Shopping

Sommerkjoler fra Pia Tjelta, Camilla Pihl og ByTiMo

Tre bilder sammensatt til et bilde. Bilde en er av en kvinne i en hvit sommerkjole, bilde to er av en kvinne med en kort blomstret sommerkjole i fargene gul og orange, tredje bilde er av en kvinne i en lang mørk sommerkjole med blomstermønster. Vi har sett på sommerkjoler fra norske merker som Camilla Pihl, Pia Tjelta og ByTiMo.
Det er fortsatt tid til å finne den perfekte sommerkjolen. Vi har funnet flere vakre kjoler fra norske klesmerker som Pia Tjelta, Camilla Pihl og ByTiMo (Foto: Pia Tjelta og ByTiMo)

Kle deg i en av disse vakre sommerkjolene fra de norske klesmerkene ByTimo, Pia Tjelta og Camilla Pihl. Finn din favoritt her!

Sommeren er på langt nær over, og det er fortsatt tid til å kle seg i en fin sommerkjole, enten det er til hverdags eller fest. Norske motemerker som ByTiMo, Pia Tjelta og Camilla Pihl har fanget oppmerksomheten til mange på grunn av deres unike og flotte design. Vi har funnet noen av våre favorittkjoler fra de tre merkene, og tror du også vil finne en sommerkjole du vil elske.

Det finnes flere grunner til å velge norsk. Alle tre merkene setter fokus på kvalitet og håndverk. Dette betyr at plaggene er laget for å vare, og du kan være trygg på at du investerer i holdbare og tidløse stykker. I tillegg tar de hensyn til miljøet ved å bruke bærekraftige materialer, samt har fokus på gode arbeidsforhold der klærne blir produsert.

Er du på utkikk etter flere nyheter, trender eller klær til dame? – her finner du alt vi skriver om temaet.

ByTiMo: kjoler som inspirerer

Kjoler fra ByTiMo er virkelig i vinden for tiden, og det skjønner vi godt, for disse er nydelige. Det er Tine Mollatt som er kvinnen bak den norske designsuksessen byTiMo som ble grunnlagt i 2004.

– På byTiMo benevner vi vår kvinne som «den moderne romantikeren». Hun er opptatt av bære­kraft, kvalitet og design, og trender som varer over tid, sa Mollatt til motemagasinet Elle i 2020.

Cotton Slub Midi Dress

Cotton Slub Midi Dress

Kjolen har oversized, vintage-inspirerte ermer og er satt inn med broderie anglaise detaljer på brystet, ermene, mansjettene og halsen.
Sjekk prisen her
Bohemian Mini Dress

Bohemian Mini Dress

Kjolen har minilengde, elastisk midje og korte, puffede ermer, mandarinkrage og knapper foran. 
Sjekk prisen her
Summer Tieback Dress

Summer Tieback Dress

Flerfarget maxikjole som er perfekt til hverdag og fest.
Sjekk prisen her
på 40% salg
Dedicated Button Down Dress

Dedicated Button Down Dress

Blomstret kjole med volang på toppen og på bunnen. En lett og romantisk sommerkjole.
Sjekk prisen her

Les også: En av årets mest populære kjoler er «Floyd-kjolen» fra Devotion Twins.

Pia Tjelta: Kjoler som er tidløse

Pia Tjelta er en norsk skuespiller som blant annet har spilt i tv-seriene Neste sommer og Lykkeland.

– Som skuespiller har Pia Tjelta tilbrakt årevis omgitt av kostymer laget av skredderne på Nationaltheatret i Oslo. Hun har alltid lagt ned mye arbeid i å tolke karakterene sine gjennom mulighetene klær gir, står det på hjemmesiden til klesmerket.

Bak de vakre klærne er det et design team bestående av Tjelta selv, motedesigner Nina Amble og printdesigner Torunn Myklebust. Målet er å lage en tidløs flatterende look som kan brukes av generasjon etter generasjon.

Robbie Calanques Short Dress

Robbie Calanques Short Dress

En nydelig minikjole fra Pia Tjelta med et vakkert roseprint. Robbie Calanques Short Dress har lange, smale ermer med definerte skuldre.
Sjekk prisen her
Grove Dress

Grove Dress

Kjolen har sweetheart-utringning og lange, smale ermer, med puff på skuldrene. Den er figurnær, som gir en flatterende fasong.
Sjekk prisen her
Mio Short Dress

Mio Short Dress

Denne har et langt, voluminøst skjørt med vakre blonde- og broderidetaljer. Kjolen har definert midje og korte puffermer med blonger og volangkant.
Sjekk prisen her

Camilla Pihl: Kjoler som er klassiske, men likevel moderne

Camilla Pihl var en av de første norske bloggerne som startet en mote- og livsstilsblogg på 2000-tallet. Siden den gang har hun vært travel med å designe sko- og smykkekolleksjoner, lansert hud- og hårpleieserier, startet nettmagasin og skrevet bok.

I 2019 slapp hun sin første kolleksjon med klesmerket Camilla Pihl.

– Kolleksjonene er klassiske, men likevel moderne og fokuserer på å skape essensielle basisplagg. Vi streber etter å lage tidløse, sofistikerte plagg som lett glir inn i enhver kvinnes garderobe, skriver de på nettsiden.

Elise Dress

Elise Dress

En nydelig maxikjole fra Camilla Pihl i et delikat og vakkert blomsterprint og en dus lillafarge.
Sjekk prisen her
Daisy Dress

Daisy Dress

En romantisk sommerkjole i dus blå med delikate blondebroderier.
Sjekk prisen her
Michelle Dress

Michelle Dress

Den perfekte hverdagskjolen på varme sommerdager. Enkel å style opp og ned.
Sjekk prisen her

Finn de perfekte sandalene til sommerkjolen. Her har vi samlet årets trend-sandaler!

Les mer på våre temasider: