Skagenrøre med sikkaviar som er norges svar på løyrom. Lag et nydelig smørbrød, server den som tapas eller på kjeks.
Skagenrøre
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Pill rekene og sett kaldt.
Finhakk sjalottløk, dill og gressløk. Bland sammen med rømme, majones, revet sitronskall og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
Vend inn rekene og sikkaviar og server på for eksempel surdeigsbrød, rugbrød eller som fingermat i krustader.