Shopping

Smartklokke til dame: Disse er best i test i 2024

Bilde av smartklokker til dame som alle er best i test i 2024. Alle er de linet opp foran en beige bakgrunn og teksten «2024». Treningsklokkene som er best i test er fra Garmin, Samsung, Huawei, Apple og Polar.
Smartklokker til dame kan selvsagt også brukes av menn, det er bare det at vi kanskje legger vekt på litt andre kriterier? Vi har samlet fine treningsklokker til dame, som alle er best i test i 2024. Alle med en mindre urkasse, mulighet for kortere reim og et flott design! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Er du på utkikk etter en lekker treningsklokke med mer enn bare sportsfokus og GPS? Dette er årets beste smartklokker til dame i 2024!

Er du på utkikk etter en ny smartklokke? Da blir kanskje valget enklere etter å ha hørt hvilke ekspertene mener er de beste.

Vi har tatt en titt på testene og funnet årets beste smartklokker til dame. Og med «til dame» mener vi ikke at disse ikke kan brukes av eller også er best i test til herre, men at vi har funnet frem smartklokker med en kortere reim og hvor urkassen er litt mindre – og dette er kjennetegnet vårt på «smartklokke til dame».

Interessert i flere treningstips? Her kan du lese alt vi skriver om tema «trening». Du finner blant annet tips til å lykkes med hjemmetreningen og hvilke løpesko som er best i test.

Samsung smartklokke til dame: Den beste for Android

Techradar kårer Samsung Galaxy Watch 6 til den beste smartklokken i det de leter etter årets «beste smartklokke 2024». Men de er ikke de eneste som er imponerte av treningsklokken fra Samsung, også Tomsguide og CNET mener den er best i test og der blir den kalt årets beste smartklokke til android.

Samsung Galaxy Watch 6 er den beste Android-klokken for de aller fleste, skriver CNET. Mens Techradar skryter av en klokke som gjør alt du vil en Android-klokke skal gjøre.

Her er forresten smartklokkene som er best i test til både dame, herre og barn i 2024.

«beste for Android»
Samsung Galaxy Watch 6

Samsung Galaxy Watch 6

Pris akkurat nå: 3 497 kroner
Gå til Multicom her

Huawei smartklokke: – Funksjoner og kvalitet til å forsvare en langt høyere pris

– Den koster under 3000 kr, men leverer funksjoner og kvalitet til å forsvare en langt høyere pris, skriver Pulssonen av den rimeligere sportsklokken fra Huawei.

De mener at treningsklokken skiller seg fra konkurrerende klokker med sin lange batteritid, hvor Huawei Watch GT 4 46 kan holde det gående i opptil 2 uker.

Er det kanskje heller en pulsklokke du trenger? Disse pulsklokkene er best i test til dame i 2024!

Mye for pengene
Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4

Pris akkurat nå: 3 490 kroner
Gå til Proshop her
Mye for pengene
Huawei WATCH GT 4

Huawei WATCH GT 4

Pris akkurat nå: 2 665 kroner
Gå til Multicom her

Apple Watch Series 9: Den beste smartklokken

Med hele 5 av 5 mulige stjerner hos Tomsguide er det ingen tvil at Apple Watch Series 9 har imponert nettsiden. Og det er også CNET, som mener at det er en av de beste smartklokkene i 2024.

– Et stort utvalg helse- og treningsfunksjoner, skriver de.

– Apple Watch 9 er den beste Apple-klokken så langt, skriver Tomsguide.

Her hjelper vi deg med å finne ut hvilken Garmin Fenix 7-klokke som passer best til deg.

«Den beste smartklokken»
Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9

Pris akkurat nå: 5 890 kroner
Gå til Eplehuset her

Apple Watch Ultra 2: – Den beste premium smartklokken

Techradar tar også med Apple Watch Ultra 2 når de kårer de beste smartklokkene for 2024.

– Apple Watch Ultra er en hver eventyrers drømme Apple-klokke: GPS-nøyaktighet av et annet nivå, en fullt funksjonell dykkecomputer, trygghets- og navigasjonsfunksjoner for fotturer, og en jumbo-batterilevetid(for en Apple-klokke å regne i alle fall), skryter nettsiden om Apple Watch Ultra 2.

Er du også nysgjerrig på pulsklokke-testvinnerne til herre? Disse er best i test i 2024.

«Den beste premium smartklokken»
Apple Watch Ultra 2

Apple Watch Ultra 2

Pris akkurat nå: 9 990 kroner
Gå til Talkmore her

Google Pixel Watch 2: Smartklokken for damene som bryr seg om design

I det Techradar drar frem Google Pixel Watch 2 som en av sine favoritt smartklokker i 2024 er det mye på grunn av klokkens utseende. De liker den buede skjermen og kaller den en «uvanlig vakker smartklokke».

– Google sin utmerkede Wear OS og Fitbit integrasjon er bare toppen av kransekaka, skriver nettsiden etter å ha skrytt av klokkens utseende.

Er det er pulsklokke du er ute etter? Disse pulsklokkene er best i test til dame og herre i 2024.

Beste design
Google Pixel Watch

Google Pixel Watch

Pris akkurat nå: 3 673 kroner
Gå til MyTrendyPhone her