Shopping

Sneakers til herre: Her er vårens sneakers til gutta

Bilde av Diemme snekaers i blå: Dette er en av våreks kuleste sneakers til herre
Våren er endelig her. Vi har samlet vårens kuleste sneakers til herre våren 2023. (Foto: Care of Carl)

Sneakers, tørr asfalt, høyere temperaturer og spirende trær er et sikkert vårtegn. Vi har samlet de kuleste sneakersene til ham for våren 2023.

Ja, vi er i slutten av februar, men det er faktisk aldri for tidlig å tenke på vår. Årstiden der snøen smelter, spirene setter skudd på trærne og de helt nye sneakers-trendene inntar gata. Akkurat som i fjor og de siste par årene er sneakers ekstremt populært og noe mange setter høyt på ønskelista. 

Flere merker har allerede lansert vårnyhetene og vi har samlet de mest populære fra de ulike merkene. For en ting er sikkert, og det er at den gode vårfølelsen virkelig kjennes når du bestiller deg hjem, og tar på deg et helt nytt par med freshe sneakers.

Årets sneakers trend 2023 – Y2K

Som du sikkert har fått med deg er 2000 tallet tilbake for fullt i år.

Stilen som er kjent som «Y2K» redefineres og elskes av dagens motebevisste. Ifølge motenettstedet Highsnobiety.com tar generasjon Z nå «Y2K-moten» til nye høyder.

Nå skal alle se ut som superstjernene på 2000-tallet med lavtlivs-bukser, bukser med dobbel denim, sterke farger, kreppet hår og printede t-skjorter. Skotrenden er ikke et unntak. Vi ser et stor utvalg av sneakers inspirert av det tidlige 2000-tallet der også.

Vi har samlet de 10 kuleste sneakersene til herre slik at du kan gå favorittårstiden i møte på best mulig måte. 

På utkikk etter mer inspirasjon? Vi har samlet alle våre guider om herremote her.

Asics: 2000-tallet er tilbake 

Asics startet sitt skoeventyr i 1949 da den japanske designeren Kihachiro Onitsuka begynte å lage basketballsko. Under navnet Onitsuka laget han spesialdesignede treningssko til basketballspillere over hele Asia. Senere endret Onitsaka navnet på merket til Asics og begynte å produsere trenings- og løpesko til alle aktiviteter.

I dag er Asics mest kjent for sitt unike design på jogge og løpesko, men har også markert seg sterkt på sneakersmarkedet de siste årene. 

Asics Gel-Kayano 14

Asics Kayano er en av årens mest trendy sneakers til herre.
Asics Kayano er en av årens mest trendy sneakers til herre. (Foto: NLY man)

Dette er sneakersene alle ønsker seg i år. Skoen er egentlig laget som en løpesko, men sneakersentusiaster over hele verden har lagt sitt elsk på skoen denne sesongen. Mye av grunnen kan være at Asics har hentet inspirasjon som form, design og farge fra 2000-tallet. 

Asics GEL-1090

Sjekk prisen her

DIEMME: Sneaker av Italiensk kvalitet

Bilde av de italienske skoene Diemme, Skoene er laget av kuskinn i høy kvalitet og bilde viser tre sneakers med snøring, et sort, grønt og blått par.
DIEMME sneakers er en av vårens kuleste sneakers til herre. Skoen er laget av Ku skinn og er med snøring. (Foto: Høyer)

DIEMME er et eksklusivt skomerke fra Italia som har tatt moteverdenen med stor de siste årene. Skoen er inspirert av de tradisjonelle turskoene som har blitt laget i generasjoner til bruk i de italienske fjellene. Ved bruk av kvalitetsmaterialer og unike teknikker lager DIEMME tursko og sneakers til lange fjellturer og gåturer i byen.

Alle skoene til DIMME er laget under et og samme tak i en liten familieeid fabrikk i Veneto i nordøst-Italia. Skoene er håndlaget og av høy kvalitet, og selges bare i et lite opplag. På den måten sikrer produsenten at hver sko er av høy kvalitet og står til forventningene til kunden og svarer til det trendbesvisste skoelskere er på utkikk etter.

Mokkasiner er tilbake på moten – Les mer om skoen alle vil ha her.

DIEMME sneakers med snøring – Hvit

Sjekk prisen her

DIEMME Garda Grå Sneakers

Sjekk prisen her

DIEMME sneakers med snøring

Sjekk prisen her

DIEMME Sneakers med snøring

Sjekk prisen her

Salomon: Fra ski til sneakers

Vi har vel alle hørt om Salomon? Det norske merket har siden 1947 vært ekspert på ski- og vinterutstyr som både nordmenn og andre vinterglade verdensborgere har satt stor pris på.

Merket som har sitt opphav på Alexander Kiellands plass i Oslo har utviklet og blitt en ekspert på løpe- og fjellsko. Men visste du at Salamon også er et populært merke blant sneakerselskere?  

Salomon XT-6 sneakers 

salomon sneakers er en av årets mest populære sko. her ser du bilde av tre modeller.
Salomon har et stort utvalg av sneakers vi ønsker oss i år. (Foto: Care of Carl)

Stilen på XT-6 kombinerer friluftsliv og en basisgarderobe på en unik måte. Skoen kombinerer et lekkert utseende og Salomons egne skokomfort. Her får du altså en god sko som passer til både byvandring såvel som til turer i skog og mark. 

Salomon XT-6 – Vanilla Ice

Sjekk prisen her

Salomon XT-6 Expanse Sneakers Beluga

Sjekk prisen her

Salomon Odysses 1

Sjekk prisen her

Nike: En klassisk favoritt

Nike har helt siden 80-tallet vært et kjent og kjært skomerke for mange. Helt siden starten har merket gjennomgått en rekke stilskifter og har ofte endt opp med å utfordre moteverden igjen og igjen. 

De siste årene har Nike stått veldig sentralt i sneakersverden og gitt oss noen av de mest populære sneakersene de siste årene. Her snakker vi sko som blir revet bort fra butikkhyllene på sekunder. Blant modellene deres er Air Force, Air Jordans og Air Max som alle blir utsolgt på rekordtid. 

Nike Dunks

Nike Air Jordan 

Nike Air Jordan 1 Mid

Nike Air Jordan 1 Mid

Nike Air Force

Nike Air Force 1 Low Retro

Nike Air Force 1 Low Retro

Converse: En vintage klassikker

En klassisk sneaker alle menn bør ha i klesskapet er Converse. Skoen er enkel å style opp og ned og passer til alle anledninger. I tillegg finnes skoen i alle mulige farger du kan tenke deg. Her kan du enten gå for klassisk sort og hvitt eller dra på med en knallfarge som rosa eller lyseblå. 

Converse Tobin - Lav ankel

Converse Tobin – Lav ankel

Sjekk prisen her
Chuck Taylor All Star Lift

Chuck Taylor All Star Lift

Sjekk prisen her

Hoka: En favoritt blant nordmenn

Bilde av Orange Hoka Sneakers. På bilde ser vi en atletisk man på løpetur med våres nyheter på bena
Hoka One One er en kjent og kjær favoritt blant turglade nordmenn. (Foto: Anton Sport)

Det franske løpeskomerket Hoka One One har spesialisert seg på løpesko stappet fullt av gode kvaliteter. Skoene til merket er lette, har en tykk såle og en myk støtdemping. Skoene er laget spesielt for deg som går, står eller løper mye. 

Hoka Clifton 9

Den niende utgaven av Hokas prisbelønte Clifton-serie er lansert, lettere og mer dempet enn noen gang før.
Sjekk prisen her

Hoka Tranport

Sånn midt mellom fritid og trening, finner du nye Transport fra Hoka.
Sjekk prisen her

Hoka Carbon x 3

Carbon X 3 er videreføring av den godt omtalte langdistanseskoen, Carbon X 2. Det er vanskelig å lage en sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse
Sjekk prisen her

New Balance: Ekspert på «2YK»

Bilde av hvite new balance sneakers til herre. Skoene er kjent for sitt kule 90 talls utrykk.
New Balance 530 er en av vårens kuleste sneakers til herre. Her er modellen i hvitt med grå detaljer. (Foto: Get Inspired)

New Balance har vært en favoritt blant mange sneakersentusiaster de siste årene. Med sine klassiske «Dad-sneakers» har merket blitt ekstremt populært blant unge.

New Balance 530 – Årets råeste sneakers fra New Balance

Modellen som kanskje har blitt mest populær fra Asics er den klassiske 530-modellen. Skoen Kommer i en rekke ulike fargekombinasjoner og har et retro uttrykk. Skoen ble først laget som en treningssko, men de ble raskt dratt inn i motebildet og revet vekk fra butikkhyllene sist vår. Skoen har god demping, er lette i vekt og kan enkelt styles med en rekke antrekk.

New Balance MR 530 - Sort

New Balance MR 530 – Sort

Sjekk prisen her

Veja-sneakers: Årets nykommer

Veja kom til verden for 19 år siden, nærmere bestemt i 2004. Merket startet sin reise i Paris, Frankrike med fokus på bærekraft og veganske materialer. Ønsket var å gi et godt alternativ til dem som ønsket mer miljøvennlig mote. Merket har siden den tid utviklet seg til å gi oss en rekke sko og vesker i vegansk skinn. 

Veja Campo

Veja Campo extra white Khaki

Sjekk prisen her

Veja Campo Black

Sjekk prisen her

Veja V-12 – Grønn

Sjekk prisen her