Shopping

Skotørker: Disse er best i test

Skotørker best i test: Bilde av Hedgehog Octopus i bruk.
Skotørker best i test: Vi har funnet tre skotørkere som garantert er et godt kjøp, fra merker som Hedgehog og Adax. (Foto: Hedgehog)

Om du plages av stadig våte sko og støvler som «aldri» tørker, har vi funnet et utvalg gode skotørkere fra Adax og Hedgehog som alle er best i test!

Når det er vått og kaldt ute og hele familien flyr inn og ut døra med sko som i tillegg er våte og kalde, er det fort at man plutselig befinner seg i en situasjon hvor skoene ikke rekker å tørke før man skal ut igjen. Da kan det være veldig praktisk med en skotørker!

Disse skotørkerne er best i test:

Og selv om markedet for skotørkere kanskje ikke er det største finnes det en lang rekke skotørkere på markedet, alt fra svære stativ som kan tørke flere par sko av gangen, til modeller som bare kan tørke ett. Vi har funnet de aller beste skotørkerne, som alle har til felles at de har gjort det godt i diverse produkttester.

Liker du å sikre deg gode kjøpt? Sjekk ut vår samleside full av nyttige best i test-artikler!

Adax billig skotørker ST12T

dobbel testvinner
Adax Skotørker ST12T, 300W, Hvit

Adax Skotørker ST12T, 300W, Hvit

Pris nå: 488 kroner hos Staypro
Her får du den til laveste pris

Denne skotørkeren kom best ut av de ti skotørkerne tek.no testet i sin store og grundige skotørker-test, og er i tillegg den rimeligste skotørkeren i denne saken. De skriver blant annet:

-Her får du en enkel og kurant skotørker som er veldig enkel og kurant i bruk.

De påpeker også at den er mer stillegående enn flere andre i testen, og at den er svært hyggelig priset. Klikk.no har også testet den, og de kronet den med en delt førsteplass. Der får den full pott for tørketid og sikkerhet (den skrur seg selv av om den blir for varm).

Ønsker du flere skotørketips? Slik tørker du sko best.

Hedgehog Octopus

Vinner av prestisjetung designpris
HEDGEHOG OCTOPUS SKOTØRKER, HVIT

HEDGEHOG OCTOPUS SKOTØRKER, HVIT

Pris nå: 1 949 kroner hos Power
Her får du den til laveste pris

Denne skotørkeren er norskutviklet, og vant i fjor industridesign-prisen Red Dot Award  i kategorien «Innovative Products». Dette er med andre ord en skotørker du ikke trenger å gjemme unna, for den gjør seg absolutt ikke bort på en vegg.

Jakt og fiske gir den terningkast 6, og skriver:

-Smart lufttørker som tørker sko skånsomt og effektivt, med regulerbar temperatur og tørketid.

Adax Neo

Med digitalt display
Skotørker neo st3d hvit

Skotørker neo st3d hvit

Pris nå: 1 049 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Adax Neo ser heller ikke halvgæren ut på veggen din, og er heldigvis også en kurant skotørker. Denne fikk «best i test»-stempelet av Dagbladet Dinside, som blant annet skriver at den lett og holde ren, støyer moderat og tørker godt.