Shopping

Sminkekalender 2023: Her er årets julekalender til dame

Bilde av sminkekalender 2023. På bilde ser du rituals julekalender, nivea julekalender, glossybox julekalender, lyko sminkekalender, clinique julekalender, biotherm julekalender.
Sminkekalender 2023: Dykk ned i en verden av skjønnhet med 24 eksklusive sminkeoverraskelser for en glitrende festsesong (Foto: Abc Guider)

Sminkekalender 2023 til dame er endelig i butikk. Sjekk ut julekalendere fra Rituals, 24K By Lyko, Caia, Nivea og Essence.

Kampen om å sikre seg sminkekalender til dame er i gang. Med gode produkter fra Rituals, Nivea, Caia og Lyko er det et stort utvalg å velge mellom

Vi har samlet flere av de mest populære julekalenderne til dame i 2023 slik at du kan få kloa i den aller beste.

PS: Disse rives ut fra hyllene fort, så her er det lurt å være tidlig ute for å sikre deg din favoritt.

På utkikk etter flere adventskalendere? Her har vi samlet julekalendere 2023 til dame, herre og spiselige kalendere.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley

1. Rituals adventskalender 2023

Julekalenderen fra Rituals er en kjent klassiker for oss som jakter adventskalendere hvert år. Kalenderen er svært populær og blir raskt utsolgt. Den er fylt med produkter fra det kjente merket i både små og stor størrelser med deilige lukter og bruksområder. Her får du mye Rituals-produkter for pengene.

årets Nyhet!
Rituals The Ritual of Advent 2023

Rituals The Ritual of Advent 2023

Denne nydelige adventskalenderen inneholder produkter til kropp, hjem og skjønnhet, inkludert fire lys for hver søndag i advent.
Sjekk prisen her

2. KICKS adventskalender 2023

Kicks gjentar suksessen og lanserer i år to fantastiske julekalendere til dame. Kalenderne er syjt populære og flyr ut av butikken på rekordtid. The Ultimate Beauty er en adventskalender fylt med 24 lukseriøse og eksklusive produkter innenfor hudpleie, sminke og hår.Her kan du virkelig glede deg til 24 luker med luksus med produkter fra KICKS bestselgere.

OBS: Disse pleier å bli raskt utsolgt!

Vi åpner! Kicks julekalender 2023: The ultimate Beauty

En favoritt
KICKS - The ultimate Julekalender

KICKS – The ultimate Julekalender

Tell ned til julaften med 24 dager fylt med luksuriøse beautyfavoritter!
Sjekk prisen her

I The Expert Beauty Adventskalenderen får du alt du trenger innen hudpleie og sminke. Kalenderen er fylt med 24 produkter som du kan kjemme bort deg selv eller en du er glad i med hver dag frem til jul.

KICKS - The Expert

KICKS – The Expert

Tell ned til julaften med 24 dager fylt med beautyfavoritter valgt ut av KICKS skjønnhetseksperter
Her får du den til lavest pris

3. Clinique sminkekalender 2023

Årets sminkekalender fra Clinique er fylt med 24 ulike sminke- og skjønnhetsprodukter pakket inn i en lekker kalender. Bak hver luke finner du et nytt Clinique produkt som til sammen har en verdi på 4172 kroner.

Clinique julekalender 2023

Clinique julekalender 2023

Sjekk prisen her

4. 24k julekalender fra Lyko

Sminkekalenderen 24k er årets premiumkalender fra Lyko. Kalenderen er ingen vanlig kalender, her får du nemlig produkter til en verdi av 11.700 kroner ved å kun betale 2.599 kroner. Bak hver luke er sminkekalenderen fylt med luksuriøse produkter fra kjente merker.

Obs: Kalenderen ble i fjor utsolgt på 60 min, så her er der lurt å være tidlig ute.

Sykt populær
24k julekalender fra Lyko

24k julekalender fra Lyko

Julekalenderen gir deg 24 luker med luksus. Her får du hudpleie, hårpleie og sminke i høy kvalitet.
Sjekk prisen her

5. Caia Julekalender 2023

Bianca Ingrosso og Caia Cosmetics har igjen slått på stortromma og lanserer en fantastisk julekalender. Julekalenderen fra Caia er fylt med hele 30 deilige Caia produkter innenfor sminke, hudpleie, hårpleie og duft. Her kan vi forvente oss limited edition, full størrelse og bestselgere fra merkets store produktutvalg.

Nytt i år er at kalenderen kommer i tre ulike nyanser. På den måten kan du finne julekalenderen som passer din hudtone best.

Obs: Caia julekalender 2023 lanseres 26 september 08.00

Du kan lese mer om Caia sin julekalender for 2023 her.

Caia julekalender 2023
Caia julekalender 2023

Caia julekalender 2023

Julekalenderen fra Caia er endelig het. Kalenderen er fylt med 30 ulike gaver bak 24 ulike luker. Nå med også tre ulike hudtoner.
Sjekk prisen her

6. Biotherm julekalender

Biotherm er kjent som hudpleiemerket mange nordmenn sverger til. Merket gir oss alt fra serum til hudkrem i høy kvalitet. Biotherm er kjent for å ha gode produkter som passer til en rekke ulike hudtyper. Årets julekalender fra er intet unntak.

Biotherm julekalender

Biotherm julekalender

I år inneholder adventskalender en kombinasjon kroppspleie og hudpleie.
Sjekk prisen her

7. Mind Glown sminkekalender fra Lyko

Mind Glown er Julekalenderen en hver dame fortjener. Sminkekalenderen er fylt med 24 deilig produkter til en samlet verdi på rundt 5220 kroner.

Mind-Glown julekalender 2023

Mind-Glown julekalender 2023

Her får du alt fra makeup og hudpleie til duft og utrolig mye GLOW.
Sjekk prisen her

8. 25 days of Bea-you-ty kalender fra Lyko

Lyko gjentar suksessen fra i fjor og lanserer en julekalender fylt med skjønnhetsprodukter. I adventskalenderen kan du forvente å finne produkter innenfor sminke, hårpleie, hudpleie og spa. Alt i full-size varianter.

25 dager med Bea-you-ty kalender

25 dager med Bea-you-ty kalender

Bak 25 luker skuler det seg et full-size produkt i høy kvalitet i kategorier som sminke, hår, hud og spa.
Sjekk prisen her

9. Nivea Julekalender 2023

Nivea julekalender for 2023 byr på daglige overraskelser hver frem til jul. Bak hver luke finner du et nydelig Nivea-produkt, som tar vare på huden gjennom vintersesongen.

Nivea julekalender 2023

Nivea julekalender 2023

En deilig julekalender fylt med 24 hudpleieprodukter fra Nivea.
Sjekk prisen her

10. Glossybox julekalender 2023

Julekalender fra Glossybox er fylt med 24 herlige produkter som gjør kalenderen til en av de mest ettertraktede skjønnhetskalenderne. Den inneholder produkter fra BABOR, Benefit Cosmetics, Filorga, Rituals, Björn Axén, Hickap, Sol de Janeiro, Shiseido, The Inkey List og Essence.

Obs: Kalenderen er tilgjengelig fra 31.oktober

Glossybox adventskalender 2023

Glossybox adventskalender 2023

24 luker med ettertraktede skjønnhetsprodukter. Vær raks, blir raskt utsolgt.
Sjekk prisen her

11. Yves Saint Laurant sminkekalender 2023

Det franske luksusmerket slår til igjen og gir oss en herlig julekalender fylt med herlige produkter. Bak hver av de 24 lukene finner vi et nytt YSL produkt i høyeste kvalitet som setter stemningen på adventstiden hver dag frem mot julaften.

YSL Julekalender

YSL Julekalender

24 luker med nydelige sminke- og skjønnhetsprodukter fra YSL.
Sjekk prisen her
Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets spiselige julekalendere