Smarte tips

Slik får du bonuspoeng tilbake på strømregningen

Illustrasjonsbilde av strømteller.
Visste du at flere strømleverandører tilbyr ulike bonuspoeng-ordninger? (Foto: Colourbox)

Med historisk høye strømpriser er det lurt å se på måter du kan spare penger på strømavtalen din. Hos disse strømleverandørene får du bonuspoeng!

At strømprisene er historisk høye i en tid hvor mange har fått mindre enn vanlig å rutte med, har de fleste fått med seg nå.

Strømsparing, strømpriser og strømavtaler har vært på alles lepper en god stund, og det ser ikke ut som prisene kommer til å synke ned på et mer normalt nivå med det første.

Som kjent gjør mange bekker små en stor å, og flere små grep for å spare der man kan, kan fort gjøre større utslag. Likevel er det nok slik at det er mest å spare på begrensing av forbruket sitt, og å være bevisst på når og hvordan man bruker de dyrebare kilowattene.

Det har vi også skrevet om tidligere, og vi anbefaler å sjekke ut vår guide til 10 grep man kan ta for å spare penger på strøm.

Det kan også være mye å tjene på å re-evaluere strømavtalen man har, men visste du at flere strømleverandører også tilbyr bonuspoeng på diverse bonusordninger for å få deg til og velge dem? Vi har tatt en titt på tre strømleverandører, og bonusordningen de tilbyr. Kanskje du kan tjene inn igjen litt av pengene du bruker på strøm?

Vi anbefaler å bruke strømavtale-sammenlingningsverktøyet Strømpris.no fra Forbrukerrådet for å vurdere hvorvidt de ulike avtalene de tilbyr er gunstige for deg.

Coop-medlem? Få strømavtale koblet til medlemskapet

Hvis du er COOP-medlem kan du få ganske godt med bonuskroner om du har spotprisavtale med strømleverandøren LOS. Ved opprettelse av avtale får du 200 kroner i bonus, deretter får du en løpende medlemsbonus på 2 prosent av strømmen du betaler for.

Det gjelder ikke den delen av strømforbruket som er dekket av Statens strømstøtteordning.

Avtalen innebærer en fast månedspris på 9 kr, og et påslag på 3,45 øre per kWh.

Coop strømavtale med LOS

Skaff deg avtalen her

Trumf-medlem? Få igjen penger med én av markedets strømavtaler

Med spotprisavtale med Fjordkraft kan du få igjen penger i form av Trumf-bonus. Da får du 1 % av beløpet du har betalt for strøm overført til Trumf-kontoen din i måneden, inkludert tilleggstjenester som Norsk Vannkraft og Strømforsikring.

Det gjelder ikke den delen av strømforbruket som er dekket av Statens strømstøtteordning.

Avtalen innebærer en fast månedspris på 49 kr, og 4,90 kr per kWh.

Trumf-bonus hver måned med Fjordkraft

Startsiden har ingen kommersiell avtale med Fjordkraft
Skaff deg avtalen her

Norwegian Reward-medlem? Slik kan du tjene cashpoints på strømforbruket

Om du bestiller spotprisavtale fra Norgesenergi kan du få 500 Norwegian CashPoints i en engangsbonus ved bytte av strømavtale, samt 100 CashPoints i halvåret.

Avtalen innebærer en fast månedspris på 49 kr, og ingen påslag per kWh.

Norwegian CashPoints med Norgesenergi

Skaff deg avtalen her

Til info: Du bør selv gjøre beregninger på ditt strømforbruk og se om en avtale koblet til et bonusprogram vil være lukrativt. Se strømpris.no.

Mangler vi en strømleverandør som tilbyr bonuspoeng? Send meg gjerne en mail og fortell meg!

Les mer på våre temasider: