Smarte tips

Snømåking og isfjerning: 5 geniale produkter

2 bilder av genial snøfjerning. venstre: En elektrisk snøskuffe er både hendig og plassbesparende, her er det en blå snøskuffe som spruter ut snø. Høyre: en issmelter som strøs på is i en trapp. Vi forteller også om en genial snømåke til tak, frontrute på bil og oppkjørsel.
Vi viser deg 5 geniale produkter til is- og snøfjerning, som du kanskje ikke har hørt om før? Med disse blir det å måke snø av tak samt fjerne snø fra oppkjørsel og uteområde mye enklere! (Foto: ABC Guider)

Lurer du på hvordan du skal måke snø fra tak eller hvordan fjerne is fra oppkjørselen? Vi gir deg 5 geniale produkter til snøfjerning!

Ute etter tips til is- og snøfjerning? Vi har samlet 5 geniale produkt til fjerning av både is og snø, som du kanskje ikke har hørt om før? Disse gjør jobben med å måke snø fra tak og uteområde, samt isfjerning fra oppkjørsel og bil, mye enklere!

Forbered deg på den kalde årstiden med å ta en titt innom siden vår hvor vi samler alt du trenger av tips og triks denne vinteren.

1. Genial snømåke til tak

Når det kommer til det å måke snø av tak kan det være et herk om du ikke har riktig utstyr. Bare det å komme seg opp på et tak fult av snø kan være en prøvelse for de aller fleste. Vi anbefaler derfor denne lure oppfinnelsen hvor du, med beina støtt på bakken, lar snømåken gjøre jobben med å fjerne snøen fra taket for deg.

TAKSNØMÅKER AVALANCHE

TAKSNØMÅKER AVALANCHE

Pris akkurat nå: 2 449 kroner
Gå til Obs BYGG her

2. Fjern snøen effektivt med en elektrisk snøskuff

Har du hørt om elektriske snøskuffer før? Dette er en genial liten sak for deg som ønsker et lite hjelpemiddel, som hverken veier mye eller tar opp mye lagringsplass, men med samme funksjon som en snøfreser.

Er det derimot en skikkelig snøfreser du er ute etter? Her viser vi deg hvordan du velger riktig snøfreser til ditt uteområde.

Anbefalt av tek
Stiga snøfreser ettrinns med batteridrift 48v arbeidsbredde 33cm

Stiga snøfreser ettrinns med batteridrift 48v arbeidsbredde 33cm

Batteridrevet 48V batteri. Justerbart utkast og teleskopskaft. Kastelengde på 5 meter.
Pris akkurat nå: kroner

3. Snøskuffe med hjul

Hjulet kalles for et av menneskes grunnleggende oppfinnelser og det sier seg derfor selv at ting med hjul gjerne er bedre enn uten. I stedet for å både løfte og dytte rundt på tung snø lar denne hendige snøskuffen deg måke snø uten å måtte løfte. Her dytter du rett og slett bare snøen der du helst vil ha den. Håndtaket kan i tillegg justeres i tre trinn for enkel manøvrering.

Snøskuffe med hjul

Snøskuffe med hjul

Sjekk prisen her

4. Issmelter: Genial måte å fjerne is fra oppkjørsel og uteområde på

Vi har tidligere skrevet en guide til det vi selv vil våge å påstå er en genial måte å fjerne is fra oppkjørselen på. Dette produktet er en utrolig smidig, enkel og effektiv måte å fjerne is på!

Issmelter X-IT bøtte 12,5L

Issmelter X-IT bøtte 12,5L

Pris akkurat nå: 299 kroner
Gå til Obs her

5. Elektrisk isskrape

Endelig er det slutt på kalde hender som følge av isskraping på frosne bilruter. Denne elektriske isskrapen fra Kärcher gjør det både enklere og mer behagelig å skrape bilruter. Den har en skive med seks plastblader som roterer lett på bilruten og effektivt fjerner isen.

Kärcher EDI 4 elektrisk isskrape 159890000

Kärcher EDI 4 elektrisk isskrape 159890000

Pris akkurat nå: 499 kroner
Gå til Elkjøp her