Shopping

Slik ser du Champions League-finalen billig

Hvor se Champions League-finalen: Illustrasjonsbilde av Haaland og Martinez.
Dette er hvor du kan se Champions League-finalen.

Lurer du på hvor du får sett Champions League på TV? Vi viser deg alternativene!

Lørdag 10. juni braker det løs når årets Champions League-finale går av stabelen på Atatürk Stadion i Istanbul, Tyrkia. Det er ikke til å stikke under en stol at de engelske ligamesterne Manchester City med Erling Haaland i spissen er storfavoritter mot den italienske serietreeren Inter Milano, men det er ingen tvil om at finalen byr på to heltente lag som vil kjempe med nebb og klør for muligheten til å løfte Mesterliga-trofeet.

Årets Champions League kan bli den første gangen Pep Guardiolas menn i lyseblå vinner turneringen, og kan også fullføre en perfekt sesong for Manchester City etter å allerede ha vunnet seriegull og FA-cupen. Går finalen i Citys favør får de årets tredje trofé, og blir det andre laget i engelsk historie til å klare «The Treble».

Inter på sin side vant sist Champions League i 2010, hvor de også vant «The Treble». Før det må man tilbake til 1960-tallet, da de blå- og svartstripede norditalienerne vant turneringen to år på rad i 64 og 65.

Se Haaland vinne «The Treble» til nedsatt pris

Om du er én av mange i vår tid som ikke har lineær-TV, kan du heldigvis se Champions League-finalen for en billig penge. Akkurat nå har nemlig Strim kampanjetilbud på abonnementet Strim Mest, der TV2 Play er inkludert.

Første 7 dager gratis!

Prisen er kuttet fra 449,- i måneden til 299,- i måneden de første 6 månedene, og i tillegg til at du kan se finalen via TV2 Play, følger det med en rekke andre strømmetjenester og kanaler du garantert vil ha glede av.

Dette er strømmetjenestene inkludert med Strim Mest-abonnement:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • TV2 Play
  • Skyshowtime
  • Nordisk Film +
  • BritBox
  • BBC Nordic+
  • 32 TV-kanaler fra inn- og utland

Du kan også se finalen gjennom et ordinært TV2 Play-abonnement, eller på TV2 via lineær-TV.

TV2 Play Basic

TV2 Play Basic

109 kroner /mnd