Shopping

Smartklokke til dame, herre og barn: Disse er best i test i 2024

Bilde av en hand med en Apple Watch. Handen holdes opp foran noen bygninger i et snødekket landskap og personen har på seg en oransje treningsjakke. Klokken viser mange av smartfunksjonene du finner på en klokke som denne. Vi har samlet smartklokkene som er kåret til best i test i 2024 til barn, dame og herre fra kjente merker som Samsung, Garmin, Huawei, Apple, Google Pixel og Xplora.
En smartklokke er en klokke med funksjoner som gjør den tilnærmet en smarttelefon på håndleddet. Vi har samlet smartklokkene som er kåret til best i test i 2023 til barn, dame og herre fra kjente merker som Samsung, Garmin, Huawei, Apple, Google Pixel og Xplora. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Guider)

Ute etter smartklokke til dame, herre eller barn? Disse smartklokkene er best i test i 2024, fra merker som Samsung, Garmin, Huawei og Apple.

Smartklokker har blitt ett populært tilskudd til både store og små håndledd de siste årene. Klokkene har med sine smarte funksjoner raskt overtatt plassen til tradisjonelle ur, selv for de mest klokkeinteresserte. Med funksjoner som varsler om meldinger, telefoner og muligheten for å svare på disse, samt kamera og treningsverktøy forenkler de mye i hverdagen.

Under har vi funnet frem smartklokkene til dame, herre og barn som er best i test i 2024.

Vi skriver stadig om produkter som kåres til best i test, og vil du lese flere saker som dette finner du alle våre best i test-artikler her.

Samsung Galaxy Watch 6: Den beste smartklokken for Android

Både Techradar, Tomsguide og CNET er imponerte av nykommeren fra Samsung. Techradar kårer Samsung Galaxy Watch 6 til den beste smartklokken i det deres test «beste smartklokke 2024». De skryter av alt fra utseende til kraftfulle egenskaper.

Samsung Galaxy Watch 6 er den beste Android-klokken for de aller fleste, skriver CNET. Techradar skryter av en klokke som gjør alt du vil at en Android-klokke skal gjøre.

Er det er pulsklokke du er ute etter? Disse pulsklokkene er best i test i 2024.

Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6

Pris akkurat nå: 3 499 kroner
Gå til HomeIT her

Garmin smartklokken «Venu 2 Plus»: En hybrid mellom smartklokke og pulsklokke

– Garmin lager mange utmerkede klokker for treningsentusiaster, men de har ikke alltid så mange smarte funksjoner. Venu 2 Plus tilbyr det beste fra begge verdener, skryter CNET etter å ha testet klokken. De mener det er en super klokke for alle som ønsker både omfattende treningssporing og smartklokkefunksjoner.

HYBRID
Garmin Venu 2 Plus

Garmin Venu 2 Plus

Pris akkurat nå: 3 622 kroner
Gå til Proshop her

Er du usikker på om en smartklokke er valget for deg har vi tidligere forklart hvorfor du bør bruke smartklokke her.

Apple Watch Series 9: Den beste smartklokken

Med hele 5 av 5 mulige stjerner hos Tomsguide er det ingen tvil om at Apple Watch Series 9 imponerer. Også CNET er imponerte av smartklokken og inkluderer den når de anbefaler de beste smartklokkene i 2024.

– Apple Watch 9 er den beste Apple-klokken så langt, skriver Tomsguide.

– Et stort utvalg helse- og treningsfunksjoner, er blant tilbakemeldingene fra CNET.

Er det spesifikt smartklokke du er på utkikk etter? Disse smartklokkene er best i test til herre i 2024.

«Den beste smartklokken»
Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Pris akkurat nå: 5 890 kroner
Gå til Eplehuset her

Huawei smartklokke: – Funksjoner og kvalitet til å forsvare en langt høyere pris

– Den koster under 3000 kr, men leverer funksjoner og kvalitet til å forsvare en langt høyere pris, skriver Pulssonen av den rimeligere smartklokken fra Huawei.

De mener at det som skiller klokken fra konkurrerende merker er den lange batteritiden, hvor Huawei Watch GT 4 46 kan holde det gående i opptil 2 uker.

Er du også nysgjerrig på pulsklokke-testvinnerne til herre? Disse er best i test i 2024.

nyeste modell 
Huawei klokke GT 4, 46 mm

Huawei klokke GT 4, 46 mm

Pris akkurat nå: 3 365 kroner
Gå til Multicom her
Huawei klokke GT 4, 46 mm

Huawei klokke GT 4, 46 mm

Sjekk prisen her

Apple Watch Ultra 2: – Den beste premium smartklokken

Techradar tar også med Apple Watch Ultra 2 når de kårer de beste smartklokkene for 2024.

– Apple Watch Ultra er en hver eventyrers drømme Apple-klokke: GPS-nøyaktighet av et annet nivå, en fullt funksjonell dykkecomputer, trygghets- og navigasjonsfunksjoner for fotturer, og en jumbo-batterilevetid(for en Apple-klokke å regne i alle fall), skryter nettsiden om Apple Watch Ultra 2.

«Den beste premium smartklokken»
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Pris akkurat nå: 10 938 kroner
Gå til CDON her

Google Pixel Watch 2: Smartklokken for dame og herre som bryr seg om design

I det Techradar drar frem Google Pixel Watch 2 som en av sine favoritt smartklokker i 2024 er det mye på grunn av klokkens utseende. De liker den buede skjermen og kaller den en «uvanlig vakker smartklokke».

– Google sin utmerkede Wear OS og Fitbit integrasjon er bare toppen av kransekaka, skriver nettsiden etter å ha skrytt av klokkens utseende.

Disse pulsklokkene er forresten best i test til dame i 2024!

Beste design
Google Pixel Watch 2

Google Pixel Watch 2

Pris akkurat nå: 5 184 kroner
Gå til Talkmore her

Beste smartklokke til barn: Best i test er Xplora X6 Play

Vinneren av testen «Bästa GPS-klocka för barn 2023» hos Test-piloterna.se blir Xplora X6 Play. Sist vi skrev om testvinnere til barn var det også fra Xplora, men den gang var det vår egen TV 2 som kåret forgjengeren Xplora X4 til best i test. Nå er det altså den oppgraderte nykommeren som får den gjeve tittelen «best i test».

– En prisgunstig GPS-klokke som gir deg full kontroll på hvor barnet befinner seg, skriver svenske Test-pilotene om Xplora X6 Play.

Xplora X6 play sin utnevnelse som testens beste smartklokke til barn begrunner test-pilotene med at den kommer med alle nødvendige funksjoner, er lett å bruke for barn i alle aldre og at den har det de kaller en utmerket byggekvalitet.

For barn
Xplora X6 Play

Xplora X6 Play

Pris akkurat nå: 2 490 kroner
Gå til NetOnNet her

Hvorfor smartklokke?

Smartklokker egner seg til hverdagslige aktiviteter og er en forlengelse av en analog klokke på hånda. En smartklokke er en smarttelefon på håndleddet, og gir deg funksjoner som måling av puls, hjertefrekvens og aktivitetsnivå, i tillegg til funksjoner fra mobilen som meldinger, telefonsamtaler og lignende. Ønsker du deg heller en pulsklokke som er mer rettet mot trening?