Smarte tips

Sikre deg årets kransekit fra Kreative Ideer

Vil du pynte døren med en egenlaget julekrans i år? Eller har du kanskje lyst til å lage en julekrans i gave? Vi viser deg hvordan du lager en egen julekrans med Kreative Ideers eget kransekit – men vær rask det finnes bare 100 stykker!

Med kransekit fra Kreative Ideer kan du lage nabolagets fineste krans til jul. Men pass på! I år kommer kransekitet kun i 100 eksemplarer.

Kreative Ideers nye kransekit vil hjelpe deg godt på veien i bindingen av krans. Her finner du underlag til krans, dekor og godt verktøy for å lage den nydeligste kransen til dør, vegg eller bordet. I tillegg får alle som kjøper kransekitet tilgang til en eksklusiv live-sending der hageblogger og blomsterdekoratør Espen Skarphagen viser hvordan man binder krans og svarer på spørsmål. 

Kreative Ideer med ny nettbutikk

Bilde av julekrans og hendene til Espen Skarphagen som viser frem innholdet i Kreative Ideer sin julekrans. Denne kan du lage selv og vi viser deg hvordan du lager den flott diy-julekransen!
Å lage en egen julekrans er enklere enn du tror! Blomsterdekoratør Espen Skarphagen viser deg, steg for steg.

Årets lansering av nettbutikk på Kreative Ideer er et resultat av den store etterspørselen av produkter og nye DIY-prosjekter man kan lage selv. Som det første produktet i nettbutikken får du altså et fiks ferdig kransekit. Her finner du alt du trenger for å binde den vakreste kransen til jul. Det eneste du trenger i tillegg er vintergrønt som du finner ute i hagen, i naturen eller i nærmeste blomsterbutikk. Hva med å kanskje stusse litt på tujahekken til naboen? 

Når åpner nettbutikken?

Lansering av nettbutikken er 1. november og da er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Og i denne omgang finnes det kun 100 kransekit til salgs.  For å sikre at flest mulig får gleden av kransetitet er det lagt inn en begrensning på 3 sett per person. Meld deg på Kreative Ideers nyhetsbrev for å få beskjed straks kransekitet er tilgjengelig for salg. Én av de som melder seg på nyhetsbrevet innen 31. oktober er dessuten med i trekningen av et kransekit.

Nyhetsbrev fra Kreative Ideer

Kransekitet er bare det første produktet i rekken av spennende DIY-prosjekter som kommer for salg i tiden fremover. Meld deg på nyhetsbrevet her så vil du være blant de første som får nyheter, tips og inspirasjon rett hjem i mailboksen. I nyhetsbrevet kan du forvente deg inspirerende innhold og produkter som gjør at du enkelt kan lykkes med dine egne kreative prosjekter. 

Begrenset antall kransekit og liveevent

Bilde av de ansatte i Kreative Ideer som lager julekrans og Espen Skarphagen som viser frem innholdet i Kreative Ideer sin julekrans. Denne kan du lage selv og vi viser deg hvordan du lager den flott diy-julekransen!
Dette er gjengen fra Kreative Ideer som gjerne vil bli bedre kjent med deg både på live-event og se bilder av de flotte julekransene deres i sosiale medier! (Foto: Kreative Ideer)

Årets kransekit er nøye satt sammen av flere produkter som kan brukes igjen flere ganger, og uttrykket kan dermed tilpasses ulike årstider og høytider. Som det første produktet i nettbutikken er det kun 100 kransekit tilgjengelig. Når disse er utsolgt er det tomt for denne gang. I tillegg til det du trenger for lage kransen, vil det settes opp livesending med Espen Skarphagen i slutten av november. Her vil det være mulig å stille alle spørsmål og få svar på på direkten! Livesendingen er lukket og forbeholdt dem som har kjøpt kransekitet. Her vil du guides gjennom prosessen med å lage din egen krans med ulike teknikker og tips til pynting.

Bli med oss på feiringen!

Er du en av dem som elsker kreative prosjekter? Da kjenner du kanskje til Kreative Ideer som i år feirer 10 års jubileum. Gjennom disse årene har vi etablert store grupper og sider på sosiale medier hvor vi deler kreative prosjekter, og samler folk som inspirerer hverandre. Neste steg er nå å være mer aktive, og hjelpe folk til å finne “sitt neste” kreative prosjekt. Her kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt og få med deg når både nettbutikk og kransekit lanseres!

Kreative Ideer er en avdeling i ABC Startsiden.