Shopping

Skipper’s Pipe-julekalender 2023

Vi har åpnet denne kule lakriskalenderen fra Skipper’s Pipe for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Hvis du er en lakriselsker har du sikkert også smakt Skippern’s lakrispiper før, men har du prøvd denne julekalenderen fylt med klassiske lakrispiper?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Skipper’s Pipe-julekalender 2023:

Positivt

+ Holder det den lover

+ Nødpipe

Negativt

– Variasjon

– Julestemning

Skipper's Pipe-julekalender

Skipper's Pipe-julekalender

Nyt en lakrispipe hver eneste dag frem til jul og føl hvordan nostalgien og julefølelsen flommer.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderen lover en lakrispipe hver dag fram mot jul, og det er akkurat det man får, + en ekstra nødpipe for en dag hvor du trenger litt ekstra glede.

Gir kalenderen oss julestemning?

Selv om den er dekorert med noen snømenn og juletrær skaper ikke denne kalenderen spesielt mye julestemning.

Produktkvalitet

Ikke så mye å si på kvaliteten på denne kalenderen. Innholdet er av klassiske lakrispiper fra Malaco, så liker du lakris er dette helt klart en fin kalender for deg.

Variasjon

Variasjonen i denne kalenderen er ikke stor, men det hadde vi ikke egentlig forventet heller. Man får 18 originale lakrispiper, seks med smak av havsalt og én stor original lakrispipe.

Er kalenderen verdt pengene?

Kalenderen koster 299 kr, noe som vil si 12 kr pr. lakrispipe. Sammenligner man det med butikkpriser er det en del dyrere med denne kalenderen, men ikke uoverkommelig.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender,

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere