Mat og drikke

Hvordan lage Oskar Westerlins TikTok-bolle selv

Loading the player…

Du har kanskje fått med deg oppstyret rundt en viss viral sjokoladebolle? Vi viser deg hvordan du lager den selv!

En av den siste ukens store snakkiser er den dekadente sjokoladebollen «Oskars trippel sjoko», en bolle du kan kjøpe på diverse dagligvarebutikker, frontet av influencer Oskar Westerlin.

Sulten på noe annet enn sjokoladebolle? Sjekk ut vår samleside for oppskrifter!

TikTok-profilen Westerlins over-the-top sjokobolle ble fort utsolgt etter lanseringen, og hvorvidt den bredt medieomtalte bollemangelen kun var et PR-stunt for å skape blest og øke etterspørselen ytterligere, kan man bare spekulere i.

Èn ting er sikkert, og det er at Westerlins store og unge følgerskare hev seg på sjokoladebollebølgen, og mediene kunne melde om ungdomsgjenger som trålet dagligvarebutikker på jakt etter sjokoladebollen over alle sjokoladeboller, som oppgis å bestå av lett latterlige 30% sjokolade.

Prøv en spicy vri!
Lindt Excellence Chili Bar of Chocolate

Lindt Excellence Chili Bar of Chocolate

100g
Sjekk laveste pris her

Mens landet higer etter den mye omtale sjokoladebollen, tenkte vi at vi like gjerne kunne vise deg hvordan du enkelt og greit lager bollen selv, så slipper du å havne i basketak med en gjeng sukkerhypre 13-åringer på Kiwi i jakt etter det siste eksemplaret av den høyt etterspurte bollen.

Oskar Westerlins sjokoladebolle

En person holder frem sjokoladebollen.
Denne sjokoladebollen er garantert å gi deg sukkersjokk!
Tid
5 min
Porsjoner
2

Ingredienser

  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1. Del opp bollene

Skjær bollene på langs i to med en kniv.

2. Strimle sjokolade

Bruk en kniv til å skjære av tynne strimler av sjokoladeplaten, hvor du fører knivseggen langs med kortsiden av sjokoladeplaten til du synes du har nok revet sjokolade.

3. Smør

Smør på sjokoladepålegget på den nedre halvdelen av bollen, og sett på toppen av bollen igjen. Deretter gjør du det samme med toppen av bollen.

4. Vend i sjokolade

Vend bollen med toppen ned i sjokoladestrimlene, slik at de fester seg i sjokoladepålegget.

Se hvordan du lager den triple sjokoladebollen øverst i artikkelen!