Shopping

Støvsuger: Disse er best i test i 2023

Støvsuger best i test: Person bruker trådløs støvsuger på et parkettgulv. Vi har funnet støvsugerne som er best i test i 2023. Vinnerne er Dyson støvsugeren v15, Point Pencil, Roborock Dyad Pro, Miele Complete C3, Ryobi R18HV-0 ONE+. Her har du både trådløs, håndholdt og mini-støvsuger blant vinnerne.
Støvsugere som er best i test fra Dyson, Roborock, Miele og Ryobi: Når det kommer til støvsugere er valgene mange. Vi har samlet de beste enten du foretrekker trådløs, håndholdt, tradisjonell med ledning eller er ute etter et billig alternativ. (Foto: Colourbox)

Dette er støvsugerne som er best i test i 2023! Her finner du alt fra Dyson V15, Miele, trådløs og håndholdt til mini og billigere støvsugere.

Støvsuger er ikke lenger synonymt med et apparat med ledning og støvsugerpose som bare fungerer når den er tilkoblet en stikkontakt. Modellene er mange og kommer nå både som trådløs, håndholdt, oppladbar, tradisjonell med ledning og til og med typer som vasker gulvet. Hvilken som passer deg vil variere både etter størrelse på boligen din, hva du foretrekker og hvilken prisklasse du vil legge deg på.

Under finner du støvsugerne som er best i test i 2023, alle fra uavhengige og pålitelige kilder i innland og utland.

Vi har funnet testvinnerne i forskjellige tester, og gir deg her svaret på hvilke ekspertene anbefaler – og hvilke de kårer til vinnere. Her finner du alle våre best-i-test-artikler.

Dyson støvsugeren V15 er best i test hos flere i 2023

Good Housekeeping gir den 92 av 100 mulige, og skryter av den avanserte teknologien den er stappet full av. CNET gir den «Editor’s Choice Award», og sier den har best sugeevne av alle de håndholdte modellene de har testet. The Independent gir den 5 av 5 stjerner, og mener den er den beste på grundig rengjøring.

Dyson v15: Fungerer egentlig laser-støvsuging?

Best i test håndholdt støvsuger
Dyson V15 Detect Absolute - Støvsuger - pinne/håndholdt (2-i-1) - uten pose - uten kabel

Dyson V15 Detect Absolute – Støvsuger – pinne/håndholdt (2-i-1) – uten pose – uten kabel

Testvinneren Dyson har inntil 120 min batteritid, en beholder på 0,77 liter og lades opp på 5 timer. Den veier 2,74 kg og er på 230W.
Pris nå: 7 490 kroner hos WhiteAway
Sjekk prisen hos Komplett her Her får du den til laveste pris

Roborock Dyad Pro – Best i test trådløs støvsuger med mopp

Dette er støvsugeren for deg som vil ha alt i ett! Denne mopper nemlig gulvet ditt samtidig som den tørker og støvsuger det, og den gjør i tillegg alt svært godt. Den kom best ut i tek.no sin test av trådløse våtstøvsugere, hvor de gir den 9 av 10 mulige poeng, og kaller den både behagelig i bruk og veldig god til å vaske.

People Magazine utroper den til den beste trådløse støvsugeren, og gir den gode skussmål for batteritid, designet og vaskeegenskapene.

Roborock Dyad Pro wash stick

Roborock Dyad Pro wash stick

Våt- og tørrstøvsuger med selvrensende og tørkesystem!
Pris nå: 5 490 kroner hos Komplett
Sjekk prisen hos Komplett her Her får du den til laveste pris

Point Pencil: Best i test «billig støvsuger»

Denne trådløse støvsugeren fra Point er ypperlig for deg som synes de andre støvsugerne i denne testen blir litt vel kostbare. Til rett under tusenlappen er denne et røverkjøp, med avtagbart skaft, utskiftbare munnstykker til ethvert behov og en rekke andre smarte funksjoner, fikk den 7.5 av 10 mulige og «godt kjøp»-tittelen av Tek.no.

Håndholdt og trådløs støvsuger: Disse er best i test

POINT PENCIL TRÅDLØS STØVSUGER

POINT PENCIL TRÅDLØS STØVSUGER

Allsidig trådløs støvsuger med smarte løsninger til en svært god pris.
Pris nå: kroner hos

Miele støvsugeren Complete C3: Best i test med ledning

Amerikanske Goodhousekeeping.com har gjennomført en test av vanlige støvsugere med pose og ledning, og vinneren er Miele Complete C3. De skryter av en støvsuger som effektivt støvsuger selv langhårede tepper.

– Støvsugeren har en høy-filtrert pose med HEPA AirClean-filter som selskapet lover skal sikre at 99,99% av støvet ikke blir sluppet ut i luften igjen – et pluss for allergikere, fortsetter de.

Miele Complete C3

Miele Complete C3

Klassisk støvsuger med god filtrering og sugeevne.
Pris nå: 2 499 kroner hos Elkjøp
Sjekk prisen hos Komplett her Her får du den til laveste pris

Ryobi støvsugeren R18HV-0 ONE+: Beste mini-støvsuger

Denne kraftige bordstøvsugeren fra Ryobi er testvinner i The New York Times sin test av bordstøvsugere, hvor de trekker frem kraftige sugeegenskaper og god batteritid som noe av årsaken til favoritt-stempelet.

Robotstøvsuger: Disse er best i test i 2023.

Støvsuger trådløs 18V solo

Støvsuger trådløs 18V solo

Fullades på 1 time, og er enkel å bruke i hjørner og kroker. Batteriet er kompatibelt med alle Ryobi ONE+ verktøy, i tillegg til at flere av delene er utskiftbare om noe skulle bli ødelagt.
Pris nå: 2 799 kroner hos Jula
Her får du den til laveste pris