Shopping

Sjokoladekalender 2022: Her er årets spiselige julekalendere

Fire ulike spiselige julekalendere på turkis bakgrunn. sjokoladekalender
Få ful oversikt over årets beste spiselige julekalendere. (Foto: Colourbox/Skjermbilder)

Desember nærmer seg med stormskritt, så nå er det på tide å sikre seg årets sjokoladekalender og spiselige adventskalendere. Her er utvalget!

Desember er det enda en god måned igjen til, men når det kommer til sjokoladekalender – og ikke minst spiselige adventskalendere – blir de fort utsolgt. Det er derfor lurt å være tidlig ute for å sikre deg den du ønsker deg. Vi har saumfart internett og samlet alle våre favoritter i én stor guide. 

Smakfull nedtelling til jul med sjokoladekalender

Gjør nedtellingen til jul litt hyggeligere med en julekalender fylt med gode smaker bak 24 luker. Desember kan være kald og lang og dagene frem til jul kan virke evigvarende. Men med en smakfull julekalender kan du lyse opp dagen din eller dagen til en du er glad i med en søt liten smaksopplevelse hver dag frem mot jul.

Du vil garantert finne en kalender som passer din smak i vår store oversikt. Her finner du julekalendere fylt med trøfler, sjokolade, lakris, sjokolade fra After Eight, Anthon Berg, kaffe og chilli. Vi har med andre ord samlet et stort utvalg spiselige julekalendere fylt med deilige godsaker du kan glede deg til i desember. Kjøp din i dag, og gled deg til å telle ned dagene i desember med 24 gode smaksopplevelser.

Les også: Årets julekalendere innen skjønnhet

Les også: Årets julekalendere til barn

Les også: Årets julekalender til voksne 2022

Baileys spiselige julekalender

mann holder bailys juleklaneder fylt med sjokolade.
Få en smakfull Baileys sjokolade hver dag gjennom hele desember. (Foto: Coolstuff) (Foto: Coolstuff)

Gjennom flere år har Bailys kommet med en smakfull julekalendere til deg som elsker sjokolade. I år gjentar de suksessen og oppgraderer innholdet og størrelsen på kalenderen. Bak hver av de 24 lukene får du en liten smakebit på Baileys sin herlige sjokolade. Her får du smaker som Original Irish Cream, Salted Caramel og flere spennende smaker.

Baileys julekalender

Bak kalenderens luker skjuler det seg utsøkte melkesjokoladetrøfler med mykt og kremet Baileys-fyll.
Bestill kalenderen her

S-merket godterikalender

Det ikoniske svenske godteriet S-merket har en stor kjærlighet blant Sverige glade Nordmenn. I år har de kommet med en gigantisk julekalender fylt med deilige godteri i en rekke ulike smaker! Her vil du finne smaker som sur cola, jordbær og en rekke andre supre smaker.

S-merket julekalender

Den eksklusive godterikalender fra S-merke sørger for å gjøre desembermorgenen dine enda bedre, og alle godtegriser kan nå telle ned dagene til julaften i selskap med disse sure, søte og salte klassikerne
Kjøp kalenderen her

Summerbird-julekalender: En smakfull sjokoladekalender

Summerbird sjokoladekalender
Summerbird sjokoladekalender. (Foto: lune hjem)

Tell ned dagene til jul med Summerbirds luksuriøse julekalender. Med julekalenderen fra det danske merket finner du en skikkelig smaksopplevelse skjult bak hver luke. Kalenderen er nemlig fylt med deilig trøfler, sjokoladebarer, godsaker formet som sommerfugler og mye mer. 

I tillegg til å smake godt sklir kalenderen, med sitt flotte design, perfekt inn i alle julehjem langs det ganske land. 

Årets favoritt
Summerbird julekalender

Summerbird julekalender 2022

Unik julekalender fylt med sjokolade, ikoniske sommerfugler og andre populære julesmaker.
Sjekk prisen her

Lakrids by Bülow-julekalender 2022

Smakfull julekalender fylt med lakris fra Bülow. sjokoladekalender
Smakfull julekalender fylt med lakris fra Bülow. (Foto: Lundehjem )

Er det én julekalender du bør sikre deg tidlig så er det lakriskalenderen fra Lakrids By Bülow. Denne blir utsolgt før advent hvert år – og det med god grunn! Kalenderen er fylt med deilig lakris i ulike smaker. Bak hver luke venter en overraskende smakskombinasjon og det er alltid to lakriskuler i luka – denne er med andre ord perfekt å dele!

Lakrids by Bülow-julekalender 2022

Med denne julekalender vil dagene før jul bli fylt med søte lakris-overraskelser.
Sjekk prisen her

Karamelleriet-julekalender 2022

Julekalender fylt med 24 deilig karameller.
Julekalender fylt med 24 deilige karameller. (Foto: Bakeren og kokken )

Den karakteristiske julekalenderen utformet som et grønt juletre er endelig tilbake. Kalenderen er fylt med 24 deilige karameller, skjult bak en luksuriøs glitrende innpakning. Kalenderen har 24 luker som alle inneholder to karameller hver. Med 20 forskjellige smaker kan du velge om du vil glede en du er glad i, eller ta begge karamellene selv. 

Årets smakfulle

Karamelleriet 2022

Glitterende og smakfull julekalender fra Karamelleriet.
Sjekk prisen her

Magasin du Nord: Lekker sjokoladekalender i tre 

Sjokoladekalender fra Magasin du Nord kommer i et eksklusivt design og 24 deilige sjokoladebiter frem til jul.
Sjokoladekalenderen fra Magasin du Nord kommer i et eksklusivt design og med 24 deilige sjokoladebiter, en for hver dag frem til jul. (Foto: Coolstuff)

Unn deg selv 24 eksklusive luker fylt med sjokolade fra danske Magasin du Nord. Kalenderen er laget i treverk og den er utformet som et majestetisk slott. Bak hver luke ligger en liten smaksoverraskelse i form av deilige trøfler.

Sjokoladekalender fra Magasin du Nord

Den nydelige, detaljerte julekalenderen i tre er fylt med sjokoladetrøfler, og kalenderen kan brukes om og om og om igjen.
Sjekk prisen her

Julekalenderen Jingle Balls 2022 fra Chili Klaus

Storfavoritten er tilbake i 2022 og her gjelder det å være tidlig ute om du skal sikre deg en Jingle Balls-kalender. 

Den tradisjonelle julekalenderen fra Chili Klaus er i år enda finere og mer spennende enn noen gang tidligere. Her får du 24 luker med de klassiske chilikulene, en ny og søt lakris, fersk vingummi, deilige søtsaker og en ny hot saus fra Carolina Reaper i det de kaller «nyttårsluken». 24+1 luker, med andre ord!

Jingle Balls har både milde og sterke delikatesser, så her er det noe for enhver smak. Luken med hodeskalle inneholder dog en chilikule så sterk, at den kan få selv den modigste chili-elsker til å gråte – så pass på!

Jingle Balls julekalender fra Chili Klaus

En sterk, men smakfull julekalender som gir selv den modigste chili-elsker en utfordring.
Sjekk prisen her

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

Med julekalenderen fra Lakritsfabriken i Ramlösa teller du ned hver dag frem til jul med 30 gram premium-lakris. Bak hver luke skjuler det seg en ny smak, som jordbær, kanel og chili. Her har du altså mye spennende i vente. Lakrisen kommer i både salt, supersalt og søt!

Lakritsfabriken i Ramlösa-julekalender

En julekalender med 30 gram lakris bak hver luke.
Sjekk prisen her

Simply-sjokoladekalender 2022

Simply sjokoladekalender finnes i tre ulike størrelser. Finn din størrelse her.
Simply sjokoladekalender finnes i tre ulike størrelser. Finn din størrelse her. (Foto: Coolstuff)

Sjokoladekalenderen fra Simply gjør dagene frem til julaften litt ekstra spesielle. Kalenderen er nemlig laget med 30 ulike luker i stedet for 24. Det vil si at flere dager gjennom desember vil du få åpne to kalenderluker. Bak hver av lukene ligger det en deilig sjokoladebit, alle med ulik smak. 

Kalenderen kommer i tre ulike versjoner: Sharing, White og Mega Gold. 

Kalender for to

Simply sjokoladekalender for deling

Deilig sjokoladekalender fylt med herlig sjokolade fordelt på 30 luker. Kalenderen er laget for deling. Her får du to biter bak hver luke.
Sjekk prisen her
Konge størrelse

Simply Mega Gold sjokoladekalender

Tell ned til julaften på den beste måten. Her får du en STOR julekalender fylt med deilig sjokolade.
Sjokk prisen her
Glede bak hver luke

Simply white sjokoladekalender 2022

Tell ned dagene til jul med 30 ulike luker fylt med deilig sjokolade. Kalenderen inneholder 300 gram sjokolade fordelt på 30 ulike luker.
Sjekk prisen her

Skipperen´s julekalender

Skippern julekalender fylt med lakris piper
Skippern-julekalender fylt med lakrispiper (Foto: coolstuff)

Om du elsker lakris er kalenderen fra Skipperen perfekt til deg. Kalenderen inneholder 24 saftige lakrispiper med den klassiske formen vi kjenner fra barndommen. Nyt en ny lakrispipe hver eneste dag frem til jul. 

Skipper’s lakriskalender

Perfekt julekalender til en trofast lakriselsker.
Sjekk prisen her

Julekalender fylt med Pukka-te

Puka te-julekalender 2022
Puka te-julekalender 2022. (Foto: Apotera)

Tell ned dagene til jul med den smakfulle te-kalenderen fra Pukka. Kalenderen inneholder 24 utvalgte økologiske typer te. Dette er den perfekte kalender for alle te-elskere, eller for de som kanskje synes det blir nok sjokolade ellers i julen.

Julekalender fra Puka-te

Nyt en deilig kopp te i forskjellige smaker hver dag frem til jul.
Sjekk prisen her

Kahl-kaffekalender

Kaffekalender fra Kahls
Kaffekalender fra Kahls (Foto: Coolstuff)

Kahl-kaffekalender er den perfekte adventskalenderen til kaffeelskeren. Julekalenderen fra Kahl tar deg med på en spennende reise hver morgen med ulike smaker fra alle verdens kaffehjørner. Opplev ulike smaker hver dag frem til jul og gjør den mørke morgenen litt lysere med herlig «sort gull». 

Kalender til kaffe elskeren

Kaffekalender fra Kahls.

Nyt en deilig nytraktet kaffe hver dag frem til jul med kaffekalenderen fra Kahls. I kalenderen finner du kaffe fra store deler av verden.
Sjekk prisen her

Jelly Belly Jelly Bean-julekalender

Jelly Belly julekalender
Jelly Belly julekalender (Foto: CoolStuff)

Tell ned dagene til jul med 24 luker, alle med forskjellige smaker av populære Jelly Beans. Bak lukene skjuler det seg til sammen 24 godteribønner i forskjellige smaker. Her finner du smaker som klassikerne: Blåbær, jordbær og smørpopcorn, samt sesongsmakene eple, polkagris og eggelikør.

Jelly Belly julekalender

Tell ned dagene til jul med søte gelébønner fra Jelly Belly!
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: