Shopping

Disse sminkekalenderne er fortsatt tilgjengelige i 2023

Bilde av forskjellige sminkekalendere til dame og herre i 2023. Vi har funnet frem adventskalendere/julekalendere med sminkeprodukter og skjønnhetsprodukter som fortsatt er tilgjengelige i år; disser er fra No brand, Mac Cosmetics, Camilla Pihl, BliVakker, Lancome, Loreal, Lyko, Makeup Revolution, Makeup Mekka, NYX, Maison Royale, Essence, bareMinerals, sephora og Armani.
Er du på jakt etter en sminkekalender? Vi har funnet frem julekalendere med sminke og skjønnhetsprodukter som fortsatt er tilgjengelige å få kjøpt i 2023. (Foto: ABC Guider)

Ønsker du deg en kalender fylt med sminke i år? Dette er de mest populære sminkekalenderne som fortsatt er tilgjengelige i 2023!

Sminkekalendere fra merker som Kicks og Caia ble revet bort fra hyllene ikke lenge etter at de ble lansert, og er nå utilgjengelige. Men det er heldigvis ikke de eneste sminkekalenderene som ble lansert i 2023!

Det begynner å tømmes for sminkekalendere i julekalender-hyllene, og for enkelhetens skyld har vi funnet frem sminkekalenderne som fortsatt er tilgjengelige – alle listet etter forskjellige prisklasser.

Er du ute etter julekalender til hele familien? Her har vi samlet en rekke julekalendere du ikke vil gå glipp av i 2023.

Billige sminkekalendere til under 500 kroner

Sminkekalender trenger ikke være dyrt! Du kan overraske den sminkeglade damen eller herren i livet ditt med en sminkekalender til langt under 500-lappen.

Essence julekalender: Billigere sminkekalender

Denne er blant julekalenderne, og ikke bare sminkekalenderene, det søkes mest etter i år! Til en billig penge leverer det populære merket både sminke og tilbehør hver dag frem til jul.

261 kr
Essence «Merry Everything & Happy Always»

Essence «Merry Everything & Happy Always»

24 produkter i begrenset opplag som skaper et komplett utseende, pluss noen praktiske verktøy.
Sjekk prisen her

Den billigste: Sminkelalender fra Zmile Cosmetics

Sminkekalender fylt til randen med sminke og tilbehør og også denne artikkelens billigste!

207 kr
Zmile Cosmetics Advent Calendar Puzzle 'Oh What Fun'

Zmile Cosmetics Advent Calendar Puzzle 'Oh What Fun'

En skikkelig rimelig sminkekalender bestående av 24 luker med forskjellig kosmetikk og tilbehør.
Sjekk prisen her

Accentra Winter Wonderland-sminkekalender

Vil du skjemme bort deg slev eller noen du er glad i uten å bruke opp hele julebudsjettet? Her har du en sminke- og skjønnhetskalender med alt fra lipgloss, leppestift og øyenskygger til sjampo, handkrem og pumicestein til den nette sum av 350 kroner.

350 kr
Accentra Winter Wonderland Calendar

Accentra Winter Wonderland Calendar

24 luksuriøse kosmetikk- og makeup-overraskelser bak hver luke, noe som gir deg en daglig dose av skjønnhet og velvære i adventstiden.
Sjekk prisen her

Sminkekalendere fra 500 – 1000 kroner

Også i prisklassen 500-1000 kroner får du mye fint for pengene – og noe for en hver sminkeinteressert! Forskjellen på de to prisklassene viser seg gjerne i hvorvidt det er produkter eller mest tilbehør du får, og på størrelsen på produktene.

Her har vi samlet enda flere skjønnhetsrelaterte julekalendere som fortsatt er tilgjengelige.

Sminkekalender fra NYX Cosmetics

NYX har valgt en annen utforming på sin julekalender og gir deg her alt på en gang! Her får du 24 produkter som er alt fra bestselgere, nylanseringer, limited editions og nye accessories, fra det vågale og trendy merket.

NYX
NYX PROFESSIONAL MAKEUP

NYX PROFESSIONAL MAKEUP

Ready. Set. Flamin-Go! er en adventskalender med 24 produkter fra NYX Professional Makeup, dette inkluderer bestselgere, nylanseringer, limited editions og nye accessories!
Sjekk prisen her

Sminkekalender fra 3INA

Dette er en litt annerledes julekalender hvor du får 12 luker fordelt fra 1-24 desember, alle fylt med sminkeprodukt av full størrelse fra sminkemerket 3INA.

772 kr
3INA12 Days of Color Advent Calendar

3INA12 Days of Color Advent Calendar

12 Days of Color er fylt av 12 bestselgende 3INA-produkter i full størrelse. Perfekt enten du er blodfan av 3INA eller om merket er nytt for deg!
Sjekk prisen her

Sminkekalendere fra 1000 – 2000 kroner

Det er i sminkekalenderne fra 1000 til 2000 og oppover du virkelig kan få «bang for the buck». Her finner du nemlig flere adventskalendere med en prislapp flere tusen kroner under dens egentlige verdi! Vil du prøve nye produkter eller fylle på lageret er dette med andre ord ofte en lur investering!

Her kan du forresten få kjøpt Sephora-julekalenderen i Norge!

Makeup Revolution-jukalender: Proppet full av sminke

Det rimelige sminkemerket Revolution vet virkelig å følge trendene når det kommer til sminkeprodukt! Her får du prøvd flere av deres produkter samlet i én fristende sminkekalender.

Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Makeup Revolution 24 Days of Glam Advent Calendar

Inneholder alt du trenger til jul, fra lipgloss til eyelinere og must-have-tilbehør vil skjønnhetselskere.
Sjekk prisen her

Hudpleie- og sminkekalender med K-Beauty fra Lyko

Har du også blitt bitt av K-Beauty-basillen? Om du vil finne nye favoritter og virkelig prøve deg frem når det kommer til Koreansk sminke og hudpleie kan denne julekalenderen være veien å gå! Her får du luksuriøse og innovative kvalitetsprodukter fra Korea.

K-Beauty
No Brand 24 Days of K-Beauty

No Brand 24 Days of K-Beauty

Opplev en verden av luksuriøs og innovativ koreansk hudpleie og kosmetikk! Kalenderen er en skattkiste av overraskelser, perfekt for de som verdsetter kvalitet og ønsker å oppleve det ypperste innen K-Beauty!
Sjekk prisen her

Sminkekalendere til over 2000 kroner

Verdi: 5 670 kr
MAC Frosted Frenzy Advent Calendar

MAC Frosted Frenzy Advent Calendar

Denne esken er fylt av 24 små og store overraskelser, inkludert både bestselgede produkter og helt nye nyanser. 
Sjekk prisen her

Armani adventskalender

Armani havnet på en hver sminkeelskers ønskeliste i det Kim Kardashian nevnte at hennes favoritt foundation kom fra de eksklusive merket. Der har de holdt seg, og for de som vil ha litt av både sminke, skjønnhet og duft er denne julekalenderen midt i blinken!

verdi: 6721 kr
Luksuskalender fra Armani

Luksuskalender fra Armani

Luksus, og eksklusive produkter innen sminke, skjønnhet og duft fra verdenskjente Armani.
Sjekk prisen her