Shopping

Sol De Janeiro: Er dette årets bestselger?

Bilde av årets Body Butter-nyhet fra Sol De Janeiro. Merket er blant annet kjent for Brazilian Bum Bum.
Sol De Janeiro har lansert en ny duft av sin populære Body Butter. Nå kan årets kroppskrem-favoritt kjøpes på tilbud. (Foto: Kicks)

Årets store nyhet fra Sol De Janeiro er endelig her. Nå får du den populære kroppskremen på lanseringstilbud.

Sol De Janeiro har gjort det igjen. Etter å ha laget flere populære kremer som Brazilian Bum Bum, Bom Dia Bright Body Cream og Beiija Flor Elasti-Cream, har Sol De Janeiro igjen lansert en kroppskrem vi tror kommer til å bli ekstremt populær!

Årets nyhet fra Sol De Janeiro er en fyldig Body Butter som er som skapt til nordisk hud. Kremen har fått navnet Delícia Drench Body Butter og er en rik og fyldig kroppskrem som virker godt mot tørr hud, i tillegg til å reparere fuktighetsbarrieren.

På utkikk etter flere deilige dufter? Her kan du lese om de mest populære parfymene i Norge.

lanseringspris
Sol de Janeiro  Delicia Drench Body Butter

Sol de Janeiro  Delicia Drench Body Butter

Hjelper huden til å holde på fuktigheten. Nå på lanseringstilbud.
Sjekk prisen her

Delícia Drench Body Butter har en rik duft med toner av orkide, vanilje og stemorsblomst. Kremen virker godt mot tørr hud og er perfekt til den nordiske vinteren.

Slik bruker du Sol De Janeiro Body Butter

Kroppskremen kan brukes daglig for best mulig resultat. Masser kremen om ønskelig på hele kroppen, men fokuser på områder som føles ekstra tørre.

Er du på jakt etter den originale Sol De Janeiro Brazilian Bum Bum kremen? Du kan blant annet finne den på Sephora Svergie som selger den til en deilig pris.

Sephora Se sender nå alle ordre over 550 kroner kostnadsfritt til Norge. I tillegg er Sephora på listen over VOEC registrerte bedrifter. Det vil si at du ikke trenger å betale toll viss du handler fra nettbutikken. Her kan du lese alt om VOEC listen, og sjekke hvilke nettbutikker som er på den.

Bestselger
Brazilian Bum Bum - Sol De Janeiro

Brazilian Bum Bum – Sol De Janeiro

En av markedes beste kropskremer. Den trekker raskt inn i huden, strammer opp og etterlater huden myk.
Sjekk prisen her

Les mer på våre temasider: