Smarte tips

Snømåking og isfjerning: 5 geniale produkter

2 bilder av genial snøfjerning. venstre: en issmelter som strøs på is i en trapp. Høyre: En genial snømåke til tak.
Vi viser deg 5 geniale produkt, du kanskje ikke har hørt om før, til is- og snøfjerning i vinter. Med disse blir det å måke snø av tak, fjerne snø fra oppkjørsel og uteområde og det å fjerne is mye enklere! (Foto: ABC Brand Studio/ Multicom)

Lurer du på hvordan du skal måke snø fra tak eller hvordan fjerne snø og is fra oppkjørsel? Her har du 5 geniale produkt til snøfjerning!

Nytt år, ny snø. I det vi nærmer oss slutten av vinteren 2023 laver fortsatt snøen tidvis ned, og med et blir løftene om flere timer på treningsstudio byttet ut med flere timer med snømåking hjemme på eget uteområde. Da er det kjekt med tips til smarte produkt som formelig fjerner snøen og isen for deg.

Vi har samlet 5 geniale produkt til is- og snøfjerning, som du kanskje ikke har hørt om før. Disse gjør jobben med snømåking fra tak og uteområde og isfjerning fra oppkjørsel eller trapper mye enklere!

Her finner du flere smarte tips til snøfjerning, isfjerning eller annet som omhandler snø og vinter

1. Genial snømåke til tak

Når det kommer til det å måke snø av tak stiller det seg gjerne på lik linje med det å male tak når det kommer til hvor godt man liker, eventuelt ikke liker, å gjøre det. Det kan være et herk om du ikke har riktig utstyr.

Ikke bare er det å komme seg opp på et glatt tak fult av snø en jobb i seg selv, men også det å holde seg der oppe kan være en skikkelig manndoms-, eventuelt kvinndomsprøve. Da anbefaler vi heller denne lure oppfinnelsen. Her står du med beina støtt på bakken mens du lar snømåken gjøre jobben med å fjerne snøen fra taket for deg.

Taksnømåker

Taksnømåker fjerner snø fra tak uten problem

2. Fjern snøen effektivt med en billig snøfreser

Snøfresere kommer i mange forskjellige varianter. Her har du en billig variant for deg som ikke er ute etter det grommeste av det grommeste. For summen av en gjennomsnitlig families ukentlige matbudsjett kan du nemlig la denne kraftpluggen av en hendig og plassbesparende snøfreser gjøre jobben med å fjerne snø for deg.

Er du derimot ute etter en skikkelig snøfreser, viser vi deg hvordan velge riktig til ditt uteområde her

Smart 365 Snøfreser Elektrisk 1300W

Smart 365 Snøfreser Elektrisk 1300W

3. Snøskuffe med hjul

Hva skal man egentlig med snøskuffer uten hjul når det finnes med hjul? Hjulet, er ifølge Store Norske Leksikon, «en av menneskehetens grunnleggende oppfinnelser» og med en slik påstand sier det seg selv at ting med hjul ofte er bedre enn uten.

I stedet for å både løfte og dytte snøen lar denne deg heller måke snø fra egen oppkjørsel uten å måtte løfte, men bare ved å dytte snøen der du helst vil ha den. Håndtaket kan i tillegg justeres i tre trinn for enkel manøvrering.

4. Issmelter: Genial måte å fjerne is fra oppkjørsel og uteområde på

Vi har tidligere skrevet en guide til det vi selv vil våge å påstå at er en genial måte å fjerne is fra oppkjørselen på. Her nevnes produktet under og hvordan det brukes forklares både skriftlig og i videoform. Lykke til med en utrolig smidig, enkel og effektiv isfjerning!

5. Elektrisk snøskuffe

Da Tek.no testet elektriske snøskuffer ble de positivt overrasket og overbevist av hva de små, smarte rakkerne faktisk fikk til. I tillegg til å teste denne snøskuffen fra Jula testet de en Biltema-snøskuffe.

De skriver at de elektriske snøskuffene er kraftigere enn man skulle tro og lar seg fascinere av hvor kraftige elektriske enheter, selv til en lav pris, faktisk er. Her har du altså et genialt produkt til snøfjerning om du gjerne vil ha noe som både er billig, men som også får jobben gjort. Her kan du lese artikkelen og se resultatet av snøskuffe-testen.

Batteridrevet snøfreser uten batteri