Aktiv

Smartring: Disse er best i test i 2024

Kollasj av smartringer som alle er best i test i 2024. Smartringene er forran en lilla bakgrunn med teksten «2024». Smartringen Oura ring vinner flest av best i test-titler, mens helseringen Ultrahuman Ring Air kalles mest komfortable og McLear RingPay 2 kalles beste for kontaktløs betaling. Evie Ring smartring kalles den beste for dame da den er designer spesielt for kvinner og tar for seg alt fra søvnregistrering til menssyklus. Vi har ikke med smartringer fra Samsung eller Apple, men vil oppdatere testen med testresultatene til Galaxy ring og Apple ring så snart resultatene er tilgjengelige.
Smartringer er det nye når det kommer til målinger av aktivitet, søvn og annen helsedata. Vi avslører hvilke som gjør hva og ikke minst hvilke som er best i test i 2024. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Startsiden)

Er du også på utkikk etter en smartring i 2024? Da er du ikke alene! Vi forteller hvilke, fra merker som Oura og Ultrahuman, som er best i test!

Til tross for at veldig mange allerede eier en smartklokke, pulsklokke eller aktivitetsklokke – i noen tilfeller samtlige – har smartringer virkelig fått sitt innpass på ønskelister hos helsebevisste verden over. De har rett og slett blitt den nye «snakkisen» og noe flere er ute etter å skaffe seg.

For deg som allerede vet at du ønsker deg en smartring, men kanskje bare ikke hvilken, er du på rett sted! Vi har nemlig funnet frem smartringene som er best i test i 2024 – alle fra anerkjente og uavhengige eksperter i innland og utland!

Her finner du forresten enda mer god lesestoff om treningsutstyr og alt fra best i test-avsløringer til produktanbefalinger og nyheter!

* For de av dere som følger godt med på utviklingen innen smartringer har dere kanskje fått med dere at det også kommer smartringer fra både Samsung og Apple. Vi vil oppdatere testen med testresultatene til Galaxy ring og Apple ring så snart resultatene er tilgjengelige.

Oura smartring: Best i test og «best for søvnregistrering» i 2024

Det skorter ikke på lovnader og gode skussmål for smartringen fra våre finske naboer. Både Independent og ZDNET mener at smartringen fra Oura er «årets beste» Techradar kalles den «den beste for søvnmåling» og de kårer den i samme slengen til «best i test».

– Den mest populære smartringen som finnes. Den siste versjonen av Oura er en av de beste måtene å måle søvnen din på, enten det er med en smartring eller andre alternativ, skryter Techradar.

Beste for søvnovervåking
Oura Ring Gen3

Oura Ring Gen3

Pris nå: 4 999 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

«Mest komfortable smartring» i 2024: Ultrahuman Ring Air

– Pakket med funksjoner og designet for å gi deg innsikt i søvnen din, denne er det letteste og mest komfortable valget med sine 2,4 gram, skryter Techradar etter å ha testet smartringen i 2024. Hos Independent får den tittelen «beste uten abonnement», mens ZNET mener at den er den beste smartringen for trening.

Vurderer du heller en klokke? Disse smartklokkene er best i test i 2024!

Mest komfortable og best for trening
Ultrahuman Ring Air Smartring

Ultrahuman Ring Air Smartring

Sjekk prisen her

Beste for kontaktløs betaling: McLear RingPay 2

– Til forskjell fra andre smartringer, vil du med denne kunne benytte deg av kontaktløs betaling, og den må aldri lades, skriver Techradar om ringen.

De forklarer at til forskjell fra resten av ringene på listen så er denne bare laget for å gjennomføre kontaktløse betalinger. Her kan du knytte flere ringer opp mot en bankkonto. Også Independent kårer den til «beste for betalinger» i 2024.

Er du ute etter enda mer presis måling av treningsøktene dine? Dette er pulsklokkene som er best i test til dame og herre i 2024.

beste for kontaktløs betaling
McLear RingPay 2

McLear RingPay 2

Beste smartringen for dame: Evie Ring

Med funksjoner som registrerer og følger med på menssyklus, og det at den er utviklet spesielt for kvinner er det kanskje ikke rart at smartringen fra Evie blir kåret til den beste for damer av ZNET i 2024.

– Da vi så ringen på CES 2024 ble vi imponerte av alle ringens inovative funksjoner og forskningen som lå bak dem, skriver nettsiden. De forteller at ringen måler både søvn, helse, aktivitet, skritt og ting som humør og symptomer hva gjelder menssyklus.

Beste for kvinner
Evie Ring

Evie Ring

Hva er en smartring?

For med alt fra søvnregistrering, helsetips og mulighet for kontaktløs betaling, gjør de mye av det vi vanligvis bruker en treningsklokke til – uten å være i veien for hverken stil eller andre flotte klokker. Vil du vite mer om hva du kan forvente av funksjoner og egenskaper fra de smarte ringene finner du alt du må vite om smartringer her.