Shopping

Sesongens fineste sneakers til dame

Vi har samlet sesongens fineste vårsko til dame til en enkel oversikt.
Vi har samlet sesongens fineste vårsko til dame i en enkel oversikt: (Foto: Arket / Get Inspired)

Vårskoene er endelig her! Det å snøre på seg et helt nytt par med sneakers er en ekte vårfølelse. Her er vårens fineste sneakers til dame:

Juni markerer starten på sommersesongen og vi klarer såvidt å vente med å ta på oss et nytt par med sneakers denne sesongen.

Sneakers, også kalt joggesko, har i mange år vært en del av motebildet, og akkurat som tidligere år er sneakers fortsatt en stor trend. Spesielt er det kanskje hvite sneakers som beholder sin popularitet.

Det å kle seg i behagelige sko med en solid såle har blitt trendy, og må nok være det beste som har skjedd ryggene våre på lenge. Nå strømmer nyhetene inn i norske nettbutikker og vi har funnet frem et stort utvalg damesko og sneakers-favoritter for sommeren 2022.

Miljøvennlige og moteriktige sneakers fra Veja

Veja sneakers er kanskje den mest populære vårskoen i 2022.
Veja sneakers er kanskje den mest populære vårskoen i 2022. (Foto: Høyer)

Vejas miljøvennlige sneakers og sko ble tatt godt imot på den internasjonale motearenaen da de ble lansert i 2005. Det stilige designet og den klassisk V-en har siden vært synlig i motebildet, spesielt her i Norge.

Skoene er laget av økologisk bomull og gummi som er bærekraftig høstet. Dette er sneakers med perfekt passform som tilfredsstiller selv de mest aktive. Skoene fås i mange ulike fargesammensetninger, og under ser du noen av sesongens nye farger:

Vårsko 2022

Veja sneakers

Annonselenke

Sneaker-nyheter fra Nike

Nike er et kjent og kjent merke for oss alle. og i år er skoen tilbake i motebildet. Med sin ikoniske logo og klassiske form kommer skoen til å ses på mange føtter denne sesongen.
Nike er et kjent merke for de fleste av oss. I år er merket virkelig tilbake i motebildet, og med sin ikoniske logo og klassiske form blir skoen lett gjenkjennelig på moteriktige føtter. (Foto: Get Inspired)

Nike har helt siden 80-tallet vært et kjent merke for de fleste. Merket har gjennomgått en rekke stilskifter og endt opp med å utfordre moteverden en rekke ganger.

Nå har Nike igjen gjort seg bemerket med vårens nyheter. Nå kan du finne super behagelige joggesko med et deilig design, utmerket til hverdagen. I tillegg til nyhetene finner du gamle klassikere som aldri går av moten. Se hele utvalget av sko fra Nike under.

Interessert etter flere shopping tips? Se alle våre shopping guider her.

Vårsko 2022

Sneakers fra Nike

Annonselenke

Stort utvalg vårsko og sneakers hos Ellos

Ellos har et stort og unikt utvalg av sneakers til dame. Her vil du nesten garantert finne et par sko du vil elske denne våren. Bilde av fire flotte sneakers i hvitt med rosa, blå, sort, grå og oransje på tre personer.
Ellos har et stort og unikt utvalg sneakers til dame. Her vil du nesten garantert finne et par sko du vil elske denne våren. (Foto: Ellos)

Ellos har for mange nordmenn blitt et fast sted å handle klær. Mange av oss husker kanskje Ellos-katalogen der bestillingene ble gjort manuelt. Nå er tidene annerledes og Ellos har utvidet varesortimentet mye siden den tid. Nå kan du sikre deg trendy joggesko i vårens fresheste farger og modeller hos Ellos. Det beste med det hele er at skoene selges til en veldig fin pris/alle er veldig rimelige.

Vårsko 2022

Vårsko fra Ellos

Annonselenke

Vårnyheter fra Roberto Rosso

Roberto Rosso gir deg gode hverdagssko kombinert med et lekent og lekkert utseende, bilde av hvite sneakers på personer med dongeribukse ute på gaten.
Roberto Rosso gir deg gode hverdagssko kombinert med et lekent og lekkert utseende. (Foto: Get Inspired)

Robert Rosso er et av de mest populære sko merkene om dagen. Blant sesongens nyheter får du nå sneakers med borrelås, joggesko med snøring og lette sneakers i herlige vårfarger. Alle skoene fra Roberto Rosso er i den nedre prisklasse, så her får du mye sko for pengene. Se alle nyhetene her.

Leter du etter en vårkjole? Vi har samlet 20 fantastiske kjoler som passer perfekt til våren. Se hele listen her

Vårsko 2022

Roberto Rosso

Annonselenke

Sporty vårsko fra Adidas

Nelly har et unikt og stort utvalg av vårsko og sneakers til dame. Denne sesongen er det skoen fra Adidas alle ønsker seg.
Nelly har et unikt og ikke minst stort utvalg vårsko og sneakers til dame. Denne sesongen er det denne skoen fra Adidas alle ønsker seg. (Foto: Nelly)

I tillegg til klassikerne Superstar, Stan Smith og Gazelle, har Adidas i en årrekke hevdet seg på nye trender og overrasket med sporty, fargerike og stilrene sneakers. Denne våren får du klassikerne fra adidas Originals i nye farger og mønstre, samt nye sneakers som Ozweego og Nizza. Se våre favoritter blant adidas’ vårnyheter her:

Vårsko 2022

Sneakers fra Adidas

Annonselenke


Klassisk, stilrene og behagelige joggesko fra New Balance

Klassiske sneakers fra New Balance er tilbake i motebildet.
Den klassiske sneakeren fra New Balance er nå tilbake i motebildet. (Foto: Arket)

New Balance har vært en favoritt for mange med sine klassiske “Dad-sneakers”, og også i år kommer mange til å nyte et par behagelige joggesko fra merket. Sesongens nyheter fra New Balance inneholder både de klumpete sneakersene vi har sett tidligere, men også noen smalere, mer tettsittende modeller.

Se hele utvalget av sneakers fra New Balance her:

Vårsko 2022

New Balance

Annonselenke

Chunky joggesko og sneakers fra NA-KD

Flotte sneakers fra NA-KD i hvitt med rosa, blå, sort, grå og oransje på tre personer.
NA-KD har et stort utvalg av vårsko og sneakers til dame. I år får du tak i alle de mest populære skoene hos nettbutikken (Foto: NA-KD)

Er ikke klassiske sneakers fra sportsmerker som adidas, Nike og New Balance helt din stil? Da bør du ta en titt på NA-KDs nyheter. Den svenske nettbutikken tar nemlig sko til dame og ordet «sneakers» til et helt nytt nivå, bare se her:

Vårsko 2022

Vårsko fra NA-KD

Annonselenke

Min Mote: Se flere motetips og inspirasjon her

Melk og Honning: Få inspirasjon og de siste nyhetene fra moteverden.

Elle: Les de siste motenyhetene fra norges største motemagasin

Les mer på våre temasider: