Billig reise

Sommerferie 2024: Billig ferie for voksne

Sikre deg billig sommerferie for 2024. hva med å ta turen til populære steder som Hellas, Spania, Gran Canaria.
Drømmer du om Hellas, Spania, Kroatia eller Tyrkia? Nå kan du sikre deg sommerferien 2024 til redusert pris. Finn billig reise til varmere strøk her! (Foto: Apollo)

Sommerferien 2024 skal planlegges. Men hvor skal du reise? Nå kan du spare stort på å bestille årets sommerferie.

Sommerfeiren 2024 er ikke så langt unna, og det er på tide å begynne planleggingen av årets reise til varmere strøk. Men hvor skal du legge sommerferien i år? Vi har svaret klart.

Valgmulighetene for reiser er mange, men vi ser noen trender som stikker seg ut denne sommeren. Etter at Kroatia ble kåret til beste reisedestinasjon i Europa har landet hatt en stor økning i popularitet.

Vi har samlet 4 populære destinasjoner lenger ned i saken du kan bestille ferie til denne sommerferien.

Ønsker du mer reiseinspirasjon? Les alle våre reiseguider til billige reiser her:

Billig reise
Sikre deg billig sommerferie her

Sikre deg billig sommerferie her

Sjekk prisene her

En sikker vinner for sommerferien 2024 er jo så klart Kreta, Hellas eller Rhodos. Her får du kombinasjonen av deilig temperaturer om sommeren med en litt kortere flytur. Om flyturen ikke spiller noen rolle for deg er det kanskje Gran Canaria som frister aller mest.

Billig sommerferie 2024

Apollo har denne uken et knallbra sommerferie-tilbud til deg som skal på voksenferie uten barn. Nå får du nemlig opptil 3500 kroner avslag per person på reiser i juli og august. Men det gjelder å være rask. De beste plassene forsvinner først.

Billig sommerferie til Hellas

Bilde av den kjente stranden Agii Apostoli på ferieøya Kreta. Nå kan du sikre deg billig sommerferie til Hellas, Gran Canaria, Tyrkia og Spania.
Opplev nydelige strender som og krystallklart hav. Vi har samlet billige reiser til populære land so Hellas, Spania, Tyrkia og Kroatia. Finn billig sommerferie 2024 her! (Foto: Apollo)

Hellas er favoritt-destinasjon for mange reiseglade nordmenn. Landet er kjent for sitt varme klima, sjarmerende lokale steder og et krystallklart hav og hvite strender. Her kan du blant annet besøke ferie-favoritter som Kreta, Rhodos, Parga og Kos.

Hellas
Billig sommerferie til Hellas

Billig sommerferie til Hellas

Besøk kjente og kjære feriefavoritter som Kreta, Rhodos, Parga og Kos til en billigere penge
Se flere bilder her

Billig sommerferie til Kroatia

På bilde ser du et krystallklart hav utenfor kysten av feriefavoritten Kroatia. På bilde ser vi flott natur og 3 båter som flyter i havet. Nå kan du sikre deg billig sommerferie til Kroatia.
Hva med å legge sommerferie til Kroatia? Nå er landet på topp 10 listen over destinasjoner for 2024. Vi har samlet billige sommerferier i 2024. Reis til destinasjoner som Hellas, Kroatia, Spania og Tyrkia. (Foto: Apollo)

Kroatia har de siste årene klatret seg oppover listen over land nordmenn ønsker å reise til. I år havnet Kroatia på topp 10 reisedestinasjoner i 2024 som eneste europeiske land. Her kan du nyte en avslappende ferie i sommer med høye temperaturer og krystallklart hav.

Kroatia
Billig sommerferie til Kroatia

Billig sommerferie til Kroatia

Ta sommerferien til vakre Kroatia. Besøk populære destinasjoner som Split og den Makarskas Rivera.
Se flere bilder her

Billig sommerferie til Spania

På bilde ser vi den vakre kirken Palma Katedralen. Kirken ligger i hjerte av Palme på Mallorca.
Opplev spansk kultur på sitt beste. Hva med å besøke den vakre Palma katedralen på Mallorca? Eller finne en annen populær destinasjon for sommerferien 2024? Finn billige reiser her! (Foto: Apollo)

Spania er kanskje det landet flest nordmenn forbinder med ferie til varmere strøk. Kanskje ikke så rart når landet har populære reisedestinasjoner som Gran Canaria, Tenerife, Malaga og Mallorca.

På utkikk etter billig reise? Les mer og finn billige restplasser til Gran Canaria her

Spania
Billig sommerferie til Spania

Billig sommerferie til Spania

Besøk populære destinasjoner som Gran Canaria, Tenerife, Malaga og Mallorca.
Se flere bilder her

Billig sommerferie til Tyrkia

På bilde ser du krystallklart havn med majestetiske fjell i bakgrunnen. Tyrkia er kjent for sitt varme klima. Sikre deg billig reise til Tyrkia.
Opplev Tyrka for en rimeligere penge. Vi har samlet populære reisedestinasjoner for sommeren 2024. Reis billig til land som Hellas, Tyrkia, Kroatia og Spania. (Foto: Apollo)

Om du velger å legge årets sommerferie til Tyrkia kan du regne med et varmt og tropisk klima. Med sine vakre strender og rik kulturarv kan du nyte avslappende dager. Hva med å besøk populære destinasjoner som Alanya, Side, Istanbul eller Antalya til en rimeligere penge?

Tyrkia
Billig sommerferie til Tyrkia

Billig sommerferie til Tyrkia

Besøk populære destinasjoner som Alanya, Side, Istanbul eller Antalya til en billigere pris.
Se flere bilder her

Les mer på våre temasider: