty skin julekalender 2023

Julekalenderen fra Fenty er ikke Sephora sin egen julekalender, men vi synes den er verdt å ta med her. Sephora er en av få leverandører som selger julekalenderen fra Fenty Beauty.

Julekalenderen inneholder 12 ulike sminke- og hudpleie produkter fra både Fenty skin og Fenty Beauty. Bak 12 ulike luker kan du finne bestselgere og favoritter vi ønsker oss nå!

Fenty Beauty + Fenty Skin
Fenty Beauty + Fenty Skin julekalender

Fenty Beauty + Fenty Skin julekalender

Bak 12 ulike luker sjuler det seg populære produkter fra Fenty Beauty og Fenty Skin.
Sjekk prisen her

The future is yours: Premium beauty-kalender fra Sephora

Premium Beauty julekalender

Premium Beauty julekalender

Tell ned dagene til jul med 24 gaver fra Sephora.
Sjekk prisen her

Sephora gjentar suksessen fra tidligere og gir deg en premium-julekalender i et begrenset opplag. I kalenderen kan du forvente 24 overraskelser innen sminke, hudpleie, bad, dufter og tilbehør.

Kalenderen inneholder hele 18 produkter i full størrelse pluss to i reisestørrelser og fire luker med ulikt tilbehør. Her får du virkelig mye kalender for pengene!

På utkikk etter flere julekalendere til henne? Da kan du finne våre favoritter her.

Sephora Collection-kalenderen

Sephora sin skjønnhetskalender 2023

Sephora sin skjønnhetskalender 2023

Fylt med 24 ulike produkter får du mye for pengene i skjønnhets-julekalenderen fra Sephora.
Sjekk prisen her

Julekalenderen fra Sephora er fylt med 24 skjønnhetsprodukter som passer til en hver smak. Bak hver luke finner du et nytt produkt, hver dag frem til jul, innenfor kategorier som sminke, hudpleie, bad og tilbehør.

Slik handler du tollfritt hos Sephora

Når du handler fra nettbutikken til Sephora SE kan du nå handle for opptil 3000 kroner uten å betale toll. Men hvordan? Jo, Sephora er på VOEC-listen til Tolletaten, noe som betyr at du som forbruker i Norge kan handle for opptil 3000 kroner uten å måtte betale toll.